Ny webbtv-kanal för alla samhälls- och juridikintresserade

BG Play Nu lanseras BG Play –  en digital plattform för webb-TV inom juridik. Här kan du se nyhetsmagasinet Veckans Juridik, prenumerera på Expertnyheter eller köpa digitala kurser inom juridik. BG Play är kanalen för alla med ett stort samhälls- och juridikintresse. Missa inte att se alla vårens avsnitt av Veckans Juridik – säsongen avslutades med en stor intervju med Beatrice Ask.

BG Play är Sveriges första digitala plattform för webb-tv inom juridik. På BG Play kan man se det uppskattade nyhetsmagasinet Veckans Juridik, där Dagens Juridiks chefredaktör Stefan Wahlberg varje fredag diskuterar ett aktuellt ämne från veckan som gått med tre gäster. Under våren har det sänts 13 program där det juridiska samtalet stått i fokus. Säsongen avslutades med en stor intervju med justitieminister Beatrice Ask. Veckans Juridik har nu tagit sommaruppehåll, men är tillbaka i höst.

– Jag är väldigt stolt över att vi kan fortsätta att leda utvecklingen av digitala tjänster och webb-TV för juristbranschen, säger Thomas Blendow, grundare och VD för Blendow Group.

På BG Play kan man också prenumerera på Blendow Lexnova Expertnyheter och köpa digitala kurser via BG Institute e-learning. Med BG Play finns allt rörligt material – kurser, expertkommentarer och program – på en och samma playkanal.

– Vi har under det senaste året kämpat hårt för att bära ledartröjan inom webb-tv för jurister. Vi är helt övertygade om att rörlig bild på webben kommer att vara en viktig bas för både inhämtning av kunskap såväl som mer underhållande och uppdaterande program om juristbranschen. Och alla positiva röster från branschen och våra kunder pekar tydligt på att vi har rätt, säger Thomas Blendow.

Alla avsnitt av Veckans Juridik finns tillgängliga på BG Play och går att se på dator, surfplatta eller smartphone.

BG Play har utvecklats av webbyrån Kollegorna AB.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: