Ölsug och bar överkropp vinnare i jakten på Sveriges nästa internetstjärna

Bild - Daniel Tosh presenterar Sveriges nasta internetstjarna

Bild – Daniel Tosh presenterar Sveriges nasta internetstjarna

För att fira den sjätte säsongen av publiksuccén Tosh.0 som sänds på Comedy Central har kanalen letat efter Sveriges nästa internetstjärna via en tävling. Tittarna har nu valt sin favorit bland de hemmagjorda bidragen. 

För att fira den nya säsongen av Tosh.0 har Comedy Central via en tävling letat efter Sveriges nästa internetstjärna. De 10 roligaste och mest kreativa hemmagjorda bidragen valdes ut av en jury och nu har tittarna valt sin favorit. Sveriges nästa internetstjärna heter Alexander Sjöstrand som med sitt bidrag Ölsugen fått flest röster av tittarna. I den hemmagjorda videon tar Alexanders ölsug överhanden och han byter ut städtrasan mot en kall öl i favoritfåtöljen.

”Det var oväntat, jag blev helt paff. Det är kul att det gick så bra. Jag ser verkligen fram emot att få åka till Los Angeles och se Tosh.0 live” säger vinnaren av Sveriges nästa internetstjärna Alexander Sjöstrand.

Tittarnas favorit vinner en resa till Los Angeles och inspelningen av Tosh.0 för två personer. De fem roligaste klippen inklusive vinnaren kommer dessutom att visas på Comedy Central Sverige.

Här presenterar Daniel Tosh vinnarbidraget Ölsugen av Alexander Sjöstrand: http://www.comedycentral.se/news/50096-alexander-made-the-best-tosh-0-shit-up

Succépremiär för sjätte säsongen i Sverige
Den sjätte säsongen av publiksuccén Tosh.0 visas just nu på Comedy Central.  Showen presenteras av komikern Daniel Tosh som med humor och ironi kommenterar populära klipp från internet. Säsongspremiären av den sjätte säsongen var det mest sedda programmet på Comedy Central under lördagen med en enorm ökning av hela 165 % för tids-sloten.

Nya avsnitt av Tosh.0 visas varje lördag klockan 21.00 på Comedy Central.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: