Premiär: Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex

Christer Lundberg och Morgan Larsson. Foto: Mattias Dellmo

Christer Lundberg och Morgan Larsson. Foto: Mattias Dellmo

Den 3 mars är det äntligen dags för Christer Lundberg och Morgan Larsson att äntra etern i P3 med nya programmet  Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex.  I en timma vaskar bästa vännerna guldkornen från nyhetsströmmen och försöker med lyssnarnas hjälp förstå hur det stora hänger ihop med det lilla.

De som saknat Christer och Morgans stämmor i etern behöver snart inte vänta längre, måndag den 3 mars är de tillbaka med nya programmet  Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex. Ett underhållande och personligt aktualitetsprogram som ska göra vardagen lite mer uthärdlig. Det kommer bli något skruvat, sjukt, skrattretande, häpnadsväckande eller gripande att lyssna på i bussen hem från skolan, eller när man lagar mat med ungarna hängande som bananklasar omkring sig. En skön edge till läxläsningen och en extra krydda i matlagningen, helt enkelt.

– Det ska bli roligt att göra något där vi kan ta ut svängarna lite mer, samtidigt som vi också för in aktualiteter i det hela. Christer och jag har ju ganska speciell smak när det kommer till vilka aktualiteter vi fascineras av. Något som kommer att märkas, säger Morgan.

– Gillade man Christer i P3 så kommer man troligtvis tycka om det nya programmet med. Men eftersom programtiden är kortare måste vi bli snabbare och rappare. Det blir en mer koncentrerad dos Christer och Morgan, kan man säga. Den nya tiden har också ett intressant format för pod-versionen, som det ska bli kul att experimentera med, säger Christer.

Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex sänds måndag-torsdag kl.17.00-18.00 i P3 Sveriges Radio

Sändningsstart: Måndag 3 mars kl. 17.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: