du läser...
Ny - SVT

André Pops är SVT:s julvärd

Bild: Årets julvärd i SVT 2010 är André Pops. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Bild: Årets julvärd i SVT 2010 är André Pops. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Strax före Kalle Anka på julaftons eftermiddag är det André Pops som hälsar alla SVT-tittare välkomna. André Pops, som många tv-tittare förknippar med Vinterstudion och andra sportsändningar, kommer att guida tittarna genom kvällens program och dessutom berätta lite om sitt eget julfirande genom åren.

– Jag hoppas kunna ge en känsla av gemenskap och värme, en plats där alla är välkomna. Lyckas jag sedan locka till både skratt och eftertanke så är jag väldigt glad, säger André Pops om rollen som SVT:s julvärd.
 
Sina egna jular minns André Pops med väldigt mycket kärlek och värme. En tid på året då hela familjen och släkten samlades och hade obegränsad tid tillsammans. En jul som avviker är den jul som familjen Pops – med mormor, morfar och farmor – firade på Cypern. Då var André åtta år gammal, men kommer fortfarande ihåg hur de satt i tomteluva och badbyxor på hotellbalkongen och delade ut julklappar.
 
Tomten kom alltid till de Popska jularna, och frågar man André Pops pappa så var det alltid den ”riktige” tomten som kom, ingen annan. André Pops favorit på julbordet är ”definitivt den första smakbiten av julskinkan med riktigt stark senap”.
 
– Jag hoppas att SVT har valt mig som julvärd för att de ser mig som en människa som kan få personlig kontakt med tittarna och skapa en varm stämning, säger André Pops.
 
André Pops, 38 år, lever tillsammans med sin fästmö Malin och deras två barn, Theo och Elliot. Han är född och uppvuxen i Eskilstuna, men flyttade till Stockholm 1997. Under sin tid på journalisthögskolan praktiserade han på TV-sporten, där han sedan blev anställd.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: