Två-dagars festival med kommande talanger; MTV PUSH HELSINKI

MTV PUSH HELSINKIEtt samarbete mellan MTV och huvudstaden Helsingfors har precis inletts med syftet att visa upp det bästa av stadens musik- och kulturscen för en internationell ungdomspublik. Samarbetet innefattar bland annat en två-dagars festival ”MTV PUSH HELSINKI” som kommer att arrangeras på olika platser i Helsingfors den 11 och 12 september. Nya artistnamn, internationellt erkända musiker och lokala talanger kommer att uppträda.

MTV PUSH är MTV:s internationalla koncept för att promota nya talanger inom populärmusik. Några exempel på artister som har förespråkats av MTV PUSH och som senare har nått en internationell karriär är Sam Smith, Imagine Dragons, Lana Del Rey, Rita Ora, Bastille, Jessie J, Kesha och John Newman. Samarbetet med Helsingfors blir den första händelsen globalt i sitt slag att vara iscensatt med hjälp av varumärket MTV PUSH. Under festivaldagarna kommer Helsingfors även att vara värd för ett antal kompetterande aktiviteter där musik, underhållning och design står i fokus för att visa upp Helsingfors rika och levande kulturutbud för både invånare och turister.

Höjdpunkten på MTV PUSH HELSINKI kommer att vara en livesänd MTV PUSH konsert som arrangeras på nattklubben Circus, fredagen den 12 septmeber. Flera framträdanden kommer att hållas av internationella PUSH artister likväl som lokala talanger och DJ:s. Eventet kommer att filmas och sändas i ett specialklippt, 30 minuters, program på MTV:s kanaler över hela världen.

Samarbetet innefattar även att Helsingfors är den officiella sponsorn av MTV PUSH under 3 månaders tid, augusti- oktober 2014.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: