du läser...
Pr - MTV

MTV kör förfest på kanalen inför One Direction’s Sverigebesök

One DirectionDe omåttligt populära killarna i bandet One Direction är just nu aktuella med sin värdsturné och fansen är som galna! MTV träffade pojkbandet i Stockholm för första gången redan 2010 då de precis bildats och var på besök för att producera sitt första album. Sedan dess har MTV följt dereas raketkarriär via intervjuer, personliga möten, konserter och genom MTV VMA. Lördagen den 14 juni från klockan 6 på morgonen sänder MTV allt sitt material med pojkbandet och bjuder fansen på en heldag med Harry, Louis, Niall, Liam och Zayn – en perfekt förfest inför konserten på Friends Arena!

”One Direction har gjort en fantastisk resa och på så kort tid blivit ett av världens största band. I samband med lördagens spelning har vi samlat ihop vårt material och lägger allt fokus på grabbarna”, säger Peter Von Satzger, PR Director för Viacom Youth & Music.

I samband med Miley Cyrus ”Bangerz tour” gjorde MTV ett liknande succéartat programblock, där de under en dag visade fullspäckat material från Cyrus karriär.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: