du läser...
Ny - Discovery Networks

Hans Backe ny fotbollsexpert i SBS Discovery TV

sbsEn av Sveriges mest erfarna fotbollstränare och mest hyllade fotbollsexperter, Hans Backe, ansluter till SBS Discovery TV.

– SBS Discoverys sportsatsning ser spännande ut och jag är glad att vara en del av den, säger Hans Backe. 

Hans Backe, 62, har haft en fantastisk karriär med över 30 års erfarenhet som tränare på toppnivå. Framgångarna och de fyra danska ligagulden med FC Köpenhamn och Ålborg följdes upp av bland annat sejourer i Austria Salzburg, Manchester City och New York Red Bulls. Han har även varit assisterande förbundskapten för Mexikos landslag. 

– Hans erfarenhet, fotbollskunskap, ledaregenskaper och kontaktnät kommer att vara en enorm tillgång för oss. För mig är han den bästa fotbollsexperten i Sverige, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på SBS Discovery TV. 

– Det ska bli mycket intressant att följa landslagets kamp om en plats i EM 2016. Men även andra toppmatcher i ”Week of football” med exempelvis världsmästaren Tyskland, Spanien och England lockar. Det här ska bli mycket roligt, säger Hans Backe. 

Sedan tidigare är det klart att programledaren Karin Frick, kommentatorn Niklas Jarelind och reportern Nora Henriksson värvats till SBS Discovery TV. Dessutom kommer Sveriges meste landslagsman, Anders Svensson, att jobba som expertkommentator. 

– Nu har vi vårt team på plats och nu kan vi fokusera ännu mer på innehållet och paketeringen. Vi längtar till EM-kvalet och hoppas kunna erbjuda tittarna den bästa fotbollsunderhållningen, säger Emir Osmanbegovic. 

Kanal 5 sänder samtliga Sveriges EM-kvalmatcher, med start den 8 september då Sverige möter Österrike på bortaplan.

Kanal 9 sänder utvalda matcher med de europeiska toppnationerna, med start den 7 september då världsmästarna Tyskland tar emot Skottland.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: