du läser...
Ny - TV 4 / Sjuan

TV4 Play Premium sänder alla UFC-galor live

tv4_playNu kan alla fightingfans följa MMA-ligan UFC med svenske stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson live i TV4 Play Premium. TV4-Gruppen har säkrat ett nytt avtal med världens största MMA-organisation UFC. Avtalet sträcker sig till januari 2016 och innebär att alla UFC-galor under året visas live på TV4 Play Premium.

– Nu kan vi med glädje meddela att vi säkrat alla livesändningarna av kommande UFC-galor i TV4 Play Premium. Vi har lyssnat på våra användare som länge efterfrågat detta och genom dessa rättigheter ger vi våra Premiumkunder alla galor och vi når en spännande målgrupp för våra annonsörer, säger Annika Järund Larsson, kanalchef på TV4Play.

Det nya avtalet innebär bland annat att samtliga UFC-galor sänds live på TV4 Play Premium och eftersänds en vecka senare i TV12. Fem europeiska UFC-galor sänds live i TV12. MMA-magasinen UFC Countdown och The Ultimate Fighter flyttar in i TV12 på vardagarna. Utöver det kommer magasin såsom Ultimate Insider och UFC Now ligga fritt i TV4 Play.

Redan på lördag klockan 21.00 sänder TV4 Play Premium och TV4 Sport stormötet mellan svensken Alexander ”The Mauler” Gustafsson och hemmasonen, britten Jimi ”Posterboy” Manuwa, från O2 Arena i London.

– Det känns väldigt kul att vi nu kan erbjuda våra tittare en så efterlängtad rättighet som UFC i både TV4 Play och i TV12. Jag är övertygad om att de europeiska UFC-galorna kommer att passa utmärkt in i vår redan starka sporttablå i TV12, säger Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör TV4-Gruppen.

TV12 har premiär 29 mars. TV4 Play Premium är gratis de första 30 dagarna och kostar därefter 99 kronor per månad, helt utan bindningstid.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: