du läser...
Pr - SVT 1 och 2

Darin och Johnossi uppträder för idrottsstjärnorna

bild: Darin. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

bild: Darin. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Det blir ett starkt artist- och komikeruppbåd som tillsammans med programledaren Robin Paulsson hyllar våra idrottsstjärnor på Svenska Idrottsgalan i Globen på måndag 17 januari. Uppträder gör Darin, Johnossi, Fatboy, Måns Zelmerlöw & Lisette Pagler från Romeo och Julia-musikalen.

På plats för att hylla är också två av Sveriges mest populära komiker. Anders Jansson har gjort succé som Lars Göran Bengtsson i tv-serien Starke Man. Dessutom medverkar komikern Per Andersson från humorgruppen Grotesco. Per kommer även att synas i Melodifestivalen under våren.

Popstjärnan Darin Zanyar medverkade i Melodifestivalen 2010 och släppte ännu ett guldsäljande album, blev hyllad som sommarpratare i Sommar i P1 och specialskrev en låt till det kungliga bröllopet som han framförde på bröllopsdagen. På Idrottsgalan uppträder han med ”Can you feel it” (Jackson 5).

Duon Johnossi tog 2009 emot priset för Årets grupp på P3 Guld-galan och slog igenom stort med singeln What’s the point som de framför på galan. Rockabillybandet Fatboy är aktuella med deras tredje album Overdrive som bland annat gick in på #10-platsen på Svenska albumlistan. På Idrottsgalan framför de “Real Wild Child (Wild One)” av Iggy Pop.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar