du läser...
Pr - Sveriges Radio

Karlavagnen Sommarkväll: Tina Thörner och Lars-Åke Wilhelmsson några av årets programledare

Karlavagnen Sommarkväll. (Foto: Tina Mackic utom där annat anges) Övre raden från v: Tina Thörner, Annika Jankell, Martin Melin, Kattis Ahlström. Rickard Olsson. Nedre raden från v: Shirley Clamp, Lars-Åke Wilhemsson, Katarina Hultling (foto: privat), Katarina Mazetti, Anneli Rydé (foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio).

Karlavagnen Sommarkväll. (Foto: Tina Mackic utom där annat anges) Övre raden från v: Tina Thörner, Annika Jankell, Martin Melin, Kattis Ahlström. Rickard Olsson. Nedre raden från v: Shirley Clamp, Lars-Åke Wilhemsson, Katarina Hultling (foto: privat), Katarina Mazetti, Anneli Rydé (foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio).

Här är hela listan över årets programvärdar och vad de tycker om sin medverkan:

Annika Jankell, programledare (14-15 juli)
– Att snickesnacka om stort och smått och brett och smalt är det bästa jag vet. Därför är jag överlycklig att få möta mina medmänniskor i direktsändning i sommar.

Martin Melin, polis, författare och första Robinson-vinnaren (16-17 juli)
– Jag har alltid gillat Karlavagnen och lyssnat på programmet så länge jag kan minnas. Det finns så många som har så mycket att berätta och jag gillar att höra om andras öden och erfarenheter. Det är intressant.

Shirley Clamp, artist (18, 25 juli)
– Nu ska jag sitta helt själv och prata i radion LIVE inför massa lyssnare för första gången… och inte bara prata utan ha något att säga också. Läskigt, roligt, utvecklande och alldeles underbart ska det bli i alla fall. Jag ser fram emot detta äventyr.

Rickard Olsson, programledare (21-22 juli)
– Äntligen radio igen. Det är där jag är född. Älskar radio. Älskar att prata med vanligt folk. Det är ett vackert giftermål mellan mig, radio och telefonväkteri.

Anne-Lie Rydé, artist (23-24 juli)
– Jag älskar att göra radio i allmänhet och Karlavagnen i synnerhet. Rakt ut i direktsänd hetluft, utan vare sig fallskärm eller flytväst. Och i kontakten med de inringande lyssnarna uppstår riktigt spännande möten. Det ser jag fram emot.

Lars-Åke Wilhelmsson, artist (28-29 juli)
– Det känns jätteroligt att få vara med och prata med folket som lyssnar och vill vara med i diskussionen om olika ämnen. Jag har ofta själv lyssnat på Karlavagnen med bland andra Lisa Syrén när jag suttit i bilen och åkt långa resor med mina Babsan-jobb. 

Kattis Ahlström, programledare och generalsekreterare i BRIS (30 juli, 4 augusti)
– Karlavagnen har under många år varit ett vattenhål av mänsklighet och lugn som jag alltid älskat. Ett ställe för människor att få stanna upp och både dela och lyssna till varandras historier och funderingar. Det är därför med stor glädje och mycket respekt jag tar mig an rollen att leda programmet och ser fram emot att få ta del av nya spännande tankar och berättelser.

Tina Thörner, rallyförare och föreläsare (31 juli, 1 augusti) 
– Karlavagnen kommer ge mig en unik chans att få lyssna på människor och det kommer berika mig både som människa och föreläsare. Den stora utmaningen för mig blir att faktiskt lyssna och inte prata för mycket.

Katarina Hultling, programledare och moderator (5-6 augusti)
– Väldigt roligt att få komma igen – för tredje året i rad. Det är så spännande för det är både tryggt och nervöst! Tryggt för att det ju är vanliga samtal med vanliga människor vi för från studion. Och samtidigt är det direktsändning och lite nervöst vart just detta vanliga samtal ska leda. Man vet aldrig. Men mest kul är det .

Katarina Mazetti, författare (7-8 augusti)             
– Jag har aldrig gillat att kallprata, men jag älskar det oväntade, tillfälliga samtalet med okända, sådär som man kan dela med sig av viktiga personliga saker till någon man råkar hamna bredvid på ett tåg. Så jag ser mycket fram emot att få prata med lyssnare i Karlavagnen.  Vi ska ta ut svängarna ordentligt!

Karlavagnen Sommarkväll produceras av produktionsbolaget SMTRADIO.

Sändningstid: 
Karlavagnen Sommarkväll sänds den 14 juli till och med 8 augusti kl. 21.40–00.00 i P4. Programmen kan höras i efterhand och direktsänt på sverigesradio.se och i appen Sveriges Radio Play.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: