Välkommen hem till bröderna Timells skärgårdskök

Timells skärgårdskök. 2014. Anders Timell. Martin Timell.

Timells skärgårdskök. 2014. Anders Timell. Martin Timell.
Copyright
Cecilia Möller/TV4

I vår får tittarna följa med bröderna Timell till Mjölkö, Martin Timells härliga sommarparadis i Stockholms skärgård. Anders och Martin bjuder på inspirerande och rolig matlagning i vackra miljöer tillsammans med några av Sveriges mest välkända kockar. Timells skärgårdskök sänds i tio delar och har premiär i april. – I vårt program får alla lära sig både kökstips och trix och massor med härliga recept. Det är inte illa att få stå och laga mat i vacker skärgårdsmiljö, välkomna hem till oss! säger Martin Timell.

Svensk sommar i idyllisk skärgårdsmiljö, ett utomhuskök och massor av härliga matlagningstips är några av ingredienserna i Timells skärgårdskök.  I vår bjuder Martin Timell tillsammans med sin lillebror Anders Timell hem tio av Sveriges bästa kockar till sitt landställe på Mjölkö, i Stockholms skärgård med vidunderlig utsikt över öar och hav. De matlagningsintresserade bröderna gör sitt bästa för att lära sig tips och tricks av superproffsen.

– Jag ser verkligen fram emot att få se Anders och Martin hacka, steka och bryna tillsammans med några av Sveriges mest välkända kockar. Det är på tiden att vi får se bröderna Timell i ett eget program och nu är det äntligen dags, säger Maria Mowbray, programchef på TV4-Gruppen.

I varje avsnitt lagar bröderna en trerättermiddag tillsammans med en av de inbjudna stjärnkockarna. Det blir allt från egenfiskad abborre och råstekt kungskrabba till havtornscurd och rabarberpaj på farmors vis. Under programmets gång får tittarna mängder av användningsbara matlagningstips, i en fantastiskt somrig skärgårdsmiljö.

Timells skärgårdskök sänds i 10 avsnitt och har premiär i april. Kockarna som medverkar är Stefano Catenacci, Tommy Myllymäki, Malin Söderström, Christian Hellberg, Håkan Thörnström, Karin Fransson, Melker Andersson, Erik Lallerstedt, Anders Dahlbom och Johan Jureskog.

Annonser

1 kommentar »

  1. Jag tycker att du göra bra jobb. Du är duktig och arg. Därför jag vill att du hjälpa mig med bad rummet och kanske det kan bli mer mer. Tack Rither Sospeter kati Åkersberga.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: