Sappa breddar sitt kanalubud

Horse & Country TVAB Sappa har tecknat avtal om att distribuera Horse & Country TV, specialisten på internationell hästsport, i sitt utbud från den 1 oktober 2014.

– Det här är en viktig utveckling för Horse & Country TV eftersom vi ökar vår närvaro på den viktiga svenska marknaden, säger H & C TV Director of International Distribution, Wayne Dunsford. Vi är mycket glada att Sappa vill tillgodose intresset från den stora och passionerade publiken som finns för hästsport och dess livsstil i Sverige. Vi ser mycket fram emot att arbeta med Sappa för att göra kanalen till en framgång.

– Sappa fortsätter att växa är vi givetvis angelägna om att löpande utöka vårt utbud med nya och spännande kanaler för alla smaker, säger Sappas VD Hasse Svensson. Vi är övertygade om att en sådan här intresseinriktad kanal som Horse & Country TV, med ryttartema, tilltalar våra kunder.

Horse & Country TV hos Sappa är en kanal som är speciellt skapad för den svenska marknaden. Kanalen omfattar lokala produktioner samt textning.

Sappa kommer att utöka sina stora kanalpaket Sappa Mest, Sappa Mest HD, Sappa Mycket och Sappa Mycket HD med kanalen. Den kommer även att vara valbar i kanalpaketen Sappa Fem och Sappa Tio. Självklart kommer den även att kunna köpas som en enstaka kanal (à la carte). Kanalen kommer att sändas i MPEG4.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: