”De Vet Du” gör extrashow för Big Brother på Kanal 9 play

"De Vet Du" gör extrashow för Big Brother på Kanal 9 play,  (Foto: Bingo Rimér)

”De Vet Du” gör extrashow för Big Brother på Kanal 9 play, (Foto: Bingo Rimér)

Musik- och humorgruppen ”De Vet Du” är tillbaka. I höst gör de en livesänd talkshow på
Kanal 9 Play där de tar pulsen på allt som händer i Big Brother-huset – och möter upp deltagarna för intervjuer och snack när de lämnar isoleringen och kliver ur huset. 

Musik och humorgruppen ”De Vet Du” gör live-talk-show på Kanal 9 Play i samband med Big Brother’s direktsändningar. Där kommer de ställa de frågor till de utröstade som vi alla vill höra svaret på eller aldrig skulle våga eller komma på att fråga. Och naturligtvis spela in och visa sketcher, och intervjua mormödrar, expojkvänner och galna fans.

–  Det är ett väldigt roligt samarbete vi går in i tillsammans med ”De Vet Du” och ett helt nytt grepp vi tar när det gäller Big Brothers webbsändningar. Att få göra en livesänd talkshow där vi direkt fångar upp snacket och det som händer i huset ger vår publik ännu mer Big Brother,
säger Andreas Davidsson chefredaktör för digitala medier SBS Discovery.

Gruppen ”De Vet Du” slog igenom med sina första hits på Youtube och fick snabbt fler miljoner visningar. Nu ska frontfigurerna Johan Guntherberg och Christopher Martland alltså leda en direktsänd talkshow i anslutning till veckofinalerna av Big Brother.

–  Det ska bli kul att få göra en live-talkshow på vårt eget sätt. Många sådana här utröstningsprogram brukar ha de klassiska frågorna och inte vara så fartfyllda, vi vill istället fråga frågor andra kanske inte vågar fråga och överraska folk i vår show. Vi är oss själva och gör oss inte till för att imponera på tv-personligheter, säger Johan Gunterberg och Christopher Martland två av medlemmarna i gruppen ”De Vet Du”.  

”De Vet Du” vann Guldtuben 2014 för Årets svenska musik-kanal och 2012 släppte gruppen albumet ”Shit Va Pin”, och albumet RadioMusik kom 2014.

Kända låtar: Fucka Ur, Klä Av Dig Naken, BadBoy och Kär i En Kändis som sålt guld och platina

Fanbase: ”De Vet Du” har en stor fanbase på sina digitala plattformar. Gruppen har över 64.000 fans på facebook. Nästan 90.000 prenumeranter på youtube samt fler än 40 000 följare på Spotify.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: