MTV visar exklusiv musikdokumentär om The Fooo

TheFoooMTV hyllar Sveriges största pojkband, popfenomenet – The Fooo. Under sommaren arrangerar TV-kanalen en tävling där en tittare kommer att få träffa bandet. Dessutom kommer en specialklippt musikdokumentär om bandets framgångsaga att sändas den 12 augusti. Tittarna får en inblick bakom kulisserna och får följa bandets resa till framgång. Samarbetet görs i en tid då The Fooo är på gång med sin internationella karriär och Sverigeaktuella med sin konsert på Skansen den 13 augusti.

” The Fooo är en fantastisk förebild för unga och som global ungdomskanal har MTV som uppgift att stödja unga artister inom musik och kultur. Det ska bli spännande att se hur tävlingen utvecklar sig och vem som får chansen att hänga med bandet”, säger Hanna Hedberg, VP Marketing & Communications på MTV.

”Att en dag få stå på scenen på en MTV-gala är en dröm för alla artister. Att få samarbeta med MTV känns därför stort och vi hoppas att våra fans vill se vårt filmklipp på MTV och tävla om möjligheten att få träffa oss. Vi vill träffa er ”, citat från The Fooo.

The Fooo
Svenska pojkbandet The Fooo bildades 2012 och består av Felix Sandman, Omar Rudberg, OG Molander och Oscar Enestad. Genom sin musik, dans och publika uppträdanden har de snabbt blivit ett etablerat band och nu är siktet inriktat på den internationella marknaden. Den 13 augusti håller The Fooo konsert på Skansen i Stockholm.

Samarbetet
20 juli – 3 augusti pågår tävlingssamarbetet med The Fooo. Tittarna kan tävla om ett personligt möte med bandet – som kommer att sändas på MTV.se. Den 12 augusti hyllar MTV The Fooo genom att presentera en musikdokumentär om pojkbandet. a

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: