du läser...
Pr - TNT

Monday Mornings – TNT

MondayMornings

MondayMornings

Från tiofaldigt Emmy-belönade David E. Kelley, som ligger bakom serier som Ally McBeal och Chicago Hope, kommer Monday Mornings. Serien tar pulsen på de moraliska dilemman och den psykiska press en grupp erfarna kirurger utsätts för i arbetet som bokstavligt talat handlar om liv och död. I Monday Mornings ställs läkarna till svars. Bland skådisarna finns Alfred Molina, Jamie Bamber och Ving Rhames.

Monday Mornings är ett skarpt och gripande drama med fingret noga placerat på läkaryrkets etik och utövande. Serien fokuserar på en grupp kirurger på Chelsea General i Portland och lyfter på locket till sjukhusets ”morbidity & mortality”-konferenser som äger rum varje måndag. Under dessa möten diskuteras den gångna veckans dödsfall och misstag läkare emellan. Den institutionella processen undersöker läkarnas medicinska och personliga moral och tvingar dem att slipa på sin kompetens, ifrågasätta sig själva och lära genom sina egna misstag.

Monday Mornings baseras på en bok med samma namn av CNN-reportern och neurokirurgen Sanjay Gupta. I rollerna finns Alfred Molina (Magnolia, Chocolat), Jamie Bamber (Battlestar Galactica), Golden Globe-belönade Ving Rhames (Kojak, Entrapment) och Jennifer Finnigan (Glamour). Ally McBeal och Chicago Hope-skaparen David E. Kelley har producerat serien tillsammans med Sanjay Gupta.

Monday Mornings kommer att sändas i tio avsnitt på TNT, måndagar 21.00, med start den 4 mars.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: