du läser...
Ny - Eurosport

Eurosport satsar på lokal produktion – Vacchi leder nytt cykelmagasin

Roberto Vacchi är programledare i Eurosports nya cykelmagasin "Home of Cycling" som har premiär 6 maj.

Roberto Vacchi är programledare i Eurosports nya cykelmagasin ”Home of Cycling” som har premiär 6 maj.

Eurosport lanserar cykelmagasinet ”Home of Cycling” som produceras tillsammans med Stampen Sports Media. Kanalens cykelnestor Roberto Vacchi är programledare för magasinet som har premiär 6 maj på Eurosport samt blir tillgängligt dagen efter sändning på eurosport.se.

Tre dagar före starten av Giro d’Italia premiärsänds Eurosports nya cykelmagasin ”Home of Cycling”. Magasinet är en samproduktion tillsammans med Stampen Sports Media, med sammanlagt 15 timslånga program som sänds tisdagar från maj till september. Programleder gör Roberto Vacchi som har kommenterat cykel på Eurosport sedan 1993.

– Det här är någonting vi har pratat länge om – att det skulle vara häftigt att få göra någonting om cykling: att få analysera mer, ge lite tips till cyklister och att vi får bevaka våra nordiska cyklister mer ingående med ett eget program. Det känns väldigt, väldigt kul att alla inblandade i det här projektet har lyckats att få igenom det, så att vi verkligen får uppleva det, säger Roberto Vacchi till eurosport.se.

”Home of Cycling” kommer bjuda på nyheter, reportage och analyser från cykelvärlden och dess största lopp Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España. I varje program presenteras en nordisk cykelprofil, där tittarna under säsongen bland annat får träffa världsettan Emma Johansson och Fredrik Kessiakoff.

I premiäravsnittet 6 maj är det givetvis fokus på Giro d’Italia – cykelårets första stora Grand Tour – som inleds i Belfast 9 maj där våra inbjudna gäster delar med sig av sina tips inför årets Giro 

 – Vi har sett att det funnits både tittarunderlag och efterfrågan från sponsorer att göra något mera kring cykling. Vi sänder under året nästan 500 timmar cykel från Giro d’Italia, Tour de France och runt 40 andra tävlingar och etapplopp. Våra exklusiva sändningar har många trogna och engagerade tittare och nu bjuder vi på ytterligare fest. Detta som ett led i vårt medvetna arbete att knyta oss närmare den lokala publiken inom våra huvudsporter, säger Dennis Andersson VD för Eurosport i Norden.

– Det är glädjande att samarbetet med Eurosport nu även inbegriper en gemensam produktion. Förutom publicering på eurosport.se kommer klipp från showen att delas med andra medier inom Stampen Media Group och PlayAd-nätverket. Scott och Saeco Espressomaskiner delar på presentatörskapet av programmet, som även inbegriper annonsering och promotion på eurosport.se,  säger Mathias Resare, Stampen Sports Media.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: