Nickelodeon stänger ner och uppmuntrar till lek

Day of Play 2014För femte året i rad uppmuntrar Nickelodeon Svenska barn till att gå ut och leka när tv-sändningarna och webbsidan stängs ner. Med initiativet Ut och lek vill Nickelodeon motivera barn till lek och samtidigt främja och uppmärksamma vikten av att vara utomhus och ha roligt. 

Den 25 juli mellan 13.00 och 17.00 är det dags för Nickelodeons årliga initiativ Ut och lek . Tv-sändningarna och hemsidan stängs ner och alla barn över hela norra Europa uppmuntras till utomhuslek. Inför Ut och lek kan tittarna hitta inspiration och idéer för utelek på nickelodeon.se.

Samla in pengar till förmån för Rädda Barnen via lek
I samband med att Nickelodeon stänger ner sina sändningar och webbsida för Ut och lek utmanas svenska och danska barn att följa exemplet och ta ledigt från sina Facebook-konton. Alla barn som vill är då med och skänker pengar till förmån för Rädda Barnens arbete i respektive land. För mer information och för att delta, besök facebook.com/nickelodeonsverige.

Day of Play (på svenska Ut och lek ) startades av Nickelodeon i USA 2003. Initiativet har sedan starten spridit sig till alla delar av världen och finns nu i bland annat Indien, Frankrike, Sydamerika, Belgien och Portugal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: