du läser...
Ny - Comedy Central

Comedy Centrals 24-timmarslansering bästa nordiska kampanj i Sabre Awards

ComedyComedy Centrals interaktiva 24-timmarslansering #CC24 vann under gårdagen guld i den prestigefyllda PR-tävlingen SABRE Awards för bästa nordiska kampanj. Lanseringen blev en enorm succé och resulterade i 24 underhållande, engagerande och oregisserade timmar av humor.

Förutom guld för bästa nordiska kampanj i SABRE Awards EMEA har #CC24 vunnit två stycken Certificates of Excellence i In2 SABRE Awards (tidigare Silver SABRE Awards) i kategorierna för Live Event och Non-video Broadcast.

Den 1 november 2013 utökade Comedy Central i Sverige sina sändningstider till att omfatta dygnets alla timmar och veckans alla dagar på egen kanalplats. Satsningen lanserades via ett interaktivt webbsänt 24-timmarsmaraton med de populära komikerna Martin Soneby och Petter Bristav inlåsta i ett rum, tittandes på Comedy Central.

Lanseringen resulterade i 24 underhållande, engagerande och oregisserade timmar av humor med inspel och besök från delar av Sveriges humor och medieelit, såväl som Handelshögskolans cheerleaders och världsmästaren i munspel. Med kreativ input, stort engagemang och interaktion från tittare och fans trendade #CC24 på Twitter under flera timmar och trafiken till Comedy Centrals hemsida och webbsändningen ökade med 500 %. Lanseringsmånaden var den bästa månaden någonsin för Comedy Central i Sverige. 

För några av de bästa stunderna från de 24 timmarna besök: http://www.comedycentral.se/news/40494-cc24-basta-stunderna

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: