Höjdpunkter i TV11 vecka 36-39

Tv 11 Måndag 23 september 22.00 är det premiär för Kiefer Sutherlands serie Touch där vi följer diversearbetaren Martin som förlorat sin fru i 9/11 och kämpar för att ta hand om sin autistiske son. Socialen griper in när Jake varje dag klättrar upp i en telemast och Martin blir alltmer säker på att hans son försöker berätta något för honom.

TV11 Vecka 36

Måndag 2 september 20.00

Emily Owens MD

Emily är ärlig när hon fyller i lärarutvärderingen av Dr Bendari, men får panik när hon inser att Dr Bendari läser alla utvärderingar själv. Will ber Cassandra att vara snäll mot Emily, och Tyra får reda på något hon inte ville veta om sin pappa.

 

Måndag 2 september 21.00

Premiär Twisted

I nya dramserien Twisted träffar vi charmige sextonåringen Danny (Avan Hogia) som återvänder till hemstaden efter fem år på ungdomsvårdsanstalt. Danny fälldes för att som elvaåring ha mördat sin älskade faster, och detaljerna kring fasterns död är Dannys mörkaste hemlighet. Danny möts av misstro i skolan och får jobba hårt för att återvinna förtroende både från modern (Denise Richards) och de två barndomsvännerna Jo och Lacey (Maddie Hasson och Kylie Bunbury). När en skolkamrat efter en fest hittas död i sitt hem, blir Danny genast huvudmisstänkt och staden puttrar av illasinnade anklagelser mot honom.

 

Onsdag 4 september 20.00

Familjen Kardashian

Scott vill bli adlad under en resa till London. Kim hänger med brittiska kändiseliten och glömmer sin bästis Jonathan, som konfronterar henne.

 

Torsdag 5 september 20.00

Säsongsavslutning: The Carrie Diaries

Carrie är glad när hon ska gå på skolbalen men planerna ändras när hemligheter avslöjas. Dorrit är fast besluten att ta ett stort steg i sitt förhållande med Miller men oväntade hinder dyker upp.

 

Torsdag 5 september 21.00

So you think you can dance

Tio dansare ska bli åtta som är kvar i tävlingen om att bli USAs bästa dansare.Gästdomare: Debbie Allen.

 

Söndag 8 september 19.00

The Real Housewives of New Jersey

Hemmafruarna drar till Kalifornien för att testa vågorna. Teresa och Jacqueline försöker få vänskapen att fungera. Caroline oroar sig för sin dotter, och sonen Albie kommer med överraskande besked om sitt förhållande.

 

Söndag 8 september 20.00

The bachelor

Ben tar med tjejerna till Park city, Utah, där det blir en hel del utomhusaktiviteter.

 

TV11 Vecka 37

Måndag 9 september 20.00

Emily Owens MD

Sjukhusets omtyckta blomsterbud kollapsar och Emily försöker ta reda på vad han lider av. Dr Dupre försöker fixa den skadade relationen till dottern Tyra och Emily hamnar mitt emellan när de båda vänder sig till henne för stöd.

 

Måndag 9 september 21.00

Twisted

Alla i skolan försöker att gå vidare med hjälp av sorgkuratorn April. Jo bråkar med sin pappa om hennes vänskap med Danny, vars oskuld hon och Rico försöker bevisa. Danny och Jo ordnar en middag mellan familjerna men gamla motsättningar förstör allt.

 

Onsdag 11 september 20.00

Familjen Kardashian

Bruce blir kompis med Angie Everhart. Rob flyttar tillbaka till Khloe och Lamar.

 

Torsdag 12 september 20.00

Premiär The Beverly Hills Nannies

Barnflickorna handskas med sina arbetsgivares skyhöga krav, inklusive att hantera privata kockar och stryka bebisars designerkläder. I premiäravsnittet träffar vi bland annat Kristin, som har mycket erfarenhet av att vara de rikas och berömdas barnvakt och funderar på att starta en egen förmedling för barnflickor, Amanda som försöker ta sig in i branschen och deras vänner Lucy, Shayla, Amber och Maggie samt ”mannysarna” Shaun, Scott och Justin.

 

Torsdag 12 september 21.00

So you think you can dance

Åtta dansare ska bli sex dansare som är kvar i tävlingen. Gästdomare: Jenna Elfman.

 

Fredag 13 september 21.00

FILM: Young Victoria

Året är 1837 och den knappt 18-åriga prinsessan Victoria tillträder tronen som Englands drottning. Hon sitter på en av världens mäktigaste positioner, men bakom hennes rygg utspelar sig ett maktspel om hennes framtid. Imperiets öde vilar i hennes händer – men hennes eget väntar runt hörnet.
Skådespelare: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson, Jesper Christensen. Regi: Jean-Marc Vallée. Brittisk dramafilm från 2009.

 

Söndag 15 september 19.00

The Real housewives of New Jersey

Nästa stopp på husbilsresan är Napa där fruarna ska ha ett möte på en vingård. Ett telefonsamtal kan förändra Teresas liv för all framtid.

 

Söndag 15 september 20.00

The bachelor

Ben reser med sina bacheloretter till Puerto Rico för att lära känna tjejerna lite bättre.

 

TV11 Vecka 38

 

Måndag 16 september 20.00

Emily Owens MD

En ung kvinna som varit med om en bilolycka kommer till akuten och personalen är övertygade om att pojkvännen orsakat olyckan, något som väcker obehagliga minnen hos Will. Emily tar hand om en cancerpatient som vägrar behandling, och Will försöker förbereda sig inför tentan, men vet inte om han ska använda Cassandras eller Emilys studiemetod.

 

Måndag 16 september 21.00

Twisted

Jo bestämmer sig för att bryta sin anti-sociala attityd i skolan och det blir en besvikelse för hennes hängivna studiekompis Rico. Jo och Danny deltar i en kampanj mot rattfylleri i skolan men Jo får mer uppmärksamhet än hon hade väntat sig.

 

Onsdag 18 september 20.00

Familjen Kardashian

Rob oroar sig för att han ska bli skallig och Bruce börjar misstro Kris historier.

 

Torsdag 19 september 20.00

Beverly Hills Nannies

Amber börjar jobba för Ari och lär sig snabbt att hon måste vara mycket mer än bara barnflicka åt familjen Bellamy. Justin får nog av Marika och söker nytt jobb hos familjen Faulk.
Medverkande: Kristin Lancione, Lucy Anne Treadway, Amanda Averill, Amber Valdez, Justin Allen Sylvester.

 

Torsdag 19 september 21.00

So you think you can dance

De sex dansare som är kvar i tävlingen framför två nummer var och finalisterna blir klara. Gästdomare: Jesse Tyler Ferguson.

 

Fredag 20 september 21.00

FILM: Bara en natt

Två unga främlingar – amerikanen Jesse och fransyskan Céline – möts på ett tåg mellan Budapest och Wien. Det blir början på ett intensivt och romantiskt dygn.
Skådespelare: Ethan Hawke, Julie Delpy. Regi: Richard Linklater.
Amerikansk romantiskt dramafilm från 1995. Originaltitel: Before Sunrise.

 

Söndag 22 september 19.00

Real Housewives of New Jersey

Caroline råkar höra ett samtal mellan Teresa och Kathy som gör henne mycket upprörd. Männen försöker lösa sina oegentligheter över ett glas vin, men när de kommer in på fruarnas bekymmer förvandlas samtal till strid och några av Jersey-fruarna lämnar Kalifornien i förtid.

 

Söndag 22 september 20.00

The Bachelor

De nio tjejer som är kvar reser med Ben till Panama.

 

TV11 Vecka 39

Måndag 23 september 20.00

Emily Owens MD

Emily går på dejt med Cassandras kompis, men dejten får ett hastigt slut. Dr Bandari tar hand om en utarbetad affärskvinna som vägrar dra ned på arbetstakten, trots hjärtattacken. När kvinnans make avslöjar att han planerar att lämna sin fru så fort hon hämtat sig, börjar doktorn fundera över hur hennes eget äktenskap mår.

 

Måndag 23 september 21.00

Twisted

Laceys mamma Judy bjuder in Jo att sova över, till Laceys bestörtning. Jo tar möjligheten att komma närmare Reginas vänner och försöker hitta bevis som kan peka på en annan misstänkt för mordet.
Gästskådespelare: Robin Givens.

 

Måndag 23 september 22.00

Premiär: Touch

Änklingen Martin (Kiefer Southerland) kämpar med att ta hand om sin specielle son som fått diagnosen autism. Sonen Jakes (David Mazouz) beteende att skolka för att klättra upp i en telemast vid exakt samma tid varje dag leder till ett ingripande från socialen, som sätter Jake på en institution för att kunna utreda honom. Martin börjar tro att Jake genom nedklottrade anteckningar och stulna telefoner försöker berätta något för honom och socialarbetaren Clea, som utreder Jake, misstror diagnosen.

 

Onsdag 25 september 20.00

Familjen Kardashian

Tjejerna får reda på att deras mormor är illa däran och försöker övertala Kris att hon måste besöka mamman innan det är för sent. Kourtney funderar på att föda bebisen hemma.

 

Torsdag 26 september 20.00

Beverly Hills Nannies

Kristin måste gå in och hjälpa Lucy när Tricia klagar på att Lucy pratar alldeles för mycket. Cindy ber Kristin om hjälp med att hitta en manlig nanny åt hennes son.

 

Torsdag 26 september 21.00

So you think you can dance

De fyra finalisterna framträder en sista gång i hopp om att vinna tittarnas hjärtan. Nästa vecka blir det final.

 

Fredag 27 september 21.00

FILM: Bara en dag

Uppföljare till Bara en natt. Det har gått nio år sedan Jesse och Celine träffades en lång och romantisk natt för att sedan skiljas åt igen. Nu möts de igen i Frankrike.
Skådespelare: Ethan Hawke, Julie Delpy. Regi: Richard Linklater.
Amerikansk romantiskt dramafilm från 2004. Originaltitel: Before Sunset.

 

Söndag 29 september 19.00

The Real Housewives of New Jersey

Nya grupperingar skapas efter hemkomsten från västkusten. Kathy går på college för en dag tillsammans med dottern Victoria, och Melissa försöker blidka Carolines vrede. Teresa gör sitt för att återställa husfriden genom att bjuda in fiendens syster, Dina, till sin fest.

 

Söndag 29 september 20.00

The bachelor

Hajdykning står på schemat när Ben och de sex tjejerna går på fler dejter i Belize.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: