Norska POPRADIO utvidgar

popradioSedan sex månader tillbaka så kan  lyssnarna höra POPradio i Oslo och Akershus. Nu utökas och förbättras radioprogrammen.

I sommar har  invånarna i Fredrikstad fått tillgång till DAB-signaler för den lokala stationen. POPradio. i september till Halden, Sarpsborg och Moss.

HC. Andersenmed bakgrund från  NRK Østfold, P1, P3 och TV 2 är initiativtagare bakom POPradio. Stationen tar nu till nya åtgärder för att nå en ännu större publik.

För mig är det självklart väldigt speciellt att etablera POPradio som digital lokal radiostation i min egen hemstad. Samtidigt som vi är övertygade med våra radioinsatser, vi vet att det finns många utmaningar som måste lösas för våra och andra digitala lokalradioAtt sända digital lokalradio är tufft. Vi har höga kostnader för användning av upphovsrättsskyddad musik och kampen om reklamkronor är utmanande. Speciellt utan att ännu ha dokumentation av lyssnandet är  detta är en svår uppgift, medger Andersen till norska radionytt.no.

Kanalen kan också avlyssnas på Internet: http://www.popradio.no/popradio.no/nettradio/

POPradio spelar som namnet säger popmusik men har även nyheter varje hel timme. Man har även gäster i studion och har program som på onsdagarna efter 16 nyheterna: Streaming top 20 där de mest aktuella och populäraste låtarna spelas under ledning av Lars Corleone

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: