SVT Flow vecka 17 – tablå

svt_flowFrån kl 06.00 återfinns följande programtitlar i spellistan för respektive datum.

 Utöver nedanstående titlar sänds 90-sekunders nyhetssändningar på vardagar varje

heltimme mellan kl 10.00 och kl 15.00.

 Utöver nedanstående programtitlar sänds även Morgonpasset, vardagar kl 06.30-10:00, helger kl 08.05-11.00.

 

Onsdag 23 april:

Premiär: Call centre
Brittisk dokumentärserie från 2014.

Del 1 av 5. En vansinnig chef kan göra det mest monotona arbetet roligt. Call centers är kanske inte den sexigaste arbetsplatsen men med galna idéer försöker chefen hålla stämningen på topp. Skjuttävlingar, dejting och tennis är några av knepen.

Tillgängligt till 22/6

 

Premiär: Please like me

Australisk komediserie från 2013.

Del 1 av 6: Rhubarb and Custard. Josh blir dumpad av flickvännen Claire och kommer till insikt om att han är bög. Samma dag blir han hastigt och lustigt tillsammans med snyggingen Geoffrey. Som om detta inte vore nog så blandar hans mamma en stor mängd värktabletter med Baileys och hamnar på sjukhus. I mammans sköra tillstånd verkar det som om Josh får ta och flytta in i föräldrahemmet för att hålla ett öga på henne. I rollerna: Josh Thomas, Thomas Ward, Debra Lawrance, David Roberts, Caitlin Stasey, Judi Farr m.fl.

Tillgängligt till 23/5

 

Premiär: På jakt med Lotta och Leif

Del 1 av 7. Vad händer när matskribenten Lotta Lundgren släpps ut på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har jagat ett helt liv. Hon har aldrig hållit i ett vapen. Lotta åker hem till Leif för att fråga om han vill lära henne att jaga. Innan han bestämmer sig så testar han henne för att se om hon duger som jaktelev.

Tillgängligt till 22/7

 

Premiär: Simply italian

Brittiskt matprogram från 2013.

Del 1 av 7. Michela Chiappa delar med sig av tio favoritrecept på klassiska italienska rätter. Hennes enkla recept kommer både från äldre släktingar såväl som nya influenser. Hon älskar att sprida italienska smaker, helt enkelt. Medverkar gör även en rad stjärnkockar.

Tillgängligt till 13/7

 

Premiär: Svett & etikett

Personligt träningsprogram från 2014.

Del 1 av 8: Bodybuilding. Programledaren Kalle Zackari Wahlström testar på träningsformen bodybuilding. Det är en tuff utmaning med annorlunda inslag för Kalle såsom; deffning, vaxning och spraytanning. Kalles utmaning är att på väldigt kort tid komma i form för att kunna ställa upp och tävla i klassisk bodybuilding på Luciapokalen i Göteborg.

Tillgängligt till 23/5

 

Premiär: Tvodd med Anna Tascha Larsson och David Fjäll

Anna Tascha Larsson och David Fjäll tar under 11 onsdagar upp fotboll ur ett fan-perspektiv. Dom pratar om det som är viktigt för dom som sitter på läktaren. Det handlar om ligorna i Europa, snyggaste tröjorna och naturligtvis om det kommande VM.

Tillgängligt till 23/4 2015

 

Seriestart: Våra vänners liv – Del 1 till 10, samtliga avsnitt

Svensk dramaserie från 2010.

Del 1 av 10. Pontus, Mats, Olle och David. Fyra bästa vänner i 35-årsåldern som på olika sätt startar om sina liv, just som de trodde att de stora valen var gjorda. Mats ska gifta sig och Pontus fyller år, två händelser som borde vara festliga. En minerad Ferrari är mindre festligt.

I rollerna: Gustaf Hammarsten, Shanti Roney, Erik Johansson, Jacob Ericksson, Marie Richardson, Meliz Karlge, Kirsti Torhaug, Malin Cederbladh med flera.

Från 2010. Tillgängligt till 20/10

 

L som i lycka

Svensk dokumentär från 2013.

Måste man ha barn, karriär och partner för att känna sig lycklig? Filmaren Lotta Stemme har under fem år dokumenterat både sin egen och tre av sina väninnors våndor mitt i livet. Lotta själv försöker hinna med allt. Katarina valde att bryta upp och flytta ifrån sina barn. Linda kanske inte kommer skaffa barn och Marika valde bort karriär och har satsat allt på att vara mamma.

Från 2013. Tillgängligt till 23/5


Seriestart: The Paradise

Brittisk dramaserie från 2012. Säsong 1.

Intriger, romantik och viktoriansk praktfullhet på det första engelska varuhuset, The Paradise. Del 1 av 8. Nyanställda Denise gör sitt bästa för att anpassa sig på det glamourösa varuhuset The Paradise och uppmärksammas snart av Moray, den karismatiske ägaren. Moray har stora planer på att expandera verksamheten, men till vilket pris? I rollerna: Joanna Vanderham, Emun Elliott, Elaine Cassidy, Sarah Lancashire, Patrick Malahide m.fl.

Från 2013.

 

Seriestart: Tjockare än vatten – Del 1 till 10, samtliga avsnitt

Svensk dramaserie från 2014.

Del 1 av 10. Krönika om de tre syskonen Lasse, Jonna och Oskar Waldemar som efter många år återförenas på familjens pensionat i den åländska skärgården. Återkomsten blir konfliktfylld och river upp gamla minnen och hemligheter. Samtidigt har deras mamma Anna-Lisa en dold agenda som för alltid kommer att förändra syskonens liv. I rollerna: Stina Ekblad, Joel Spira, Aliette Opheim, Björn Bengtsson, Jessica Gabrowsky, Molly Nutley m.fl.

Från 27/1 i SVT1. Tillgängligt till 30/4

 

 

 

 

Torsdag 24/4:

 

 

Premiär: Det goda livet
Brittiskt matprogram från 2013.
När det handlar om matlagning är tre ett magiskt nummer. Det hävdar Hugh Fearnley-Whittingstall, som i denna programserie endast använder tre ingredienser. Två kockar tävlar och bästa receptet vinner. Del 1 av 25: Rödbetor.
Tillgängligt till 24/5 

Premiär: En idiot på resa

Brittisk dokumentärserie från 2014. Säsong 4.

Karl Pilkington har fyllt 40 år och aldrig oroat sig om livets stora frågor. Nu gör han slag i saken och besöker andra kulturer för att se hur de hanterar de livsavgörande spörsmålen. Samtidigt ser han sitt eget liv från en annan synvinkel. Del 1 av 5: Äktenskapet.

Tillgängligt till 23/6

 
Premiär: Flator – del 1 och 2
Svensk dokumentärserie från 2014.

Det är sommar i Stockholm. Sex unga kvinnor lever sina liv med kärlek, festande, identitetsgrubblerier och vardag. De känner inte varandra, men har en sak gemensamt. De gillar tjejer.

Del 1 av 10: Matilda förfestar med sina bögkompisar och får upp ögonen för Ebba. Det är bara ett krux. Ebba är hetero.

Tillgängligt till 23/7

  

Premiär: Full patte
Svensk humorserie från 2014.

Del 1 av 8. En humorserie som satiriskt kommenterar samhället. Inte för att karaktärerna är politiskt intresserade eller tillhör någon ideologi, tvärtom. Serien kretsar kring systrarna Bianca och Tiffa samt deras granne Snubben. De är iakttagare och lever efter sin samtid. De är barn av sin tid snarare än revolutionärer. Med: Bianca och Tiffany Kronlöf.

Tillgängligt till 24/4 2015
Premiär: Unsafe sex & the city

Brittisk dokumentärserie från 2013.

Del 1 av 10. Vi följer två mottagningar för sexuella sjukdomar i England. Den äldre generationen har alltid oroat sig över ungdomen och hur det ska gå framöver med tanke på de sexvanor som dagens ungdom har.

Tillgängligt till 21/10

 

Seriestart: The Big C

Amerikansk dramaserie från 2010. Säsong 1.

Del 1 av 13. Cathy Jamison är den perfekta förortsfrun och mamman. Efter att ha fått veta att hon har obotlig cancer bestämmer hon sig för att leva livet fullt ut den tid hon har kvar. Hon slänger ut sin omogne make Paul och beställer en trädgårdspool till sonen, Adam. Eftersom Cathy har hemlighållit cancern för alla i omgivningen föreslår hennes läkare Dr. Todd, att hon ska börja med att berätta för sin hemlösa bror Sean. I rollerna: Laura Linney, Oliver Platt, Gabriel Basso, Reid Scott, John B. Hickey m.fl.

Från 2011. Tillgängligt till 30/4

 

Seriestart: Jakten på det perfekta livet

Svensk serie från 2012.

Hanna Hellquist ger sig orädd ut på jakten efter det perfekta livet som så många eftersträvar. Del 1 av 8. Hur lyckas alla bli ihop? Hanna Hellquist ger sig orädd ut på jakten på det perfekta livet. Hon frågar Thilde Höök från ”Bonde söker fru” hur man lyckas bli kär framför tv-kamerorna, och tittar förbi hemma hos den jobbigt perfekta mannen Henrik Johnsson, som gav upp allt för sin stora kärlek Malin Baryard. Men först får Hanna lära sig hur man accepterar sin partner, trots att han råkar samla på något så fult som keramikgrisar.

Från 2012. Tillgängligt till 24/5

 

Fjällbackamorden: Ljusets drottning
Svensk långfilm från 2013.
Det är den 13 december och många av Fjällbackas invånare går till kyrkan för att fira Lucia men Lucian är försvunnen. Erica Falk börjar undersöka vad som har hänt. Det förflutna hinner ikapp nutiden i samma takt som Erica upptäcker en hemlig kärleksaffär och en man som vill hämnas. Regi: Rickard Petrelius. I rollerna: Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson, Lennart Jähkel, Ann Westin, Pia Halvorsen, Oscar Skagerberg, Sven-Bertil Taube, Happy Jankell, Julia Sporre m.fl. Baseras på Camilla Läckbergs bok med samma namn.
Från 20/4 i SVT1. Tillgängligt till 20/5

 

Seriestart: Lilyhammer – Del 1 till 8, samtliga avsnitt

Norsk dramakomediserie från 2013. Säsong 2.

Del 1 av 8. Det går bra för Frank, hans klubb Flamingo är en stor framgång. Han styr över Lillehammer likt en gudfader, och hjälper ortsborna då och då. Sigrid och Frank har delad vårdnad om de nyfödda tvillingarna och Frank planerar en stor dopfest på klubben. Men säg det lugn som varar… I rollerna: Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Robert Skjærstad, Henriette Steenstrup m.fl.

Från 23/2 i SVT1. Tillgängligt till 13/5

 

Premiär: Kärlekskoden

Svenskt dejtingprogram.

Del 1 av 6. Kan vetenskapen hjälpa oss att hitta rätt partner? Vi får följa Greta från Stockholm och Staffan från Dalarna i deras jakt på kärleken. För att hitta rätt bland de sexton kärlekstörstande kandidaterna som försöker vinna deras hjärtan tar de hjälp av forskningen och vetenskapen. Innan Staffan och Greta ens får se sina friare för första gången ska de genomföra ett antal blindtester. Deras första urval kommer baseras enbart på röst, doft och rörelsemönster. Vilka går vidare till nästa fas i Kärlekskoden och kan verkligen vetenskapen trumfa instinkten i spelet om våra hjärtan? Programledare: Henrik Fexeus.

Tillgängligt till 21/10

 

 

 


Fredag 25/4

 


Premiär: Det goda livet i Skandinavien

Brittisk dokumentärserie från 2013.
Hugh Fearnley-Whittingstall har hört att man är lycklig i Skandinavien och vill undersöka om maten är nyckeln. Han besöker fjordarna, de designade husen, Ikea, tittar på älgar och midnattssolen. Del 1 av 3: Sverige.

Tillgängligt till 25/5

 

Premiär: Miranda

Brittisk komediserie från 2009. Säsong 1.

Del 1 av 6. Date. Skrivet av och med den brittiska komikern Miranda Hart. Vad Miranda än företar sig slutar det alltid mer eller mindre i katastrof. Hon försöker kombinera ett lyckligt kärleksliv och ett rikt socialt liv samt en tillfredställande relation till sin minst sagt dominanta mor. Vilket är lättare sagt än gjort. I rollerna: Miranda Hart, Sara Hadland, Tom Ellis, Patricia Hodge med flera.

Tillgängligt till 25/5

Premiär: Tvodd med Ebba Kleberg von Sydow och Kitty Störby Jutbring

I tolv tvoddar listar Ebba Kleberg von Sydow och Kitty Störby Jutbring de fenomen som provocerar Sverige och svenskarna allra mest. Varje program behandlar på ett allvarligt, humoristiskt och provocerande sätt en provokation och dess underprovokationer.

Tillgängligt till 25/4 2015
Seriestart: Damages – del 1 och 2
Amerikansk dramaserie från 2007. Säsong 1.

Del 1 av 13. Pilot. Ellen Parsons är en ny-examinerad jurist. Byråerna slåss om henne. Trots att hennes mentor avråder henne, börjar hon arbeta för den kända advokaten Patty Hewes. Hewes byrå representerar en grupp anställda som stämmer sin chef, miljardären Arthur Frobisher. Ellen är ovetandes om att hennes vän Katie Connor arbetar för Frobisher. I rollerna: Glenn Close, Rose Byrne, Tate Donovan, Ted Danson, Anastasia Griffith m.fl.

Från 2011. Tillgängligt till 1/5

 

Seriestart: Mia och Klara

Svensk humorserie från 2007. Säsong 1.

Del 1 av 8. Mia och Klara ”stalkar” ett gammalt ex. Egensinnig och originell humorserie av och med Mia Skäringer och Klara Zimmergren. Möt Mia och Klara och smågalna hårfrisörskan Gulletussan, bitchexpediterna Mona and Ansi, trash-morsan Tabita, hunsade nätverksteknikern Rolle med flera andra. Regi: Dan Zethraeus.

Från 2007. Tillgängligt till 13/7

 
Call centre

Brittisk dokumentärserie från 2014.

Del 1 av 5. En vansinnig chef kan göra det mest monotona arbetet roligt. Call centers är kanske inte den sexigaste arbetsplatsen men med galna idéer försöker chefen hålla stämningen på topp. Skjuttävlingar, dejting och tennis är några av knepen.

Tillgängligt till 22/6

 

Flator – del 1 och 2

Svensk dokumentärserie från 2014.

Det är sommar i Stockholm. Sex unga kvinnor lever sina liv med kärlek, festande, identitetsgrubblerier och vardag. De känner inte varandra, men har en sak gemensamt. De gillar tjejer.

Del 1 av 10: Matilda förfestar med sina bögkompisar och får upp ögonen för Ebba. Det är bara ett krux. Ebba är hetero.

Tillgängligt till 23/7

 

Please like me

Australisk komediserie från 2013

Del 1 av 6: Rhubarb and Custard. Josh blir dumpad av flickvännen Claire och kommer till insikt om att han är bög. Samma dag blir han hastigt och lustigt tillsammans med snyggingen Geoffrey. Som om detta inte vore nog så blandar hans mamma en stor mängd värktabletter med Baileys och hamnar på sjukhus. I mammans sköra tillstånd verkar det som om Josh får ta och flytta in i föräldrahemmet för att hålla ett öga på henne. I rollerna: Josh Thomas, Thomas Ward, Debra Lawrance, David Roberts, Caitlin Stasey, Judi Farr m.fl.

Tillgängligt till 23/5

 

På jakt med Lotta och Leif

Del 1 av 7. Vad händer när matskribenten Lotta Lundgren släpps ut på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har jagat ett helt liv. Hon har aldrig hållit i ett vapen. Lotta åker hem till Leif för att fråga om han vill lära henne att jaga. Innan han bestämmer sig så testar han henne för att se om hon duger som jaktelev.

Tillgängligt till 22/7

 

Secrets and lies – del 1 och 2 – tillgängligt efter kl 21.00

Australisk thriller från 2014.

Del 1 av 6. På en joggingtur i skogen hittar familjefadern Ben Gundelach en mördad fyrårig pojke. Pojken bodde med sin mamma på samma gata som Ben och hans familj. Plötsligt är alla på gatan misstänkta och Ben blir chockad när han förstår att han verkar vara överst på listan. I rollerna: Martin Henderson, Adrienne Pickering, Diana Glenn, Anthony Hayes med flera.

Från 14/4 i SVT1. Tillgängligt till 14/5 och 21/5

 

 

 

 

Lördag 26/4:

 

Seriestart: Fabulous life of Ana Gina

Svensk realityshow från 2012.

Del 1 av 8. Säsong 2. I sin egen realityshow möter Gina Dirawi några av sina favoritkändisar och försöker förverkliga sin dröm att lyckas som skådespelare i Hollywood. Med på resan finns även hennes karaktärer Khadidje och Bettan som ställer till problem var än de dyker upp.

Från 2012.  

 

The Big C

Amerikansk dramaserie från 2010. Säsong 1.

Del 2 av 13. Cathy bränner upp sin gamla soffa och solar naken i trädgården. Tanken på att tillbringa sommaren, som kan bli hennes sista, utan sin son Adam är outhärdlig för henne. Hon försöker övertala honom att skippa sommarens fotbollsläger. Dealen med Andrea, hennes elev, faller inte väl ut. Det visar sig att Andrea har gått upp i vikt av den nya dieten. I rollerna: Laura Linney, Oliver Platt, Gabriel Basso, Reid Scott, John B Hickey, Gabourey Sidibe m.fl.

Från 2011. Tillgängligt till 2/5

 

Haga slott – ett kungligt hem

Svensk dokumentär från 2014.

En film om Haga slott förr och nu. Kronprinsessan Victoria öppnar dörrarna till sitt nya hem. Prinsessan Estelle leker i Hagasessornas lekstuga och prinsessan Christina minns sin uppväxt som skildrats i böcker, sånger och journalfilmer.

Från 21/4 i SVT1. Tillgängligt till 21/5

 

Kärlekskoden

Svenskt dejtingprogram från 2014.

Del 1 av 6. Kan vetenskapen hjälpa oss att hitta rätt partner? Vi får följa Greta från Stockholm och Staffan från Dalarna i deras jakt på kärleken. För att hitta rätt bland de sexton kärlekstörstande kandidaterna som försöker vinna deras hjärtan tar de hjälp av forskningen och vetenskapen. Innan Staffan och Greta ens får se sina friare för första gången ska de genomföra ett antal blindtester. Deras första urval kommer baseras enbart på röst, doft och rörelsemönster. Vilka går vidare till nästa fas i Kärlekskoden och kan verkligen vetenskapen trumfa instinkten i spelet om våra hjärtan? Programledare: Henrik Fexeus.

Tillgängligt till 21/10

 

Mia och Klara

Svensk humorserie från 2007. Säsong 1.

Del 1 av 8. Mia och Klara ”stalkar” ett gammalt ex. Egensinnig och originell humorserie av och med Mia Skäringer och Klara Zimmergren. Möt Mia och Klara och smågalna hårfrisörskan Gulletussan, bitchexpediterna Mona and Ansi, trash-morsan Tabita, hunsade nätverksteknikern Rolle med flera andra. Regi: Dan Zethraeus.

Från 2007. Tillgängligt till 13/7

 

Miranda

Brittisk komediserie från 2009. Säsong 1.

Del 1 av 6. Date. Skrivet av och med den brittiska komikern Miranda Hart. Vad Miranda än företar sig slutar det alltid mer eller mindre i katastrof. Hon försöker kombinera ett lyckligt kärleksliv och ett rikt socialt liv samt en tillfredställande relation till sin minst sagt dominanta mor. Vilket är lättare sagt än gjort. I rollerna: Miranda Hart, Sara Hadland, Tom Ellis, Patricia Hodge med flera.

Tillgängligt till 25/5

 

Rome – tillgängligt efter kl 21.00

Amerikansk dramaserie från 2005. Säsong 1.

Del 1 av 12: The Stolen Eagle. Året är 52 f. Kr. och Julius Ceasar återvänder till Rom efter flera års krigande i Gallien. Ceasars framfart ses inte med blida ögon i Rom där Ceasars gamla vän konsuln Pompejus numera leder republiken. I rollerna: Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, Kenneth Cranham, Max Pirkis med flera.

Från 25/4 i SVT1. Tillgängligt till 2/5

 

Svett & etikett

Personligt träningsprogram från 2014.

Del 1 av 8: Bodybuilding. Programledaren Kalle Zackari Wahlström testar på träningsformen bodybuilding. Det är en tuff utmaning med annorlunda inslag för Kalle såsom; deffning, vaxning och spraytanning. Kalles utmaning är att på väldigt kort tid komma i form för att kunna ställa upp och tävla i klassisk bodybuilding på Luciapokalen i Göteborg.

Tillgängligt till 23/5

 

Unsafe sex & the city

Brittisk dokumentärserie från 2013.

Del 1 av 10. Vi följer två mottagningar för sexuella sjukdomar i England. Den äldre generationen har alltid oroat sig över ungdomen och hur ska det gå framöver med tanke på de sexvanor som dagens ungdom har.

Tillgängligt till 21/10

 

Våra vänners liv – Del 1 till 10, samtliga avsnitt

Svensk dramaserie från 2010.

Del 1 av 10. Pontus, Mats, Olle och David. Fyra bästa vänner i 35-årsåldern som på olika sätt startar om sina liv, just som de trodde att de stora valen var gjorda. Mats ska gifta sig och Pontus fyller år, två händelser som borde vara festliga. En minerad Ferrari är mindre festligt.

I rollerna: Gustaf Hammarsten, Shanti Roney, Erik Johansson, Jacob Ericksson, Marie Richardson, Meliz Karlge, Kirsti Torhaug, Malin Cederbladh med flera.

Från 2010. Tillgängligt till 20/10

 

 

 

 

Söndag 27/4:

 

Abba

Del 1 av 3: Dancing queen. Dancing queen är en av världens mest populära låtar och Australienturnén var Abbas största. Programmet visar hur låten Dancing queen kom till och skildrar bandet under Australienturnén.

Från 2012. Tillgängligt till 22/5

 

Flator – del 1 och 2

Svensk dokumentärserie från 2014.

Det är sommar i Stockholm. Sex unga kvinnor lever sina liv med kärlek, festande, identitetsgrubblerier och vardag. De känner inte varandra, men har en sak gemensamt. De gillar tjejer.

Del 1 av 10: Matilda förfestar med sina bögkompisar och får upp ögonen för Ebba. Det är bara ett krux. Ebba är hetero.

Tillgängligt till 23/7

 

Inför Eurovision Song Contest 2014 – del 1-3

Snart är det dags för Eurovision Song Contest, som sänds 10 maj från Köpenhamn. Ikväll kan tittarna bekanta sig med bidrag ur semifinal 1, som sänds 6 maj: Estland, Armenien, Belgien, Lettland, Azerbajdzjan, Island, Sverige, Ryssland, Albanien. Bidragen analyseras och diskuteras av programledare Malin Olsson, bisittare Christer Björkman samt gästerna Kitty Störby Jutbring och Rennie Mirro.

Från 4/4 i SVT1. Tillgängligt till 1/6

 

Lilyhammer – Del 1 till 8, samtliga avsnitt

Norsk dramakomediserie från 2013. Säsong 2.

Del 1 av 8. Det går bra för Frank, hans klubb Flamingo är en stor framgång. Han styr över Lillehammer likt en gudfader, och hjälper ortsborna då och då. Sigrid och Frank har delad vårdnad om de nyfödda tvillingarna och Frank planerar en stor dopfest på klubben. Men säg det lugn som varar… I rollerna: Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Robert Skjærstad, Henriette Steenstrup m.fl.

Från 2013. Tillgängligt till 13/5

 

L som i lycka

Svensk dokumentär från 2013.

Måste man ha barn, karriär och partner för att känna sig lycklig? Filmaren Lotta Stemme har under fem år dokumenterat både sin egen och tre av sina väninnors våndor mitt i livet. Lotta själv försöker hinna med allt. Katarina valde att bryta upp och flytta ifrån sina barn. Linda kanske inte kommer skaffa barn och Marika valde bort karriär och har satsat allt på att vara mamma.

Från 2013. Tillgängligt till 23/5

 

Om en pojke

Amerikansk komediserie från 2014 efter Nick Hornbys roman. Säsong 1.

Del 1 av 13. Pilot. Will Freeman trivs med sitt liv som singel, arbetslös och ekonomiskt oberoende. Men när den ensamstående mamman Fiona och hennes 11-årige son Marcus flyttar in i huset bredvid ruckas Wills bekväma tillvaro. I rollerna: David Walton, Benjamin Stockham, Minnie Driver m.fl.

Från 25/4 i SVT1. Tillgängligt till 2/5

 

På jakt med Lotta och Leif

Del 1 av 7. Vad händer när matskribenten Lotta Lundgren släpps ut på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har jagat ett helt liv. Hon har aldrig hållit i ett vapen. Lotta åker hem till Leif för att fråga om han vill lära henne att jaga. Innan han bestämmer sig så testar han henne för att se om hon duger som jaktelev.

Tillgängligt till 22/7

 

Ryttareliten

Svensk dokumentärserie från 2014.

Del 1 av 6: Välkommen in i en tidigare sluten värld. En värld där hästar kan kosta uppåt 40 miljoner, ibland mer, och där ryttarna får vara beredda att offra något på sin väg mot toppen. En värld där män och kvinnor tävlar på lika villkor, där äkta par balanserar familjeliv med att vara varandras största stöd och samtidigt sina värsta rivaler. I den här världen kan minsta lilla detalj vara skillnaden mellan framgång och ett misslyckande.
Möt de gifta paren Lisen och Peder, Charlotte och Rasmus samt brödraparet Daniel och Alexander och få en unik inblick i vad som krävs för att nå toppen och bli en del av ryttareliten.

Från 11/3 i SVT1. Tillgängligt till 9/6

 

Ryttareliten: Stallet

Svensk dokumentärserie om fyra stalltjejer som arbetar på elitnivå. Del 2 av 12. På Kronekulla har Linnéa fullt upp med en ny häst i stallet. Det är mycket att tänka på för att få honom att känna sig hemma. I Spanien är tävlingarna slut och för Malin väntar en lång resa hem genom Europa.

Tillgängligt till 10/9

 

Simply italian

Brittiskt matprogram från 2013.

Del 1 av 7. Michela Chiappa delar med sig av tio favoritrecept på klassiska italienska rätter. Hennes enkla recept kommer både från äldre släktingar såväl som nya influenser. Hon älskar att sprida italienska smaker, helt enkelt. Medverkar gör även en rad stjärnkockar.

Tillgängligt till 13/7

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: