P4 Jämtland sänder direkt från Stortorget i Östersund

Leif Landin, Johanna Vackdahl och Lotta Löfgren laddar för att sända från Stortorget på fredag. Foto: Jan Mårdberg/Sveriges Radio

Leif Landin, Johanna Vackdahl och Lotta Löfgren laddar för att sända från Stortorget på fredag. Foto: Jan Mårdberg/Sveriges Radio

På fredag 23 maj flyttar P4 Jämtland ut hela sin verksamhet till Stortorget och Storsjöteatern i Östersund. Alla program direktsänds inför publik och lyssnarna får möjlighet att träffa kanalens alla medarbetare. 

–  Det blir allt från politikerutfrågningar till tävling om Jämtlands godaste kakor, säger kanalchefen Ricky Karström. 

ramledaren Leif Landin sänder till exempel tävlingen Musikflätan inför publik. Detsamma gäller Ordalaget vid lunchtid.

– Dagen kommer att innehålla allt som brukar finnas under en P4-dag. Vi är också förstärkta med vår musikläggare Tore Wilhelmsson som till vardags håller till i Luleå, och med trafik- och serviceredaktionens Caroline Åslund, säger Ricky Karström . Dessa båda tar gärna emot publikens synpunkter under hela dagen.

Det kommer också att höras nya röster i radion. P4 Jämtland vill nämligen att de som till vardags är lyssnare ska bli väderflickor och väderpojkar under dagen och presentera vädret i direktsändning.

P4 Jämtland har också sedan ett år tillbaka ett samarbete med Jamtlis Teknikland där man ställer ut gammal radioutrustning. Under dagen kommer Jamtli att flytta delar av utställningen till Storsjöteatern.

Det blir också en del matnyttigt under förmiddagen då P4 Jämtlands mästerkock gästar morgonstudion för att bjuda förbipasserande på smoothies. Dessutom kommer det att serveras kolbullar på torget under några morgontimmar.

Politiker från alla riksdagspartier har fått boka in sig i P4 Jämtlands valsoffa. Till denna soffa får publiken komma och samtala med den aktuelle politikern och eventuellt medverka i radio.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: