du läser...
Pr - Kanal 5

Anders Öfvergård drillar unga i nya programmet Arga Restaurangen

Anders Öfvergård. - Foto: Magnus Selander/Kanal 5.

Anders Öfvergård. – Foto: Magnus Selander/Kanal 5.

Tio oerfarna ungdomar och en nyöppnad restaurang. Nu förflyttar Anders Öfvergård all sin kraft och energi till en ny arena när han i nya serien Arga Restaurangen ska slå sig fram i en av Sveriges tuffaste branscher tillsammans med ett gäng nybörjare.

Vi har sett honom rädda hem på väg att rasa samman, lösa upp knutar i krisande familjer och ta hemlösa till ett bättre liv. Nu ger sig Anders Öfvergård in på en ny tuff utmaning. I programmet Arga Restaurangen tar Anders hela sitt passionerade driv, sin kompromisslösa tydlighet och sin obändiga envishet och kliver in i restaurangbranschen för att tillsammans med tio oerfarna ungdomar starta upp och driva en ny restaurang i centrala Stockholm. Med andra ord: räkna med starka känslor och skarpa lägen av alla de slag.

– Det kommer att bli en oerhört tuff, men samtidigt rolig resa för de medverkande och mig. Jag tror att alla i Sverige vet att jag är en tydlig och bestämd person som brinner för vad jag tror på och inte är rädd för att säga vad jag tycker. Men det här gänget ska inte vara rädda för mig, de ska fokusera på sig själva och restaurangens resa till framgång, säger Anders Öfvergård.

De tio rekryterna kommer gå i Anders hårda skola för att lära sig allt om hur man framgångsrikt och effektivt driver en restaurang. För vissa kommer stressen, kraven och det höga tempot kanske bli för högt, men förhoppningen är att så många som möjligt kan se fram emot en fast anställning i Anders nya restaurang Angry Diner.

Premiär torsdag den 28 augusti klockan 21.00 i Kanal 5

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: