du läser...
Ny - Discovery Networks

Adam Alsing klar för SBS Discovery TV: leder Big Brother och Sveriges värsta bilförare i höst

sbsAdam Alsing gör efterlängtad comeback på SBS Discovery TV. 
I höst rivstartar han genom att återförenas med de klassiska TV-favoriterna Big Brother och Sveriges värsta bilförare.

– Vi är fantastiskt glada att få välkomna Adam tillbaka, säger Axel Eriksson, programchef för lokalproduktioner på SBS Discovery TV.

Nu är det klart.

I höst återvänder Adam Alsing till SBS Discovery TV, där stora satsningar i både Kanal 5 och Kanal 9 väntar närmast för honom.

– Adam är en av landets mest begåvade och mångsidiga programledare och en suverän och folkkär TV-personlighet. Han är också en oemotståndlig entertainer som välförtjänt följs av massor av engagerade fans över hela landet på alla plattformar, och i allt från de sociala till de stora traditionella medierna.

Vi är fantastiskt glada att få välkomna Adam tillbaka till SBS Discovery TV. Han är efterlängtad av både oss och tittarna och jag kan lova att vi kommer att få se Adam i flera av våra produktioner och kanaler framöver, säger Axel Eriksson, programchef för lokalproduktioner på SBS Discovery TV.

Adam Alsing kommer under hösten att leda Kanal 5-debuten för det klassiska TV-formatet Sveriges värsta bilförare – en succé som han var högst delaktig i att skapa och profilera i sin programledarroll 2009-2011 på TV4.

SBS Discovery TV kan även avslöja att Adam Alsing gör en stor och efterlängtad comeback som programledare för Big Brother, som visas i Kanal 9 och på Kanal 9 Play i höst.

Det har snart gått 10 år sedan han sa ”Hallå huset!” i TV senast, så visst känns TV-historiens vingslag närvarande när supersuccéns ursprungliga och legendariska programledare från åren 2000-2005 nu återförenas med ett av världens särklassigt mest framgångsrika och omtalade program.

– Det känns alldeles förträffligt bra att vara tillbaka på SBS Discovery TV med alla suveräna människor som jobbar här, inte minst på programsidan. Och – naturligtvis – att få återförenas med min bebis Big Brother.

–  Big Brother är ju som ett direktsänt OS i underhållning dygnet runt, och där du inte behöver vänta på godbitarna eftersom dina favoriter hittar på spännande grejer varenda gång du sätter på tv:n eller går online, säger Adam Alsing.

Adam Alsing kommer närmast från TV-uppdrag på MTG TV där han under våren bland annat ledde ”Talang Sverige”.

Han har en gedigen meritlista inom kommersiell TV-underhållning som kan matchas av få. Karriären spänner från de allra tidigaste nöjessatsningarna på TV4 som Twist & Shout (1990), Tur i kärlek (1991) och Casanova (1992), till Big Brother, Jeopardy, Sveriges värsta bilförare, Talang Sverige och åtskilliga Fotbollsgalan-sändningar.

Till detta kan läggas drygt 10 år som programledare för de allra största morgonshowerna i svensk kommersiell radio.

På radiosidan kommer Adam Alsing även fortsattningsvis att arbeta för MTG Radio, bland annat som programledare för morgonshowen Rix Morronzoo.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: