Höjdpunkter i Kanal 11 vecka 7-10

kanal11Måndag 3 mars är det premiär för dramaserien Betrayal 22.00. Fotografen Sara (Hannah Ware)  lever ett till synes lyckligt liv med make och son, men när hon träffar advokaten Jack (Stuart Townsend) är attraktionen omedelbar. Jacks skrupellöse arbetsgivare hamnar i en välbevakad rättegång och Saras liv hamnar i kläm när hennes man och älskare ska slåss i rätten.

Samma kväll, 3 mars 21.00, är femte säsongen av Glee tillbaka från uppehållet med avsnitt nummer 97 – och då bara 6 dagar efter sändningen i amerikansk tv. Vi närmar oss det hundrade avsnittet och både Kristin Chenoweth och Gwyneth Paltrow ska återvända för gästspel i sina Emmy-vinnande roller. Dessutom kommer stora delar av den ursprungliga ensemblen tillbaka och Chace Crawford (Nate i Gossip girl) gör en gästroll i det hundrade avsnittet.

Kanal 11  Vecka 7

Måndag 10 februari 20.00

The Carrie Diaries

Carrie lovar Larissa en fantastisk intervju med en stor dramatiker men han visar sig vara motspänstig och Carries jobb hamnar i farozonen. Till bådas förvåning hittar Carrie och Dorrit en gemensam fiende i Toms flickväns son. Gästskådespelare: Molly Sims.  

Tisdag 11 februari 21.00

Biggest Loser

Ett lopp med vattenfyllda hinkar kan ge det vinnande laget en fördel och det gäller att ge allt. Lagen tycker att det känns motigt med träningen när de får veta att bara en av lagmedlemmarnas vikt kommer att räknas under vägningen. Särskilt när de inte får veta på förhand vems vikt som kan avgöra lagets öde.  

Onsdag 12 februari 20.00

Säsongsavslutning: Kourtney & Kim i Miami

Familjen blir förskräckta när de får veta att Kim anlitat en privatdetektiv för att följa Scott, men när Kim avslöjar att hon är gravid blir det annat ljud i skällan.

Torsdag 13 februari 20.00

Ravenswood

I ett försök att få mer information om förbannelsen besöker gänget den gamla banken, efter att Remy har gått i sömnen dit. Olivia försöker ta upp kontakten med Dillon och Caleb är säker på att Miranda är i fara och behöver hjälp.  

Torsdag 13 februari 21.00

The Originals

Klaus tar ut sin ilska över Sophie när hans ofödda barn hamnar i fara. Rebekah och Elijah får veta mer om Sophies bakgrund och Daniella har en oväntad frände.

Torsdag 13 februari 22.00

Supernatural

Sam och Dean utreder fall av slaktade änglar, men inser att Castiel ligger steget före dem. När varelsen som är skyldig till dåden tar Castiel till fånga börjar Dean undra om det inte är dags att berätta sanningen om Ezekiel för Sam.  

Fredag 14 februari 21.00 (ja, det är Alla hjärtans dag)

FILM: Heartbreakers

Sexiga Max och hennes charmiga dotter Page ägnar sig åt att gifta sig till rika mäns förmögenheter. Med kvinnlig list och beräknande charm överraskar de rutinmässigt de välbeställda männen – i bokstavlig mening med byxorna nere. Problemen tornar upp sig när Page blir kär på allvar och Max måste fly undan en hämndgirig exmake.
Skådespelare: Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Gene Hackman, Ray Liotta. Regi: David Mirkin. Amerikansk kriminalkomedifilm från 2001.

Lördag 15 februari 21.00

White Collar

Neal och Peter infiltrerar konståkningsvärlden för att avslöja en liga som förfalskar pass.  

Söndag 16 februari 20.00

The bachelor

Tretton kvinnor är kvar i kampen om Seans kärlek. Selma hoppas på en romantisk dejt, men får kämpa med bergsklättring och Leslie blir överraskad med en shoppingtur à la Pretty woman.  

Söndag 16 februari 21.55

Premiär: What happens in Kavos

22-årige Daryl kommer från Nottingham och han vill ha sex. Ett ovanligt straff delas ut till en bartender som låg med samma kvinna mer än tre gånger. På det lokala sjukhuset söker en man behandling efter ett sexuellt möte.
Vi följer unga britter på festsemester i Kavos på den grekiska ön Korfu för att få en glimt av vad som verkligen händer i partystaden, när ungdomarna är långt borta från föräldrarna och omgivna av frestelser. Brittisk dokumentärserie från 2013, del 1 av 3.  

Kanal 11  Vecka 8

Måndag 17 februari 20.00

The Carrie Diaries

Carrie blir rasande när hon upptäcker att Weaver i hemlighet har läst hennes dagbok. Sebastian får veta att hans mamma ska gifta om sig och han vill då att Carries pappa ska se till att hon är juridiskt skyddad.  

Måndag 17 februari 21.00

Film: Miss secret agent

FBI har fått reda på att en terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Det enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i själva tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla. Skådespelare: Sandra Bullock, Michael Caine, Candice Bergen. Regi: Donald Petrie. Amerikansk actionkomedifilm från 2000.
Originaltitel: Miss Congeniality.

 

Tisdag 18 februari 21.00

The Biggest Loser

Deltagarna blir förvånade när gymmet står tomt och utmaningen blir att lära sig att träna utan maskiner. Det blir tårar och skratt när deltagarna får prata med sina nära.
 

Onsdag 19 februari 20.00

Säsongsstart: Familjen Kardashian

Kim blir stressad av den stökiga skilsmässan med Kris Humphries samtidigt som hon och Kanye är på husjakt. Hon funderar över hur stressen påverkar bebisen och får reda på om det är en pojke eller flicka hon har i magen. Bruce bestämmer sig för att skaffa ett eget ställe i Malibu, men kommer relationen till Kris överleva det?   

Onsdag 19 februari 21.00

Film: Miss secret agent 2 – Armed and fabulous

Agenten Gracie Hart är nu byråns ansikte utåt och hon måste ägna sig åt olika talkshows eftersom hennes hjälteinsats från skönhetstävlingesn Miss USA gjorde henne för känd för att kunna arbeta på fältet. Hon har en ny partner som har problem med att behärska sin ilska och problem att dölja sina åsikter om Gracie. Men när Gracies vänner kidnappas kan inget hindra Special Agent GS13 borta från att gripa in. Omslagsflickan är tillbaka under täckmantel.
Skådespelare: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, Heather Burns, William Shatner. Regi: John Pasquin. Amerikansk actionkomedifilm från 2005. Originaltitel: Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous.

Torsdag 20 februari 20.00

Ravenswood

Caleb kämpar för att hantera följderna av sin korta tid med Miranda på andra sidan. Remy inser att hennes drömmar kan vara den bästa ledtråden för att förstå pakten. Miranda bestämmer sig för att hemsöka Mrs Grunwald för att hitta svar men upptäcker att Grunwald kan ha en egen spöklik vän.  

Torsdag 20 februari 21.00

The Originals

Klaus blir alltmer extrem i sina försök att skydda Hayley och barnet. Marcel vet inte vem han kan lita på längre och Davina lär sig mer och mer om hur hon kan styra sina magiska krafter.  

Torsdag 20 februari 22.00

Supernatural

Dean är förkrossad över Kevins död och svär att hitta ängeln som dödade honom, inte bara för att befria Sam, utan för att hämnas. Castiel kommer till bunkern och vill att de försöker separera Sams hjärna från ängelns så att de kan tala med Sam och få honom att driva ut Gadreel.  

Lördag 22 februari 21.00

White Collar

Neal gräver ner sig i Codex-fallet och Peter tar på sig ännu ett undercoverjobb, denna gång tillsammans med en annan agent, hans ex-flickvän.  

Lördag 22 februari 22.55

Film: The Grudge 3

Jake är den ende överlevande efter massakern i ”Grudge 2” men plågas av makabra hallucinationer. Hans läkare, doktor Sullivan, vill gå till botten med det hela och hon bestämmer sig för att besöka den mytomspunna fastigheten i Chicaco. Men hur häver man en förbannelse som aldrig vill dö? Skådespelare: Shawnee Smith, Matthew Knight, Aiko Horiuchi, Mike Straub. Regi: Toby Wilkins. Amerikansk skräckfilm från 2009.

Söndag 23 februari 20.00

The bachelor

Sean tar med sig sina elva friarinnor till idylliska Whitefish i Montana. Frispråkiga Tierra och försiktiga Jackie möts på en dejt och en av tjejerna får direkt lämna tävlingen. Sean tar med Lindsay på en helikoptertur för att få mer tid med henne. 

Kanal 11  Vecka 9

Måndag 24 februari 20.00

The Carrie Diaries

Carrie kämpar med skrivkramp och Weaver försöker hjälpa henne men det går inte alls. Maggie och Sebastian får chockerande nyheter. Bennet flyttar till en farlig stadsdel och Walt tar till drastiska åtgärder för att vara säker.  

Måndag 24 februari 21.00

Film: Pretty woman

Edward är en framgångsrik affärsman. När han en kväll ger sig ut på Los Angeles gator kör han vilse. Då möter han den prostituerade Vivian. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett och vackra kläder tillhör vardagen. För Edward öppnar sig en helt annan – kärlekens. Skådespelare: Julia Roberts, Richard Gere, Jason Alexander. Regi: Garry Marshall.
Amerikansk romantiskt dramafilm från 1990.

Tisdag 25 februari 20.00

Säsongsavslutning: Ultimate Shopper

Man kan tävla i allt. I Ultimate shopper tävlar deltagarna i att handla. Fyra fashionistas kämpar för att vinna sin drömgarderob – om de klarar en rad utmaningar på utsatt tid och vinner juryns gillande för sina outfits. Uppdragen kan handla om att hitta kläder för att gå på audiens hos drottningen eller gå på röda mattan.

Tisdag 25 februari 21.00

Biggest Loser

Det är Halloween och det innebär pumpatävling och säsongens första frestelse. Pumporna som deltagarna måste gå igenom för att vinna immunitet är nämlligen fyllda med godis. Det blir prat om barndom och efterlängtade brev hemifrån. 

Onsdag 26 februari 20.00

Familjen Kardashian

Klanen Kardashian/Jenner jobbar med att hantera ännu en familjeskandal skapad av skvallerpressen. Brody har svårt med sin relation till pappa Bruce, som inte fanns i hans liv när han var barn. Rob har gått upp i vikt och ber Kim om hjälp.  

Torsdag 27 februari 20.00

Ravenswood

Calebs pappa bestämmer sig för att ta reda på vad hans son håller på med i Ravenswood. Remy fortsätter att ta itu med effekterna av det hon såg i sina drömmar.  

Torsdag 27 februari 21.00

The Originals

Hayley fruktar för sitt och barnets liv. Elijah och Klaus ber Sabine att försöka hitta Hayley och Marcel ger Rebekah ett erbjudande.  

Torsdag 27 februari 22.00

Supernatural

Crowley vänder sig till Dean för att få hjälp att hitta det enda vapen som kan döda Abaddon, men de upptäcker snart att spåren leder till Cain, den mäktigaste demonen genom tiderna.  

Lördag 1 mars 21.00

White Collar

Neal och Peter tar sig an ett svårt fall. Naturhistoriska museet saknar ett skelett och ett ägg från en Tyrannosaurus Rex.  

Lördag 1 mars 22.55

Film: Drömfångare

Fyra vänner ger sig ut på sin årliga jaktresa i Maines snötäckta skogar. Men när de hjälper en gammal man som nästan frusit ihjäl ute i snön börjar det hända underliga saker. Djur flyr från skogen och den gamla mannen visar sig inte vara riktigt frisk. Så småningom utvecklas deras oskyldiga jaktäventyr till ett mardrömsscenario där utomjordingar försöker ta över jorden. Efter en Stephen King-roman. Skådespelare: Morgan Freeman, Jason Lee, Thomas Jane, Damian Lewis, Tom Sizemore. Regi: Lawrence Kasdan. Amerikansk skräckfilm från 2003. Originaltitel: Dreamcatcher.

Söndag 2 mars 20.00

The bachelor

Det blir stor dramatik under ett mingel i Montana, men till sist kan Sean och hans kvarvarande nio friarinnor fortsätta dejtandet.  

Kanal 11  Vecka 10

Måndag 3 mars 20.00

The Carrie Diaries

Carrie blir chockad när hon får höra otäcka rykten om sig själv men Samantha har en plan för att fixa problemet. Walt griper in när Bennet känner sig utnyttjad vid en intervju.  

Måndag 3 mars 21.00

Tillbaka: Glee

Mer information kommer snart. Sänds 25 februari i USA. 

Måndag 3 mars 22.00

Premiär: Betrayal

Fotografen Sara och advokaten Jack träffas av en slump och trots att de är gifta på var sitt håll inleder de ett förhållande. Men Jacks rika arbetsgivares svåger blir mördad och bevisen pekar på att det är arbetsgivarens son som är gärningsmannen. Sara hamnar mitt i en mardröm när hon får veta att det är hennes man som är åklagare i fallet.
Den unga och vackra Sara är fotograf och har ett till synes perfekt liv med make och barn. Men något saknas och när hon av en slump träffar Jack, som är advokat åt en rik familj, faller alla bitar på plats och de inleder ett förhållande. När Jacks arbetsgivares son åtalas för mord hamnar älskarna på motsatta sidor i konflikten.
Skådespelare: Hannah Ware, Henry Thomas, Wendy Moniz, Stuart Townsend, James Cromwell. Amerikansk dramaserie från 2013-2014.  

Tisdag 4 mars 20.00

Premiär: The Face

I den brittiska versionen av modelltävlingen The Face flankeras supermodellen Naomi Campbell av svenska Caroline Winberg och Erin O’Connor. Tolv deltagare får en chans att coachas av supermodellerna och starta sin egen karriär som fotomodell. I första avsnittet anländer modellaspiranterna och utmanas med olika uppdrag. Därefter ska Naomi, Caroline och Erin välja sina lag och börja coacha sina modeller.  

Tisdag 4 mars 21.00

Biggest Loser

Deltagarna tävlar om att skapa den godaste efterrätten, men alla ingredienser måste vara nyttiga. Domare är förra säsongens barnambassadörer.  

Onsdag 5 mars 20.00

Familjen Kardashian

Efter en busringning dyker polisen upp hemma hos Kardashian/Jenner och Bruce bestämmer sig för att skaffa ett vapen. Kris håller inte med och det blir ett stort gräl där även Kendall och Kylie väljer sida. Kims stress tar överhanden och hon får rusas till akuten med magsmärtor.  

Onsdag 5 mars 21.00

Film: When in Rome

Beth är en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fira sin systers bröllop, drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore, och råkar då väcka mystiska krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne. När är en charmig reporter också faller för henne, tvivlar Beth på att det kan vara på riktigt.
Skådespelare: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Will Arnett, Danny DeVito. Regi: Mark Steven Johnson. Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Torsdag 6 mars 20.00

Ravenswood

Remy går till en sömnklinik i hopp om att äntligen få lite vila, då får hon veta att hennes drömmar om den mystiska pakten kan ha börjat innan hon ens förstod det. Men snart blir det uppenbart att kliniken kan vara en farlig plats för henne.  

Torsdag 6 mars 21.00

The Originals

Rebekah har ett svårt beslut att fatta och hon ber fader Kieran om vägledning. Elijah och Klaus grälar och Elijah får ta hand om konsekvenserna. Marcel kommer över information om Klaus som gör honom upprörd.  

Torsdag 6 mars 22.00

Supernatural

Efter att ha fått veta att Garth är på sjukhuset åker Sam och Dean dit för att kolla honom. Dean kräver att få veta var Garth har varit men då flyr han, och utredningen chockar Sam och Dean.
 

Lördag 8 mars 21.00

White Collar

Peter tvingas öppna ett gammalt fall, vilket inte faller väl ut hos Neal, som är brottslingen bakom kuppen.  

Lördag 8 mars 22.55

Film: Dark Water

Dahlia Williams flyttar in i en sunkig lägenhet på Roosevelt Island i New York. Utan bostad riskerar hon att förlora vårdanden om sin femåriga dotter Ceci. Hon råkar snart ut för en obehaglig fastighetsskötare, fuktskador och dåligt kranvatten. Dahlias exmake drar in en advokat i vårdnadsprocessen. Dahlia mår allt sämre av den psykiska pressen och börjar höra röster och hemsöks av vattendränkta mardrömmar. Finns det en naturlig förklaring eller döljer sig något hemskt i den dystra fastigheten?
Skådespelare: Jennifer Connelly, John C Reilly, Tim Roth, Shelley Duvall, Camryn Manheim, Pete Postlethwaite, Linda Emond. Regi: Walter Salles. Amerikansk thrillerfilm från 2005.

 

Söndag 9 mars 20.00

The bachelor

Sean tar med sina dejter till romantiska St Croix där AshLee tar risken att avslöja en hemlighet ur sitt förflutna och ta upp kampen med Tierra. Tierra undrar om konflikterna med de andra kvinnorna kommer att påverka vad Sean tycker om henne.  

Söndag 9 mars 21.55

What happens in Sunny Beach

Nöjeslystna unga britter som arbetar i Sunny Beach. Det finns unika regler som är skapade för att hindra de anställda från att ha sex med varandra. Ett födelsedagsfirande går fruktansvärt fel när en raket placeras på ett ovanligt ställe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: