du läser...
Pr - Kanal 5

Partaj är tillbaka!

Jörgen Lötgård som Stefan Löfvén och Johan Petersson som Fredrik Reinfeldt. - Foto: Magnus Selander/Kanal 5.

Jörgen Lötgård som Stefan Löfvén och Johan Petersson som Fredrik Reinfeldt. – Foto: Magnus Selander/Kanal 5.

När hösten smyger sig på och en nyvald regering gör sig redo – då slår Partaj till med Christine Meltzer och Johan Petersson i spetsen. Varje vecka får de sällskap av modiga kändisar som i egen hög person vågar möta Partajs alla karaktärer. Den här säsongen medverkar exempelvis Tina Nordström, Alcazar, Annika Lantz och Björn Kjellman.

Nu är en ny fräsch säsong av det prisbelönta och rykande aktuella humorprogrammet Partaj tillbaka. Med några av Sveriges allra främsta skådespelare och komiker i ensemblen får vi se deras sanningar om kändisarna det pratas om, tv-programmen det tittas på och hur det ser ut i riksdagen efter valet. Vi kommer få lära känna Molly & Danny och deras nya liv i Los Angeles, Ingvar Kamprad berättar om hur han tog över världen och vi får se det nya programmet ”Fråga Christus” där Chris O´Neill svarar på mänsklighetens stora frågor med Carl-Philip bredvid. Vi följer även Zlatan, Isak och Hamrén på resa genom Europa för EM-kvalet och i en ny sit-com följer vi livet i lägenheten där Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray och Salem Al Fakir bor – och Veronica Maggio flyttar in.

I Partajs ensemble hittar vi begåvade imitatörer och skådespelare som under sex säsonger gjort sina ansikten kända i en stor mängd olika roller. Förutom Christine Meltzer och Johan Petersson ser vi  till exempel Christian Åkesson vars tolkning av målvakten Andreas Isaksson redan är en klassiker, Joanna Eriksson som gjort bl a prinsessan Madeleine i Partaj och numera även syns som ICA-Cindy i tv-reklamen och Pelle Arhio som bl a känns igen på sin högst personliga och aggressivarroganta version av Chris O´Neill.

Till sin hjälp har de varje vecka en särskilt inbjuden känd svensk gäst som är modig nog att kasta sig in i Partaj. I det första programmet är det hela tre personer som gästar – Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund i Alcazar. Senare under säsongen kommer bl.a. Björn Kjellman, Tina Nordström, Annika Lantz, Frank Andersson och Marie Serneholt.

I ensemblen ser vi bl a Christine Meltzer, Johan Petersson, Ola Forssmed, Joanna Eriksson, Christian Åkesson, Jakob Setterberg, Anna Carlsson, Ellen Bergström, Pelle Arhio, Anastasios ”Stasse” Soulis, Jörgen Lötgård, Lotti Törnros m.fl.

Partaj, säsongspremiär söndag 21 september 21.00 i Kanal 5

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: