TV4 Play Premium storsatsar på innehåll för barn

TV4 Play Premium storsatsar på innehåll för barn, foto: tv4

TV4 Play Premium storsatsar på innehåll för barn, foto: tv4

TV4-Gruppen satsar på exklusivt innehåll i TV4 Play Premium. Idag, torsdag, tillgängliggörs ännu mer tv i tjänsten, och fokus den här gången är bland annat underhållning för barn i ett helt nytt barnläge. TV4-Gruppen bygger också vidare på satsningen av serier, långfilmer och humor. Bland annat förhandsvisas alla sex filmer baserade på Maria Langs pusseldeckare exklusivt för premium-abonnenter under sommaren, men det blir också exklusiva Hamiltonfilmer och alla säsonger av Solsidan. 

 – Sommarens satsning är ännu ett viktigt steg i att förstärka vårt premiumerbjudande för hela familjen. Barnen är en oerhört viktig tittarskara och att vi nu inom ramen för TV4 Play Premium kan erbjuda ett brett barninnehåll med både svensk kvalitetsproduktion, älskade klassiker av Astrid Lindgren och stora internationella barnserier, känns såklart fantastiskt roligt, säger Annika Järund Larsson, kanalchef TV4 Play.

Inför sommaren satsar TV4 Play Premium på både svenskt och inköpt innehåll för barn. I ett helt nytt barnläge finns titlar som Chuggington, Thomas tåget, Koalabröderna, Postis Per, Den lilla pingvinen Pororo, My little pony, Doktor Mugg, Bröderna Fluff och Astrid Lindgrens klassiska filmer från C More i tjänsten. Dessutom kommer flera nya titlar som Teenage Mutant Ninja Turtles och Hello Kitty att tillkomma under sommaren. 

TV4 Play Premium gör också exklusiva visningar av pusseldeckaren Maria Lang. De sex långfilmerna, om kriminalkommissarien Christer Wijk och vännernaPuck och Einar Bure där Tuva Novotny, Ola Rapace och Linus Wahlgren i huvudrollerna, kommer att släppas en i veckan under sommaren. Även Hamiltonfilmerna I nationens intresse och Men inte om det gäller min dotter, som ännu inte visats i tv, kommer finnas tillgängliga att streama. Och dessutom tillgängliggörs nu alla fyra säsonger av TV4 mest uppskattade humorformat Solsidan.

– Utöver det nya barnläget fortsätter vi vår satsning på krim och humor. Solsidan har varit mycket efterfrågat och det känns därför viktigt och bra att vi kan erbjuda alla säsongerna. Men också att vi fortsätter med exklusiva visningar av nya Maria Lang och de nya Hamiltonfilmerna för att ytterligare stärka vårt premiumerbjudande, säger Annika Järund Larsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: