du läser...
TV/Satellit nyheter

Boxer ny tjänsteleverantör i Telias öppna fibernät

 boxer_1Telias Öppen Fiber fortsätter att växa och tar in nya tjänsteleverantörer för att kunna erbjuda marknaden den bästa öppna lösningen. Öppen fiber ger alla tjänsteleverantörer – på lika villkor – tillgång till en automatiserad tjänst med hög kvalitet och med potential att nå stora delar av landet.

– Telias pågående fiberutrullning till Sveriges villor och lägenheter gör Telia Operator Business till en naturlig samarbetspartner för att erbjuda nya och befintliga boxerkunder en komplett lösning med TV, bredband och telefoni. Vi tror att kombinationen av en enkel, pålitlig TV-tjänst och ett snabbt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Gunilla Berg, tf VD Boxer TV-Access AB.

– Avtalet med Boxer innebär att kunderna får tillgång till ett ännu större utbud av tjänster och leverantörer. Det innebär i sin tur att Öppen Fiber blir ännu mer attraktivt som alternativ för till exempel en kommun som värdesätter valfrihet och mångfald för kommunens innevånare, säger Henrik Forssell, vik. chef för Telia Operator Business.

Arbetet för att lansera tjänsten pågår nu för fullt, och ambitionen är att konsumenter ska kunna teckna bredbands- och telefonitjänster från Boxer i Telias öppna fibernät innan årets slut.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: