du läser...
Pr - C More

Heartless – ny dansk thrillerserie till C More i sommar

Heartless

Heartless

Vid sidan av vampyrerna i True Blood och utomjordingarna i Falling Skies kommer ett par mystiska tvillingar att bidra till spänningen på C More i sommar. I den nya danska thrillerserien Heartless möter vi Sofie och Sebastian, två unga syskon som måste döda andra för att själva kunna överleva. Serien, som skapats för danska Kanal 5, får svensk tv-premiär 23 juni på C More – direkt efter premiären på säsong sju av True Blood. På C More Play samt Filmnet blir hela säsong ett tillgänglig 23 juni.*

Den nya danska thrillerserien Heartless utspelar sig på internatskolan Ottmansgård, där de tjugoåriga tvillingarna Sofie (Julie Zangenberg) och Sebastian (Sebastian Jessen) söker svar kring det mysterium som präglar deras liv.  Deras mörka hemlighet är att de endast kan överleva genom att suga livet ur andra människor, vilket ibland får till följd att offren börjar brinna. På Ottmansgård, där deras mor en gång gick i skolan, dras de in i en historia som går 400 år tillbaka i tiden. Syskonen är inbördes olika – Sofie är cynikern som ser alla omkring sig som ett potentiellt mål mat, medan Sebastian plågas av moraliska grubblerier och andra högst mänskliga egenskaper. Heartless utvecklar sig till en historia om identitetssökande, familjeband och kärlek.

Nicolaj Kopernikus ses som Henrik Just, föreståndaren på skolan vars tre döttrar också bär på en hemlighet. Sofie och Sebastian kommer att få mäta krafter med tre sadistiska elever, spelade av Allan Hyde (”True Blood”), Thomas Ernst och Gustav Giese. Julie Zangenberg och Sebastian Jessen inledde karriären som barnstjärnor, hon i ”Klättertjuven”, och han i ”Kärlek vid första hick”. Heartless är skapad av Ronnie Fridthjof och Thomas Glud, och för regin står Natasha Arthy samt Mikkel Munch-Fals. Det är den första tv-serie som producerats av danska Kanal 5. Säsong ett har fem avsnitt, och Heartless visas direkt efter sommarens nya True Blood-avsnitt på måndagkvällar.

 

Heartless har svensk tv-premiär på C More Series och C More Series HD 23 juni kl 22.00

På C More Play samt Filmnet blir hela säsong ett tillgänglig 23 juni.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: