du läser...
Pr - Comedy Central

South Park fyller 18

South Park

South Park

Den 28 september är det premiär för den efterlängtade artonde säsongen av omåttligt populära South Park på Comedy Central . Säsong 18 består av tio avsnitt som visas utan säsongsavbrott och kan ses i Sverige endast fyra dagar efter premiären i USA. 

Den 28 september klockan 19.30 är Stan , Kyle, Eric och Kenny tillbaka i den artonde säsongen av South Park på Comedy Central S verige. South Park fyller 18 och när du officiellt blir vuxen öppnar sig en helt ny värld av möjligheter. Det är dags att ta körkort, rösta och resa till häftiga platser.

Säsong 18 visas i Sverige med svensk text snabbare än någonsin, endast fyra dagar efter premiären i USA. Den nya säsongen består, efter beslut från seriens skapare Trey Parker och Matt Stone , av tio avsnitt i obruten följd till skillnad från tidigare säsonger som delats upp i två delar.

Avsnitten görs bara sex dagar innan de premiärsänds och innehållet i den artonde säsongen är än så länge hemligt. Precis som tidigare kan vi förvänta oss briljanta parodier och svart humor inom alla möjliga områden. South Park Studios tillsammans med Parker och Stone avslöjar ingenting kring de nya avsnitten men förmodligen dyker Kanye West upp igen. 

South Park säsong 18 visas på Comedy Central varje söndag klockan 19.30

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: