du läser...
Pr - Sveriges Radio

Nytt sommarprogram med Morgan Larsson och Emma Hamberg

SommarMorgan i P4 – gnugga sömnen ur ögonen och möt dagen med Morgan Larsson

SommarMorgan i P4 – gnugga sömnen ur ögonen och möt dagen med Morgan Larsson
och Emma Hamberg. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Med start den 22 juni och åtta söndagar framåt vägleder Morgan Larsson den sömndruckna sommarsvensken med morgonsnack, vardagstips, tävlingar och historier från verkliga livet, i programmet SommarMorgan i P4 . Vid sin sida har han författaren Emma Hamberg.

– Det ska bli otroligt kul att tillsammans med Emma försöka sprida lite sköna vibbar över söndagssverige i sommar. Speciellt ser jag fram emot våra kändisblinddejter, något som definitivt aldrig hörts i radio förut, och så Emmas desserter förstås, mmmh! säger Morgan Larsson .

I programmet träffar Morgan och Emma bland annat “Unggubbarna”, de mest gammaldags männen Morgan känner. De är i 40-årsåldern men älskar gamla saker mer än allt annat, och kanske får lyssnarna äntligen svar på frågan om det var bättre förr.

Det blir spännande kändis-blinddejter när Morgan ringer upp Sveriges celebriteter för att se hur bra de passar ihop. Kan det vara så att Edward Blom och Shirley Clamp egentligen är perfekta för varandra? Dessutom hjälper Emma den rådville middagsfixaren med tips till en söndagsrätt som känns rätt för stunden.

– Tänk att jag ska få vakna upp med Morgan varje helg, det låter som en dröm. Och att vi ska vakna upp så där okomplicerat också. Inte efter någon pinsam natt-flirt eller urartad brakfest, utan bara så där ordnat, lugnt och vidöppet. Jag tänker sitta i pyjamas och samtala med honom om livets stora och lilla tills de bär ut mig och min frukostbricka ur studion, säger  Emma Hamberg .

Sändningstid:    gnugga sömnen ur ögonen och möt dagen med Morgan Larsson och Emma Hamberg.

Söndagar kl. 8.20-10.45 med start den 22 juni i P4. Programmen kan höras i efterhand och direktsänt på  sverigesradio.se  och i appen Sveriges Radio Play. 

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: