du läser...
Ny -Viasat

Viaplays supersatsning på nya serier

viaplayHösten är fullspäckad med nya seriepremiärer att se fram emot och nu presenteras ytterligare tre starka serier exklusivt på Viaplay. Den 13e september har Tyrant premiär och nu är det även klart att The Strain och Rush kommer till Viaplay.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda så många exklusiva premiärer under samma period, och det är helt klart vår starkaste line up av seriepremiärer hittills. Persoligen är jag extra spänd på Tyrant som har samma regissör som succéserien Homeland, säger Lina Brounéus, COO Content MTGx & Viaplay.

Tyrant är en berättelse om en amerikansk familj som plötsligt hamnar i stormens öga när ett land i mellanöstern reser sig mot sitt förflutna. I rollerna finns inte mindre än två svenska skådespelare, Fares Fares som gör rollen som Fauzi Nadal, en god vän till pappan i den amerikanska familjen och nya stjärnskottet Alexander Karim som har setts bland annat i Zero Dark Thirty som går att se på Viaplay.

The Strain är en thriller-serie som berättar historien om Dr. Ephraim Goodweather, chef för Center of Disease Control i New York City. Ett mystiskt virusutbrott leder doktorn och hans team mot en uråldrig, ond vampyrstam. Virusutbrottet sprider sig och hotar allmänheten – om ingen kan stoppa det.

Rush handlar om den säregna läkaren Dr William Rush som inte är bunden till något sjukhus utan gör enbart hembesök hos de rika och lovar även största sekretess. Han drar ingen gräns mellan sitt privatliv och sin yrkeskarriär utan frotterar sig gärna med sin förmögna kundkrets nattetid. Dr. William Rush har ingen som helst lust att förändra sitt lättjefulla liv eller hur han lever det – innan en gammal flamma dyker upp och förändrar allt.

Viaplay har tidigare under hösten släppt nyhet efter nyhet under nya konceptet Viaplay Premieres som innebär exklusiva premiärer på Viaplay för utvalda titlar. Utöver de nya titlarna kan tittarna i höst se kvalitetsserier som Outlander, Transparent, Houdini, Deadbeat, Black List, Nashville samt storfavoriten Two and a Half Men på Viaplay.

Viaplay finns på följande plattformar: PC, Mac, Android- och iOS-mobiler, läs- och surfplattor, Viaplay-boxen, Smart TV, Xbox 360, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: