du läser...
Pr - Kanal 5

Höjdpunkter i Kanal 5 vecka 7-10

Kanal5Tisdag 4 mars är Suburgatory tillbaka med den tredje säsongen som startade 15 januari i USA. I och med detta återansluter den skruvade förortsserien till sitcomtisdagens uppställning.  Jane Levy, som spelar Tessa (i mitten), fick faktiskt sin första återkommande tv-roll som Mandy i första säsongen av Shameless – en något mörkare familjekomedi…

Och missa nu inte säsong 3 av Scandal – start onsdag 12 februari 21.55.

Söndag 9 februari 21.00

Äntligen helg!

Trollkarlen Bobby Bolero och hans agent Elvis kan ha ha lyckats bokat sitt första gig på väldigt länge. I en bostadsrättsföreing är det gårdsstädning och raggarna Jonte och Svante från Dalarna gör sig redo för en helkväll.

Instapappan Love letar efter det perfekta fototillfället på dotterns 15-årsdag. Vi träffar också en gynekolog som använder sociala medier som stöd i att ställa diagnos. På dagiset i Karlstad härjar kräksjukan, det är ett nytt vinlotteri i Dalarna och astronauterna funderar över det här med nätdejting.  

 

Vecka 7

Måndag 10 februari 20.00

En stark äventyrsresa

I veckans avsnitt besöker Morgan och Ola-Conny Sydney där de bland annat testar att jobba som ”life guards” på Bondi Beach och smaskar på krokodilpizza. Därefter får Ola Conny utmana sin ormfobi när han följer med en ”snake catcher” vars jobb är att flytta på livsfarliga ormar. Därefter är det dags flyga söderut till Nya Zeeland där det killarna testar att köra stridsvagn och klippa får.  

Måndag 10 februari 21.00

Criminal Minds

BAU-teamet möter sin nya chef Mateo Cruz och JJ upptäcker till sin förvåning att hon känner honom, men ingen av dem vill avslöja sin tidigare bekantskap för kollegorna. Cruz bestämmer sig för att följa med teamet på deras nästa uppdrag som är i Baltimore. S09E04. Serien kan ses som preview för premiumkunder på Kanal 5 Play 7 dagar före sändning.  

Måndag 10 februari 21.55

Law & Order: SVU

Åklagare Barbas barndomsvän Eddie Garcia grips för våldtäktsförsök och det gör att borgmästarkandidaten Alex Muñoz kampanj kommer i gungning. Men en hemlig utredning avslöjar tjänstefel av Muñoz själv och frågan är om Barba kan lägga sina personliga känslor åt sidan.  

Tisdag 11 februari 20.00

Hart of Dixie

Lavons storslagna planer att göra Bluebell till ett stort resmål för vårlovsresenärer stöter på oväntade hinder när en annan stad har samma planer och tar till fula knep för att lyckas.  

Onsdag 12 februari 20.00

Tunnelbanan

Ordningsvakterna Tedde och Fredrik tar upp jakten på en aggressiv man som hotat att stjäla en taxibil och köra över folk. Vid slussen försöker Danne och Amin avvisa två killar som vägrar att ge sig. Reine och Tom letar efter en äldre dam som rymt från Kalix.  

Onsdag 12 februari 21.00

Castle

Skottlossning, en flyende skåpbil och en stor blodpöl tyder på att ett mord har begåtts, men när Castle och Beckett anländer till brottsplatsen upptäcker de att något saknas – offret.  

Onsdag 12 februari 21.55

Säsongsstart: Scandal

Ryktet om att Olivia är presidentens älskarinna sprider sig och både Vita huset och Pope & Associates står inför sin största skandal någonsin. Hemligheten är ute och Olivia måste ta hand om konsekvenserna. Först måste hon hantera sin egen pappa, som spelar en stor roll i cirkusen som snurrar runt henne. Rikets första dam kallar till ett hemligt möte och presidenten drar in vicepresidenten som en aktör i spelet.  

Torsdag 13 februari 20.00

Nybyggarna

Nybyggarna blir fler. För människor som levt stora delar av sina liv som hemlösa, i bilar, portuppgångar etc är det en utmaning att samarbeta kring hushållet. Missförstånden och konflikterna växer och måste övervinnas om de ska klara av sitt nya liv tillsammans. Dennis kommer till lilla längan. Han är 29 år och har använt droger sen han var 13. Han har varit nära döden många gånger. Innan han fyllde 18 hade han tagit 8-10 överdoser. Hans dröm är att bli drogfri och kunna ta hand om sina barn.  

Torsdag 13 februari 21.00

En clown till kaffet

Robert Gustavsson står i centrum i det fjärde avsnittet. Idag är det Roberts dag och eftersom han tycker att komikerkollegorna är lite bortskämda vill han att de ska känna ångest. Bussen kör därför Felix Herngren, Anna Blomberg, Peter Magnusson, Sven Melander och Annika Andersson till en Stockholmsförort. Där bjuder Robert dem på sockerschock till frukost och till allas missnöje en norsk och torftig mack-lunch. Felix Herngren blir grön i ansiktet och mår jättedåligt när han får veta att dagens utmaning går ut på skönsång och musikvideoinspelning. Annika Andersson överraskar Robert Gustavsson med sin kristallklara stämma och Anna Blomberg kan inte sluta skratta.

Vi får ta del av både höjdpunkter och lågvattenmärken i Roberts liv och karriär. Dessutom får vi avnjuta Roberts klassiska karaktärer Fred Asp och Greger i underbara tolkningar till desserten.

Robert Gustavsson, denne tävlingscyklist som blivit utsedd till världens roligaste man. Ingen annan svensk har gestaltat så många olika karaktärer på så många humorscener. Ingen annan svensk har hostat, harklat och sprutat så mycket saliv. Tillsammans med de andra i Killinggänget skapade han en hel ironisk generation. Robert är definitivt inte 100 år ännu – men säg det som den mannen inte gjort.  

Torsdag 13 februari 22.00

Person of Interest

Maskinen leder Finch och Reese till Leon Tao som har hamnat i trubbel igen, och sedan till en läkare som tvingas döda en patient för att rädda sin fru.  

Lördag 15 februari 18.10

FILM: Megamind

Superskurken Megaminds högsta dröm går i uppfyllelse när han lyckas besegra stadens beskyddare Metro Man och han själv tar kontroll över Metro City. Men när en ny skurk dyker upp och kaos bryter ut blir det upp till världens största hjärna och hans lustige medhjälpare Minion att rädda världen. Amerikansk animerad komedifilm från 2010. Svenska röster.

Lördag 15 februari 21.30

Film: Irene Huss: En man med litet ansikte

En äldre man korsar gatan och blir påkörd av en stulen bil. Bilen hittas senare uppeldad i ett industriområde. På platsen hittas även kroppen av en mördad flicka. Irene Huss och hennes team utreder de båda dödsfallen. Den påkörde mannen visar sig vara en pensionerad polis men flickans identitet förblir ett mysterium. Hör fallen ihop? För att få svar på det måste Irene hitta biltjuvarna. Var smitningsolyckan verkligen en olycka? Och varför är det ingen som saknar flickan? Skådespelare: Angela Kovacs, Reuben Sallmander, Lasse Brandeby. Regi: Emiliano Goessens. Svensk thrillerfilm från 2011. Play efter sändning.

Söndag 16 februari 20.00

Nannyakuten: familjspecial

Relationsexperten Jo Frost hjälper familjer i alla storlekar och strukturer. Från upproriska tonåringar till mobbning i skolan och förbittrade föräldrar på gränsen till skilsmässa. Serien tar itu med de heta frågor som varje familj står inför idag.
Amerikansk realityserie från 2013.  

Söndag 16 februari 21.00

Äntligen helg! 

Söndag 16 februari 22.00

Söder om Folkungagatan

Henrik Schyffert dyker upp som gäst på caféet. Cissi får ångest över insikten att de har alldeles för många likheter med sina medelklassföräldrar. Lösningen blir att lära känna en äkta invandrare. Gunnar trånar efter Rebecka (Nour El Refai) och Skäggschamanen Isak har problem att finna en djupare kontakt med skäggen.
Berättare: Staffan Westerberg. Skådespelare: Björn Gustafsson, Nour El Refai, Mattias Fransson, Lisa Henni, Kajsa Ernst, Henrik Schyffert. Gästskådespelare: Henrik Schyffert. 
 

Vecka 8

Måndag 17 februari 20.00

En stark äventyrsresa

Killarna bor i en liten ”campervan” mitt ute i naturen och det blir både terrängkörning och besök i en äventyrspark där man testaren lufttunnel (Freefall extrem) och Shweeb. Dessutom får vi se när Ola-Conny hoppar bungyjump och så bli det en utflykt till Hobbitbyn.  

Måndag 17 februari 21.00

Criminal Minds

Hotch kämpar för sitt liv efter att ha blivit knivhuggen av George Foyet och drömmer om sin döda fru och sin ärkefiende Foyet. Samtidigt letar BAU efter en försvunnen tonåring och kollar upp hennes pappa som misstänks ha med försvinnandet att göra.  

Måndag 17 februari 21.55

Law & Order: SVU

TV-stjärnan Jackie Walker är med i den populära showen American Diva och är musiklärare på en prestigefylld skola. Då blir han anklagad för sexuella övergrepp av en fyraårig elev och snart träder fler offer fram, men Walker vägrar erkänna.  

Tisdag 18 februari 20.00

Hart of Dixie

Staden ska sätta upp en föreställning med Shakespeares mest berömda scener och George och Zoe ska spela Romeo och Julia för att visa alla att de har kommit över varandra. Lemon och Wade är entusiastiska över att ta över Rammer Jammer men det blir panik när de blir av med all personal två dagar före öppnandet.  

Tisdag 18 februari 21.00 och 21.30

Start dubbelavsnitt: Mom

Christy är en ung mamma som kämpar med att uppfostra sina barn och att hålla sig nykter. Det blir inte bättre av att hennes mamma dyker in i hennes liv och att hon upptäcker ett livsförändrande faktum om sin tonårsdotter.
Gästskådespelare: Jon Cryer. Christy och Bonnie får en ny familjekris att hantera, och det för dem faktiskt närmare varandra. . Kanal 5 sände de två första avsnitten av Chuck Lorres nya serie Mom i början av december som en smygtitt – nu börjar serien på riktigt. Nästa vecka blir det alltså ett tidigare osänt avsnitt! Förhandsvisning på Kanal 5 Play, catch up i 14 dagar efter sändning.  

Tisdag 18 februari 22.00

Mike & Molly

Molly är fast besluten att få Mike ur hans inrutade liv och vill att han ska göra det han helst vill med sitt liv.  

Tisdag 18 februari 22.25

Säsongsstart: Cougar Town

Gänget har svårt att vänja sig vid att Laurie och Travis dejtar. Bobby når plötsligt internationell framgång med spelet Penny Can och Grayson försöker förmå honom att betala av sin barnota. Andy kämpar med att få Stan att sova tryggt, efter att han sett en läskig film.

Serien kan ses som preview för premiumkunder på Kanal 5 Play 7 dagar före sändning.  

Onsdag 19 februari 20.00

Tunnelbanan

Arbetsledaren Danne larmas till Rågsved där både spärrvakten och trygghetsvärdarna tryckt överfallslarm och låst in sig efter att stationen attackerats av ett vandaliserande ungdomsgäng. Reine och Frida kämpar för att hålla en kille som överdoserat droger vid medvetande.  I Ropsten avvisar Herman och Kim ett gäng öldrickande 16-åringar. 

Onsdag 19 februari 21.00

Säsongsuppehåll: Castle

En ung kvinna blir ihjälskjuten och när  Castle och Beckett utreder fallet upptäcker de att vapnet som användes är ett polisvapen som stals av seriemördaren 3XK. Castle kommer tillbaka längre fram!  

Onsdag 19 februari 21.55

Scandal

I återblickar får vi veta mer om Olivias besvärliga relation med fadern. Vita huset och Pope & Associates hanterar otrohetsskandalen på olika sätt men när deras intressen går isär uppstår konflikter.  

Torsdag 20 februari 20.00

Nybyggarna

I veckans avsnitt av Nybyggarna möter vi Micke som varit en framgångsrik företagare med många anställda och engagerad i ideellt arbete i sin hemort Sigtuna. Vad ingen visste var att han samtidigt, sedan början på 90-talet, levde ett dubbelliv som tung narkoman. 

Torsdag 20 februari 21.00

En clown till kaffet

I femte avsnittet av En clown till kaffet är kvällens värd och huvudperson Annika Andersson. Hon tycker att komikergänget behöver varva ner och tas ner på jorden och hon tar därför med Felix Herngren, Anna Blomberg, Peter Magnusson och Sven Melander till en mysig bondgård på landet. Där bjuder Annika på en skön mix av havregrynsgröt, meditation och köttbullar med champagne. Samtidigt som vi får ta del av Annikas barndom och uppväxt på en bondgård och hur revyn kom in i hennes liv. Felix Herngren kan inte låta bli att vara snuskig, Sven Melander och Peter Magnusson försöker smörja in getternas spenar, och Anna Blomberg tycker att Annika har flummat till rejält. Vi får se höjdpunkter och lågvattenmärken i Annikas liv och karriär. Dessutom dyker Clownerna till kaffet upp som ytterligare en Annika Andersson, och en Birger – som är misstänkt lik Papi Raul.

Annika Andersson, denna charmiga receptionist från Ullared som klättrade upp på fars och revyscenen och fick hela svenska folket att skratta läppen av sig. Men inte nog med det, hon tog sig vidare in i humorns finrum; till Parlamentet och Time Out, där endast ett fåtal platsar. Annika har vunnit Guldmasken för sina rollprestationer tre gånger om.   

Torsdag 20 februari 22.00

Person of Interest

Ett olyckligt par anlitar torpeder för att göra sig av varandra, och bådas nummer kommer upp i Maskinen. Samtidigt är det kärlek i luften för Fusco och Carter, medan Finch tänker tillbaka på sitt förflutna med Grace.  

Lördag 22 februari 21.30

Irene Huss: Tystnadens cirkel

En ung man hittas död, dumpad i en container. Kroppen är naken, blodig och sönderslagen. Obduktionen visar att offret har GHB i kroppen och har fått utstå piskrapp, skärsår och brännmärken. Allt tyder på att han har blivit kidnappad och utsatt för sexuella övergrepp och tortyr. Det verkar röra sig om en organiserad liga som gjort detta tidigare, men det här är första gången offret har dött. Spåren leder till en nattklubb som Irenes dotter Jenny och hennes kompis besöker, ovetande om faran. Skådespelare: Angela Kovacs, Reuben Sallmander, Lasse Brandeby, Felicia Löwerdahl. Regi: Emiliano Goessens. Svensk thrillerfilm från 2011. Play efter sändning.

Söndag 23 februari 20.00

Nannyakuten: familjspecial

Relationsexperten Jo Frost hjälper familjer i alla storlekar och strukturer. Från upproriska tonåringar till mobbning i skolan och förbittrade föräldrar på gränsen till skilsmässa. Serien tar itu med de heta frågor som varje familj står inför idag. 

Söndag 23 februari 21.00

Äntligen helg! 

Söndag 23 februari 22.00

Söder om Folkungagatan

Gunnar (Björn Gustafsson) amputerar en kroppsdel helt på egen hand. Caféet är med om sin första succédag någonsin när strömmen går och de tvingas att byta koncept till något helt nytt och annorlunda – ett café utan el, som förr i tiden. Isak skaffar get och Cissi och Rebecka tränar feministiskt självförsvar. Patrik Arve gästspelar som fastighetsskötare.
Svensk dramakomediserie från 2014.  

Vecka 9

Måndag 24 februari 20.00

En stark äventyrsresa

I veckans avsnitt besöker Morgan och Ola-Conny Bangkok. Här får killarna få koppla av och njuta av lite lyx efter de senaste veckornas camping- och äventyrsliv. De tar en svit på det gigantiska hotellet Lebua, avnjuter en god middag på exklusiva takrestaurangen Sirocco, klipper sig hos den lokala barberaren och lär sig klassisk thaimassage. Lite äventyr blir det även denna vecka – denna gång då de under en båttur fångar en jättestor stingrocka. 

Måndag 24 februari 21.00

Criminal Minds

BAU utreder vad som verkar vara rituella mord i Utah och ledtrådarna leder dem till att tro att gärningsmannen kan vara inspirerad av en häxjakt som inträffade på 1600-talet i lilla samhället Salem i Massachusetts.  

Måndag 24 februari 21.55

Law & Order: SVU

Den unga soldatofficeraren Amelia Albers grips för rattfylla under permission i New York men hennes kläder och skador gör att polisen kallar på detektiv Benson. Några soldater i Amelias enhet misstänks ha våldtagit henne men hon vägrar att samarbeta med SVU av rädsla för att hennes anseende i det militära ska skadas. Hennes befäl vill inte heller hjälpa utredningen och poliserna upptäcker att kvinnliga officerare har en svår tillvaro.  

Tisdag 25 februari 20.00

Hart of Dixie

Zoe lurar Jonah att avslöja en hemlighet om Brick men då råkar hon ställa till elände för Brick och hans kärleksliv. Wade och Lemon måste lära sig att samarbeta men det går snett när båda försöker bevisa att de vet bäst. Tansys bröder kommer på överraskningsbesök.  

Tisdag 25 februari 21.00

NYA AVSNITT: The Big Bang Theory

Sheldon åker hem till Texas för att vara med sin familj när hans syster ska få barn, vilket gör att gänget funderar på hur deras tillvaro skulle ha varit om de aldrig träffat honom.
Gästskådespelare: Laurie Metcalf, Brian Thomas Smith.
Amerikansk komediserie från 2013-2014. S07E11, sändes i mitten av december i USA. Play efter sändning.  

Tisdag 25 februari 21.30

NYA AVSNITT: Mom

Christy ger sig in i dejtingvärlden för första gången sedan hon blev nykter. Bonnie sitter barnvakt för Roscoe och bestämmer sig för att lära honom blackjack.
Gästskådespelare: Justin Long.  

Tisdag 25 februari 22.00

Säsongsuppehåll: Mike & Molly

Efter en dramatisk argumentation om pengar med Mollys mamma Joyce flyttar Mike och Molly in i Mikes pojkrum hemma hos hans mamma Peggy. Mike & Molly kommer tillbaka längre fram.

Tisdag 25 februari 22.25

Cougar Town

Jules är med om en bilolycka och blir smickrad när den snygga motparten (Matthew Perry) är intresserad av henne eftersom hon tappat sin vigselring. Mannen bjuder ut henne på dejt. Bobby förbereder sig för snöstorm och Ellie försöker bevisa att Lauries liv och erfarenheter är udda. Gästskådespelare: Matthew Perry.  

Onsdag 26 februari 20.00

Tunnelbanan

Mickan tar hand om en knivskuren man som håller på att förblöda på Plattan.  Arbetsledaren Skåne larmas till Fridhemsplan där ungdomar kastar gatsten och vid Odenplan är en man övertygad om att det är en bomb i en soptunna.  

Onsdag 26 februari 21.00

NYA AVSNITT: Grey’s Anatomy

På Aprils bröllopsdag är alla läkarna upptagna med sina egna draman. Meredith och Cristina fortsätter att gräla om forskning och sina karriärer. Shane försätter sig i en farlig situation. Derek får ett telefonsamtal som kommer att förändra hans liv. Gästskådespelare: James Remar.
Amerikansk dramaserie från 2013-2014. S10E12. Sändes i mitten av december i USA, avsnitt 13 sänds 27 februari i USA. Serien kan ses som preview för premiumkunder på Kanal 5 Play 5 dagar före sändning, catch up 21 dagar efter sändning.  

Onsdag 26 februari 21.55

Scandal

Olivias firma får ett mystiskt fall som sätter Olivias liv på spel. Mellie och Fitz pratar om hur de verkligen känner för varandra. Gästskådespelare: Mark Moses, Aarti Mann.

Torsdag 27 februari 20.00

Nybyggarna

I veckans avsnitt av Nybyggarna möter vi Bella, 21, som ser ut som en helt vanlig tjej, men som levt ett hårt liv som hemlös sedan 13-årsåldern. Bella drömmer om ett jobb och ett eget hem, men åren på gatan har satt sina spår och det blir en tuff match när Anders ska förmå Bella att bygga tillsammans med gänget.  

Torsdag 27 februari 21.00

En clown till kaffet

Huvudperson är Peter Magnusson. Bussen kör Felix Herngren, Annika Andersson, Robert Gustavsson, Sven Melander och Anna Blomberg till en gammal biograf där Peter bjuder dem på frukost med öppenhjärtiga anekdoter från sina ungdomsår. Därefter går färden vidare till ett spökslott, där skräckfilmsinspelning och kunglig lyx väntar. Annika Andersson springer runt med en motorsåg och Robert Gustavsson och Anna Blomberg blir mördade. Vi får ta del av höjdpunkter och lågvattenmärken i Peters karriär.  

Torsdag 27 februari 22.00

Person of Interest

En kubansk avhoppare kommer upp som nästa nummer och Reese och Finch försöker ta reda på vem som är ute efter honom. Samtidigt har Carter trassel med Secret Service.  

Lördag 1 mars 21.30

Film: Irene Huss: I skydd av skuggorna

En man hittas avrättad i hamnen. Irene Huss och hennes team utreder och allt pekar på en uppgörelse i den undre världen. Men så småningom inser Huss att fallet har en personlig koppling. Efter ett bombdåd är hon plötsligt indragen i en utpressningshärva där ingen går säker – allra minst hennes familj. Polis och åklagare står maktlösa mot de kriminella gängen och Irene blir till slut tvungen att ta saken i egna händer.
Skådespelare: Angela Kovacs, Reuben Sallmander, Lasse Brandeby. Regi: Alexander Moberg.
Svensk thrillerfilm från 2011. Play efter sändning.

Söndag 2 mars 20.00

Nannyakuten: familjspecial

Relationsexperten Jo Frost hjälper familjer i alla storlekar och strukturer. Från upproriska tonåringar till mobbning i skolan och förbittrade föräldrar på gränsen till skilsmässa. Serien tar itu med de heta frågor som varje familj står inför idag.  

Söndag 2 mars 21.00

Äntligen helg! 

Söndag 2 mars 22.00

Söder om Folkungagatan

Cissi fyller år, men det gör toppbloggaren Iris Drake också. Vems fest ska innefolket då gå på? Gunnar försöker lista ut vad som kan få Isak att skratta, eller i alla fall le lite. Rebecka träffar den snygga killen Mårten som inte riktigt imponerar på de andra.  

 

Vecka 10

Måndag 3 mars 20.00

En stark äventyrsresa

I veckans avnitt reser Morgan och Ola-Conny till Phuket där de bland annat lär sig thaiboxning och testar parasailing. Givetvis får de också hänga lite på några av de härliga stränderna och så blir det en tur i linbanan högt uppe bland träden.  

Måndag 3 mars 21.00

Criminal Minds

Efter en serie strypningar i Boston jagar BAU-teamet en gärningsman som gillar att behålla souvenirer efter sina offer, och de förösker hitta en gemensam nämnare hos de drabbade.  

Måndag 3 mars 21.55

Law & Order: SVU

Detektiv Amanda Rollins hjälper sin vän Lena Olson när hon anklagar sin pojkvän för våldtäkt. Men Lenas historik med den misstänkte och hennes böjelse för hårt sex försvårar utredningen. När ärendet förvandlas till mord upptäcks ett farligt triangeldrama och Rollins tvingas fläka ut sitt eget privatliv i rätten.  

Måndag 3 mars 22.55

Sammandrag: Oscarsgalan 2014

Sammandrag. För 86e gången är det dags att dela ut det finaste priset i filmens värld, Oscarstatyetten. Filmeliten samlas inför världens ögon på Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles för att få veta vilka som stod för 2013 års bästa prestationer på vita duken. Nominerade är bland andra Sandra Bullock, Meryl Streep, Judi Dench, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts och Martin Scorsese. Programledare: Ellen DeGeneres. Originaltitel: Academy Awards, Best of 2014.  

Tisdag 4 mars 20.00

Hart of Dixie

Zoe försöker sig på nätdejting, utan framgång, och då tar Rose och Max saken i egna händer och leker matchmaker. George gör allt för att bevisa för Tansy att de hör ihop, men hon har sina tvivel.  

Tisdag 4 mars 21.00

The Big Bang Theory

Penny får äntligen sitt stora genombrott, eller får hon det? Hennes reaktion blir att komma med ett erbjudande till Leonard som är svårt för honom att acceptera. Raj och Stuart går till köpcentret för att träna på att prata med tjejer.  

Tisdag 4 mars 21.30

Mom

Christy har en riktigt dålig dag och är sur på absolut alla, från familjemedlemmar till kunder.  

Tisdag 4 mars 22.00

Säsongsstart: Suburgatory

När Alex försvinner försöker George reparera sin relation med Tessa och han presenterar henne för sin nya hund. Dalia undviker Dallas efter uppbrottet från pappa Altman.
Skådespelare: Jane Levy, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Carly Chaikin, Allie Grant. 

Tisdag 4 mars 22.25

Cougar Town

Jules och Grayson får en bröllopsinbjudan från ett par som de knappt känner, och bröllopet är samma dag som Graysons stora match. Bobby får veta att hans hund har valpar.  

Onsdag 5 mars 20.00

Tunnelbanan

Väktaren P-A jagar ficktjuvar på tunnelbanans gröna linje tillsammans med hunden Knix. Marre och Kim avvisar ett gäng ungdomar från Saltsjöbanan och det dröjer inte länge förrän en sten kommer flygande. Robert och Fredrik stöter på en rejält ostadig dam som envist hävdar att hon inte druckit en droppe.  

Onsdag 5 mars 21.00

Grey’s Anatomy

Mer information kommer snart. Sänds 27 februari i USA. S10E13. Serien kan ses som preview för premiumkunder på Kanal 5 Play 5 dagar före sändning, catch up 21 dagar efter sändning. 

Onsdag 5 mars 21.55

Scandal

Mellie blir inblandad i en skandal med en kvinna i kongressen. En otrogen senator som tagit komprometterande bilder av sig själv blir Olivias nya klient.  

Torsdag 6 mars 20.00

Säsongsavslutning: Nybyggarna

I veckans avsnitt möter vi Jim, 30, som har varit hemlös under många år. Jim började tidigt driva omkring och hamnade i en spiral av droger och våld. Han har varit med om flera händelser som fortfarande plågar honom svårt. Jim längtar efter ett tryggt och stabilt liv med familj, barn och hund. Något han själv inte har fått vara en del av tidigare.

Torsdag 6 mars 21.00

Säsongsavslutning: En clown till kaffet

Vad är egentligen roligt? Får man skämta om vad som helst? Hur föddes Rulle? Varför är Kåta Gun så kåt? Och hur stor är Robert Gustafssons snopp? Detta och mycket mer får vi svar på i sjunde och sista avsnittet av En clown till kaffet.

I det sista avsnittet är det ingen särskild av våra komiker som står i centrum. Istället får vi veta ännu lite mer om dem allihop, höra samtalen som vi inte fått se i tidigare avsnitt, njuta av gamla arkivklipp och verkligen borra oss in i ämnet humor.

Våra komiker är som vanligt Felix Herngren, Annika Andersson, Robert Gustafsson, Peter Magnusson, Sven Melander och Anna Blomberg och de fortsätter att djupdyka i humor och blicka tillbaka på sina liv och karriärer.

Programmets ciceron är Peter Wahlbeck och han guidar oss in i humorns förtrollade värld. Dessutom får vi skåda hela musikvideon som fått våra komiker att ångra att de någonsin ställde upp i En Clown till kaffet.  

Torsdag 6 mars 22.00

Person of Interest

Medan FBI kommer allt närmare Reese kämpar han för att rädda ett ungt par som är ute efter en lånehaj som lurar gamla soldater på pengar. Samtidigt får Carter ett jobberbjudande och Fusco undersöker hennes nya pojkvän.  

Fredag 7 mars 22.00

Film: Clash of the titans

Halvguden Perseus hittas till sjöss som spädbarn och växer upp utan en aning om sitt himmelska ursprung, tills hans vaksamma väktare, Io, avslöjar för honom att han är son till guden Zeus. När Zeus bror Hades mördar Perseus familj lovar Perseus att visa gudarna vad mänskligheten kan vålla för skada på deras skapare. Därefter ger sig Perseus och en liten grupp soldater ut på en resa för att hitta ett sätt att stoppa ett kollosalt havsvidunder vid namn Kraken. Skådespelare: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes. Regi: Louis Leterrier.
Amerikansk fantasyfilm från 2010. Originaltitel: Clash of the Titans.

Lördag 8 mars 22.00

Film: Irene Huss: Jagat vittne

En ung kvinna hittas död i Göta Älv och på fingret bär hon en briljantförsedd vigselring som tillhör någon annan. Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor sätts på fallet och får problem direkt. Obduktionen visar att dödsorsaken inte är drunkning utan en skallskada. Vem är hon? Hon är inte saknad, ingen kan identifiera henne, ingen vet någonting. Samtidigt i ett nedgånget barackområde sitter en misshandlad man och ruvar på en fruktansvärd hemlighet.
Skådespelare: Angela Kovacs, Reuben Sallmander, Lasse Brandeby. Regi: Alexander Moberg.
Svensk thrillerfilm från 2011. Play efter sändning.

Söndag 9 mars 20.00

Säsongsavslutning: Nannyakuten: familjspecial

Relationsexperten Jo Frost hjälper familjer i alla storlekar och strukturer. Från upproriska tonåringar till mobbning i skolan och förbittrade föräldrar på gränsen till skilsmässa. Serien tar itu med de heta frågor som varje familj står inför idag.  

Söndag 9 mars 21.00

Äntligen helg! 

Söndag 9 mars 22.00

Söder om Folkungagatan

Gunnar (Björn Gustafsson) behöver skaffa sig en hobby och funderar på det här med att utveckla en app. Cissi är övertygad om att hon har ADHD och Rebecka (Nour El Refai) hänger med sin snygga kille Mårten. Isak upptäcker äntligen fröjderna med mobiltelefon.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: