Big Brother är tillbaka!

big brotherTusentals fans har längtat, spekulerat, önskat – och till och med krävt. Idag kan SBS Discovery TV bekräfta att en helt ny säsong av Big Brother blir en av de stora attraktionerna på Kanal 9 och på våra Play-kanaler i höst.

Nu drar castingen igång till en av tv-historiens mest framgångsrika och legendariska dokusåpor.

För vinnaren väntar rekordsumman en miljon kronor i prispotten.

Sedan den senaste Big Brother-finalen 2012, har önskemålen vällt in via sociala medier från fans som vill se mer. I dag kan SBS Discovery TV avslöja nyheten att Big Brother gör comeback i höst – denna gång i Kanal 9 och i våra Play-kanaler.

– Vi lever i en tid där allt fler vill synas, höras och ta plats. Och att få rak insyn i andras liv är ett fenomen som ständigt fascinerar. Det är naturligtvis några av anledningarna till att Big Brother, nära 14 år efter världspremiären, fortfarande är ett otroligt starkt tv-koncept. Nu ser vi fram emot att återigen sätta formatet på den svenska tv-kartan tillsammans med Endemol.

– Vi kommer att vara lite hemlighetsfulla med innehållet ett tag till, men vår ambition är förstås att göra den bästa säsongen någonsin. Vi vill ge tittarna en upplevelse de verkligen inte vill missa – oavsett vilken plattform eller tid på dygnet de väljer att följa 2014 års upplaga av Big Brother, säger Axel Eriksson, programchef för Lokalproduktioner på SBS Discovery TV.

Daniel Cedercrona, direktör för Digital Media på SBS Discovery TV:

– Big Brothers framgångar vilar på ett helt otroligt engagemang hos den unga svenska fanbasen – och det engagemanget formligen kokar online i säsong. Vi vet att programmet är minst sagt efterlängtat bland våra Play-tittare och att det kommer att bli en av höstens största attraktioner.

Produktionsbolaget Endemol har startat castingen till höstens säsong. Nyfikna och intresserade kan redan nu söka till Big Brother 2014 via castingsidan: www.bigbrother.se.

När vinnaren – efter cirka 100 dygns kameraövervakat liv i Big Brother-huset – kliver över tröskeln och ut i friheten, tar personen inte bara emot folkets jubel, utan också en rekordsumma på 1 miljon kronor. 

Det legendariska och mytomspunna Big Brother-huset – Sveriges mest kameraövervakade – kommer att vara beläget i Stockholmsområdet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: