du läser...
Ny - TV 3

TV3 NY HUVUDSPONSOR FÖR PRIDE

tv3_pride16 år har Stockholm Pride sett till att folk festat, älskat och gått i parad för alla människors lika värde. I år är inget undantag och nu är TV3 ny huvudsponsor för festivalen.
– För oss är det självklart att stå upp för människors lika värde, oavsett sexuell läggning, könsuttryck, etnicitet eller vad det nu än må gälla. Stockholm Pride är ett fantastiskt event som står för just allt detta, det vill vi gärna vara med på, säger Joachim Nordlind, vd för MTG TV.

För homosexuella, bisexuella, queera och transpersoner världen över är Stockholm Pride en världskänd attraktion och festival. Folk vallfärdar till Stockholm sista helgen i juli för att manifestera människors lika värde, festa loss och dansa med varandra. Genom sponsorskapet i Stockholm Pride 2014 tar TV3 ställning som tv-kanalen för alla. Här är alla välkomna.
– Ett av TV3:s viktigaste uppdrag till tittarna har alltid varit att bidra med starka och självständiga karaktärer, därför går TV3 och Stockholm Pride så bra ihop, säger Joachim Nordlind.

Stockholm Prides ordförande Sandra Ehne är också mycket nöjd med festivalens nya partner.
– Vi är oerhört glada över att ha en så stor aktör som TV3 med oss. Årets tema är vardag, tillsammans fokuserar vi på allas rätt till en trygg, glad och rättvis vardag. Ett tema vi tillsammans kan lyfta till nya höjder, Stockholm Pride genom att skapa en gemensam plats för alla under en sommarvecka och TV3 genom att lyfta hbtq-frågor in i vardagsrummet.

Inne på festivalområdet kommer TV3 att bygga upp ett stort pariserhjul i regnbågens färger där alla besökare bjuds på en kärlekstur. Ingången till pariserhjulet är två dörrar. Den ena ingången är en ”Partneringång” där du tar med ditt sällskap för en egen tur. Den andra ingången är en ”Singelingång”, där du får möjlighet att hitta en spännande blindate bland någon av de andra besökarna på plats.

Även under Stockholm Pride paraden finns TV3 med. Personal, profiler och andra TV3-kompisar kommer att manifestera tillsammans med ett 13 meter långt luftekipage i regnbågens färger. Storleksmässigt i klass med en fullstor SL-buss, som dock till skillnad från de flesta bussar svävar tio meter upp i luften.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: