SVT Flow vecka 41 – tablå

svt_flowFrån kl 06.00 återfinns följande programtitlar i tablån för respektive datum.

Utöver nedanstående titlar sänds 90-sekunders nyhetssändningar på vardagar varje

heltimme mellan kl 10.00 och kl 15.00.

Utöver nedanstående programtitlar sänds även Morgonpasset, vardagar kl 06.30-10:00, helger kl 08.05-11.00. 

Ändring måndag 6/10:
Utgår: Bathinas skilda världar
Nyinsatt: Våra vänners liv
Ändring onsdag 8/10:
Utgår: Bathinas skilda världar
Nyinsatt: Mia & Klara
Ändring lördag 11/10:
Utgår: Bathinas skilda världar
Nyinsatt Full patte
Ändring tisdag 7/10:
Homeland del 1 av 11 (ej 12)

 

Måndag 6 oktober

Atleterna
Svensk tävlingsunderhållning från 2014.
Del 7 av 10. I Atleterna tävlar 24 utvalda kvinnor och män mot varandra i tio olika idrottsgrenar. De både bor och tränar tillsammans, men målet är att slå ut varandra för att slutligen kunna bli kvar som segrare. Programledare: Kajsa Bergqvist. Tävlingsledare: Rickard Olsson.
Tillgängligt till 24/11.

Brevfilmen
Svenskt nöjesprogram.
Del 7 av 10. Är det ok att klä ut sig till Skansen-Jonas när man har rollspel i sängen? Får man tvinga sin partner att börja träna? Och måste man ge klappar till alla vid gemensamt julfirande? Programledaren Hannah Widell och hennes gäster Nour El Refai, Katerina Janouch och Klara Zimmergren tittar på brevfilmer och löser relationsproblem.

Det stora beslutet

Brittisk serie från 2013.
Del 2 av 7. Andreena Bogel-Walton är en 31-årig ensamstående mamma som står inför ett svårt val. Ska hon skicka iväg sin 10-åriga dotter för att bo med sin far på landet, eller ska hon fortsätta bo med henne i London? Andreena tror att förutsättningarna för henne att få en bra utbildning och start i livet är bättre i Devon, där flickans far bor. Men hon är samtidigt oroad för att tappa kontakten med sin dotter under tiden. En grupp främlingar får i uppdrag att vägleda människor som står inför ett stort beslut. Gruppen följer personerna i fråga genom livet under några dagar för att kunna förstå personens dilemma.
Tillgängligt till 4/11.
Fjällbackamorden
”Ljusets drottning” är den tredje fristående delen i kriminalserien Fjällbackamorden, som baseras på Camilla Läckbergs succéböcker.
Det är den 13 december och många av Fjällbackas invånare går till kyrkan för att fira Lucia men Lucian är försvunnen. Erica Falk börjar undersöka vad som har hänt. Det förflutna hinner ikapp nutiden i samma takt som Erica upptäcker en hemlig kärleksaffär och en man som vill hämnas. Regi: Rickard Petrelius. I rollerna: Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson, Lennart Jähkel, Ann Westin, Pia Halvorsen, Oscar Skagerberg, Sven-Bertil Taube, Happy Jankell, Julia Sporre m.fl.
Tillgängligt till 4/11.

Hollyoaks
Del 91 av 200. Rättegången för vårdslöshet närmar sig och Sinead kämpar för att skipa rättvisa för sin döda dotter. I rollerna: Tamara Wall, Diane Langton, James Sutton m.fl.


Hårdrockens historia

Dokumentärserie från 2011.
Del 3 av 11. Hårdrockens släktträd har många förgreningar. I serien ges en ingående lektion i alla de historier och myter som omger hårdrocken. Vi lär oss hur den blev som den blev och hur många olika sorters hårdrock det faktiskt finns. Och vi möter artister som Alice Cooper, Slash, Lemmy, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath, Deep Purple, Van Halen, Mötley Crüe, Korn, Rage Against the Machine och många fler.
Tillgängligt till 12/10.


The School
Brittisk serie från 2013.
Del 9 av 9: Julfirande och terminsslut för eleverna. Bråkstakar har ändrat inställning och det är kärlek i luften. Eleverna på Thornhill Academy har sitt stöd i rektorn Mr Mitchell som har bestämt sig för att förbättra skolans grundmoral, rykte och betygssnitt. Men eleverna är också individer, som lär sig om moral, misslyckanden, kärlek och vänskap under åren i skolan. En serie om att växa upp i skolmiljö.
Tillgängligt till 5/11.

Tvodd med Emma Knyckare och Johannes Finnlaugsson
Del 8 av 10: Emma och Johannes är Åtties Mutant Ninja Komiker! I varje program gästas dom av en komiker och tillsammans går dom igenom det som formade deras barndom. Gästen tar med sig tre ämnen som var typiska för tiden och det kan vara leksaker, tv-serier eller helt enkelt det som alla då snackade om. Det blir nörderi i detaljer, nostalgi och mycket skratt.

Våra vänners liv – Även del 1 -10, samtliga avsnitt
Svensk dramaserie från 2010.
Del 1 av 10. Pontus, Mats, Olle och David. Fyra bästa vänner i 35-årsåldern som på olika sätt startar om sina liv, just som de trodde att de stora valen var gjorda. Mats ska gifta sig och Pontus fyller år, två händelser som borde vara festliga. En minerad Ferrari är mindre festligt.
I rollerna: Gustaf Hammarsten, Shanti Roney, Erik Johansson, Jacob Ericksson, Marie Richardson, Meliz Karlge, Kirsti Torhaug, Malin Cederbladh med flera.
Tillgängligt till 20/10.

Tisdag 7 oktober

En andra chans
Del 7 av 10. Anne Lundberg möter fyra unga människor som alla drabbats av allvarliga olyckor som förändrat deras framtid. När livet förändras efter en olycka finns det hinder i vardagen som kan hota inställningen och viljan att glädjas över den andra chans man fått. I kvällens avsnitt möter vi Charlotte som berättar om olika slags motstånd. Även Tomas, som själv upplever sitt första riktiga bakslag sedan han bröt nacken på isen för snart ett år sedan. Och så nyblivna mamman Nora. 
Tillgängligt till 27/11.

Ett härligare liv
Svensk livsstilsserie från 2014.
Del 2 av 12. I vår västerländska välfärdstillvaro har vi ynnesten att ständigt söka efter ett härligare liv. Vi kan vrida och vända på vår tillvaro för att göra den behagligare, vackrare, rikare. I höst ägnar sig systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman åt precis detta: jakten på ett härligare liv.
Tillgängligt till 1/1 2015.

Tvodd med Hannah Widell och Amanda Schulman
Hannah och Amanda tar i tvodden tar upp veckans ämne i sin serie Ett härligare liv. Under skratt och gråt diskuterar de sina upplevelser under inspelningarna. Ett härligare liv skapade mycket känslor och kom att förändra deras liv.

Tillgängligt till 2015

Gör inte detta hemma
Norsk underhållningsserie från 2013.
Del 6 av 7. Per Olav och Rune tar sprängmedel till hjälp för att öppna allt ifrån syltburkar till bildörrar och ställer sig frågan om det är möjligt att klämma ihop en husvagn, bara med hjälp av en stor plastpåse och en dammsugare. Programledarna Rune Nilson och Per Olav Alvestad genomför vetenskapliga experiment som du definitivt inte ska göra på egen hand på hemmaplan.
Tillgängligt till 27/10.
Hollyoaks
Del 92 av 200. Grace får upprörande nyheter om sin far Fraser. Och Sinead planerar att förstöra Lindeys liv.I rollerna: Tamara Wall, Diane Langton, James Sutton m.fl.

Homeland
Amerikansk dramaserie från 2014. Fjärde säsongen.
Del 1 av 11: The Drone Queen/Trylon and Perisphere.
Som CIA-chef i Kabul tvingas Carrie fatta beslut i ett kritiskt läge. Saul är numer privatperson efter att ha lämnat sin tjänst på CIA, men har inte lämnat underättelseverksamheten helt och hållet. I rollerna: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Nazanin Boniadi, Laila Robins m.fl.

Miranda
Brittisk komedi från 2010. Andra säsongen.
Del 5 av 6: Just Act Normal. Efter en incident i en park vilken slutar på polisstationen tvingas Miranda och hennes mamma att träffa en terapeut. Att försöka övertyga terapeuten om att hon inte håller på att bryta ihop och att hon har ett sunt förhållande till sin mor blir dock en svår uppgift för Miranda. I rollerna: Miranda Hart, Sara Hadland, Tom Ellis, Patricia Hodge med flera.

Modellpojkar
Svensk dokumentärserie från 2014. Andra säsongen.
Del 3 av 6. Sebastian känner sig alltmer obekväm i Hong Kong och han börjar tvivla på om han är rätt man för jobbet. Andreas Brunnhage ger sig glatt av för att jobba i Hamburg medan Marcus Zetterberg går på castings och jobb i Stockholm medan han inser att modell-livet kanske inte kan hålla i längden.
Tillgängligt till 5/1 2015.

Mrs. Browns boys
Engelsk-irländsk komediserie från 2012, andra säsongen.
Del 7 av 7: New Mammy. Det är snart dags för Maria att föda, och det bråkas friskt i det Brownska hushållet. I rollerna: Brendan O’Carroll, Jennifer Gibney, Dermot O’Neill, Paddy Houlihan, Fiona O’Carroll m.fl.
Tillgängligt till 13/10.
Please like me
Australisk komediserie från 2014. Andra säsongen.
Del 5 av 10. I rollerna: Josh Thomas, Thomas Ward, Debra Lawrance, Renee Lim m.fl.
Tillgängligt till 6/11.
                                                         
Onsdag 8 oktober

Dag
Norsk relationskomedi från 2011. Andra säsongen.
Del 2 av 10. Dag sjunker djupare ner i avgrunden och mejlar en högst obscen bild till samtliga mottagare i sin kontaktlista. Han tvingas söka professionell hjälp hos Benedikts perverse livsnjutare till styvfar, Ernst. I Dags frånvaro driver Malin mottagningen på sitt eget sätt medan Eva bokstavligt talat sätter ned foten gentemot Juanita. I rollerna: Atle Antonsen, Tuva Novotny, Rolf Lassgård, Silje Torp Färavaag, Agnes Kittelsen, Anders Baasmo Christiansen, Rebecka Hemse m.fl.
Tillgängligt till 1/1 2015.

Djävulsdansen
Del 3 av 3: Att bryta mönster. Programledarna Sanna Lundell och Ann Söderlund träffar bland annat Djursholmsladyn Agneta Trygg vars man Hans Trygg sakta men säkert söp ihjäl sig. Agneta berättar öppet om hur hon blundat och skämts, men också hur hon till slut gjort allt hon kunde för att få Hans att sluta supa, utan att lyckas. Vi möter också Rustan som växte upp med en pappa som var alkoholist och blev missbrukare själv. Vi hör Rustan berätta om den långa vägen tills att de både blev nyktra och kunde återförenas. Dessutom åker Sanna på behandlingshem och berättar om sina erfarenheter.  

Ginas värld
Del 7 av 8: Prepper. Tim Ralston är en av USA:s mest kända sk ”preppers”. Tim tar sin familjs överlevnad i sina egna händer och har förberett sig grundligt för de katastrofscenarier han tror kommer att drabba det amerikanska samhället förr eller senare. Gina reser till Arizona och får följa med Tim till hans hemliga tillflyktsort, en stuga i bergen som Tim utrustat på de mest uppfinningsrika sätt för att han och hans familj ska överleva ”den stora domedagen”.

Girls
Amerikansk komediserie från 2014. Tredje säsongen.
Del 2 av 12: Truth or Dare. Hannah, Shoshanna och Adam har hyrt en bil för att hämta hem Jessa. Marnie flyttar in en ny egen lägenhet. Under åkturen söker Hannah efter inspiration till sitt skrivande eftersom deadlinen för boken närmar sig. I rollerna: Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams, Zosia Mamet, Adam Driver m.fl
Tillgängligt till 13/1 2015. 


Hollyoaks

Del 93 av 200. Grace tänker ta reda på vem som ligger bakom mordet på hennes pappa. Och Ziggys nya agent erbjuder honom ett annorlunda modelljobb. I rollerna: Tamara Wall, Diane Langton, James Sutton m.fl.

Mia & Klara – Även del 1 till 8, samtliga avsnitt
Svensk humorserie från 2007. Säsong 1.
Del 1 av 8. Mia och Klara ”stalkar” ett gammalt ex. Egensinnig och originell humorserie av och med Mia Skäringer och Klara Zimmergren från P3:s succéprogram Roll on. Möt Mia och Klara och smågalna hårfrisörskan Gulletussan, bitchexpediterna Mona and Ansi, trash-morsan Tabita, hunsade nätverksteknikern Rolle med flera andra. Regi: Dan Zethraeus.
Tillgängligt till 22/10.
Det stora matslaget
Svenskt matlagningsprogram från 2014. Andra säsongen.
Del 5 av 8. I kvällens program tävlar Maria Lundqvist för Hälsö och Christopher O’Regan för Stockholm. Sveriges mest välsmakande ort koras i matlagningsprogrammet där folkkära och matälskande personligheter reser till sina hembygder och värvar varsitt lag med amatörkockar. Juryn består av kocken Marcus Samuelsson, författaren Mons Kallentoft och matetnolog Anna Burstedt.
Tillgängligt till 2015.

På jakt med Lotta och Leif
Del 2 av 7. Om Lotta ska få jägarexamen måste hon lyckas med ett prov. Det visar sig vara mycket svårare än vad hon trott. Leif tar med Lotta till en skjutbana där hon får övningsskjuta med en hagelbrakare som är lika lång som hon själv. Vad händer när matskribenten Lotta Lundgren släpps ut på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har jagat ett helt liv. Hon har aldrig hållit i ett vapen. 
Tillgängligt till 4/1 2015.

Tvodd med Anna Tascha Larsson och David Fjäll
Del 17 av 26. Anna Tascha Larsson och David Fjäll tar under 15 onsdagar upp fotboll ur ett fan-perspektiv. Med en känd gäst diskuterar de ett hett och aktuellt ämne för dem som sitter på läktaren. Det handlar om ligorna i Europa, snyggaste spelarna och de senaste skandalerna.
Tillgängligt till 2015

Valpkullen
Norsk serie från 2011.
Del 5 av 8. Familjen Rydland vill att valpen Whity ska bli jakthund, så nu är det dags att ta med valpen på skott-träning. Valpen Olah ska för första gången få följa med husse Eivind i bilen, men det är inte bulldogen Simon särdeles pigg på. I åtta avsnitt följer vi en kull cocker spanielvalpar ut till deras nya familjer.
Tillgängligt till 6/11.

Torsdag 9 oktober


Premiär: Gravid i höga klackar
Första säsongen.
Del 1 av 8. Även rika kvinnor är däggdjur. Graviditets- och bebiskonsulten Rosie Pope jobbar på Upper East Side Manhattan.
Det visar sig att pengar inte gör mycket skillnad när familjer går igenom att barn väntas eller har anlänt.

Anne och Hannah
Finlandssvensk intervjuserie från 2013/2014.
Del 6 av 10. Kvällssnack om högt och lågt med Anne Hietanen och Hannah Norrena. Veckans gäster: Harriet Klar, som har överlevt sju olika cancersorter och programledaren Eva Kela om panikångest.
Tillgängligt till 3/11.

Barnmorskan i East End
Brittisk dramaserie från 2012. Första säsongen.
Del 5 av 6. Från att tidigare ha hjälpt nytt liv till världen, får Jenny nu erfarenhet av vård i livets slutskede. När städerskan Peggys bror, Frank, blir diagnostiserad med cancer, får nunnorna i uppgift att stå för omsorgen. Jenny lär nu känna syskonen på djupet och får lära sig mer om deras hårda bakgrund. Medan Jenny ser till Frank, får de övriga på Nonnatus House en utmaning när Freds senaste affärsprojekt visar sig bli mer fruktbart än någon trott. I rollerna: Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart, Judy Parfitt m.fl.
Tillgängligt till 14/10.

The Big C
Amerikansk dramakomedi från 2012. Tredje säsongen.
Del 5 av 10. Face off. Joy har stora planer för Paul, som uppmuntras att berätta om sina nära döden-upplevelser inför publik. Samtidigt gör han och Cathy sitt bästa för att imponera på föräldrarna till det barn de ska adoptera. I rollerna: Laura Linney, Oliver Platt, John B. Hickey, Gabourey Sidibe, Gabriel Basso, Susan Sarandon m.fl.
Tillgängligt till 22/10.

Blågula drömmar – Även del 1-6, samtliga avsnitt.
Svensk dokumentärserie från 2014. Säsong 3.
Del 1 av 6. För tre år sedan visades serien Blågula drömmar – vägen till landslaget, där vi fick följa spelarna i det yngsta pojklandslaget. Nu får vi se hur det gick sedan för killarna, som nu är unga män och försöker etablera sig som seniorspelare. I fokus finns Muamer Tankovic, som redan testat på spel i Premier League och A-landslaget, Kristofer Olsson, som nosar på Arsenals A-lagstrupp, och Christian Kouakou, som bytt från favoritklubben AIK till Brommapojkarna. I detta avsnitt får vi även se hur karriären och drömmarna utvecklats för Piotr Johansson.
Tillgängligt till 17/11.

Gynekologen i Askim
Svensk dramaserie från 2011. Andra säsongen.
Del 2 av 10. Louise längtar efter att få någonting annat av Henning än bara klappar och kramar. Motvilligt får hon med sig Henning till en parterapeut som råder dem att prova ”saftiga” ord för att komma igång med sexlivet. Henning känner sig obekväm, apmänniskan Lucy behövde ju inga sådana konstigheter. I rollerna: Jacob Nordenson, Leif Andrée, Maria Kulle, Carina M Johansson, Julia Dufvenius m.fl.
Tillgängligt till 2015.

Hollyoaks
Del 94 av 200. För att komma närmare Peri ställer Sienna till det rejält hos familjen Lomax.
I rollerna: Tamara Wall, Diane Langton, James Sutton m.fl.

Niklas mat
Svenskt matlagningsprogram från 2012. Säsong 8.
Del 2 av 6. Niklas Ekstedt fortsätter sin resa ut i världen, denna gång till Modena i Italien där han besöker restaurangen Osteria Francescana. Här arbetar Massimo Bottura, en av Italiens mest kända kockar. Men framgången kom inte gratis, han har fått kämpa sig dit, att utmana det traditionella italienska köket är svårt och kritikerna har varit många. För i Italien är mat det viktigaste av allt. Osteria Francescana har tre Michelinstjärnor och rankas som en av världens fem bästa restauranger. Massimo är en kock som vågar vara pretentiös i allt han gör och varje rätt har en historia.

Vill du gifta dig med mig
Brittisk serie från 2014.
Del 4 av 6. Är det dags för livets största fråga? Har du bestämt dig och vill att ditt frieri blir så magiskt som du drömt om? Vi följer bröllopsplanerarna som även hjälper till med att skapa de rätta förutsättningarna för att frågan ställs på rätt sätt.
Tillgängligt till 2015.

Fredag 10 oktober

Ett härligare liv
Svensk livsstilsserie från 2014.
Del 2 av 12. I vår västerländska välfärdstillvaro har vi ynnesten att ständigt söka efter ett härligare liv. Vi kan vrida och vända på vår tillvaro för att göra den behagligare, vackrare, rikare. I höst ägnar sig systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman åt precis detta: jakten på ett härligare liv.
Tillgängligt till 1/1 2015.

Tvodd med Hannah Widell och Amanda Schulman
Hannah och Amanda tar i tvodden tar upp veckans ämne i sin serie Ett härligare liv. Under skratt och gråt diskuterar de sina upplevelser under inspelningarna. Ett härligare liv skapade mycket känslor och kom att förändra deras liv.
Tillgängligt till 2015

Ginas värld

Del 7 av 8: Prepper. Tim Ralston är en av USA:s mest kända sk ”preppers”. Tim tar sin familjs överlevnad i sina egna händer och har förberett sig grundligt för de katastrofscenarier han tror kommer att drabba det amerikanska samhället förr eller senare. Gina reser till Arizona och får följa med Tim till hans hemliga tillflyktsort, en stuga i bergen som Tim utrustat på de mest uppfinningsrika sätt för att han och hans familj ska överleva ”den stora domedagen”.

Hollyoaks
Del 95 av 200. Jason och Holly är fortfarande på rymmen men nu börjar det unga kärleksparets pengar ta slut. I rollerna: Tamara Wall, Diane Langton, James Sutton m.fl.

Landet brunsås

Ett program för dig som äter. Första säsongen.
Del 4 av 8. Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren tar reda på varför vi svenskar äter som vi gör. I fjärde avsnittet tittar de på färdigmaten. Den genomsnittliga svensken ägnar inte mer än 14 minuter om dagen åt matlagning. Att många väljer att mikra en industriellt hårdprocessad produkt brukar förklaras med att svensken inte hinner laga mat. Men den västerländska människan har aldrig har haft mer fritid än nu. Är vår tidsbrist verklig eller bara upplevd? Och vad skiljer Sverige från de länder där man hinner laga mat?
Tillgängligt till 7/12.

Modellpojkar

Svensk dokumentärserie från 2014. Andra säsongen.
Del 3 av 6. Sebastian känner sig alltmer obekväm i Hong Kong och han börjar tvivla på om han är rätt man för jobbet. Andreas Brunnhage ger sig glatt av för att jobba i Hamburg medan Marcus Zetterberg går på castings och jobb i Stockholm medan han inser att modell-livet kanske inte kan hålla i längden.
Tillgängligt till 5/1 2015

Swedish house maffia – Leave the world behind

Musikdokumentär från 2014.
Swedish House Mafia genomför en sista turné före uppbrottet, One Last Tour med över en miljon sålda biljetter. Följ med i livet bakom kulisserna, hemma hos familjerna och under skapandet av monsterhiten Dont you worry child.
Tillgängligt till 20/11.
Tidsjakten
Svensk livsstilsserie.
Del 5 av 6: Storstadsstress och krav på ett lyckat liv. Therese är inflyttad till Stockholm och vantrivs. Hon har en provanställning och vågar inte vabba av rädsla för att bli av med jobbet. Fredrik håller på att slutföra sina studier och lider av att inte kunna bidra till familjens försörjning. Alla andra verkar så lyckade men själva kan de inte ens se fördelarna med det stressiga livet i Stockholm. Tidsexperten Petra Brask och programledaren Jonas Leksell tar sig an fallet och hjälper dem att få rätsida på tillvaron.
Tillgängligt till 15/11

En stor familj
Italiensk följetong från 2012.
Del 5 av 6. Vi fortsätter att följa familjen Rengonis öde efter försvinnandet av Eleonoras och Ernestos förstfödde, Edoardo. I rollerna: Gianni Cavina, Stefania Sandrelli, Alessandro Gassman, Sonia Bergamasco m.fl.
Tillgängligt till 15/11.

Lördag 11 oktober

Boardwalk empire  – Efter kl 21.00
Amerikansk dramaserie från 2012. Tredje säsongen.
Del 5 av 12: You’d Be Surprised. Rothstein erbjuder Gyl att bli hans nya leverantör samtidigt som han smider andra planer. Gillian oroar sig för sin affärsverksamhet. I rollerna: Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly MacDonald, Michael Shannon, Dabney Coleman, Michael K. Williams m.fl.
Tillgängligt till 17/10.

Djävulsdansen
Del 3 av 3: Att bryta mönster. Programledarna Sanna Lundell och Ann Söderlund träffar bland annat Djursholmsladyn Agneta Trygg vars man Hans Trygg sakta men säkert söp ihjäl sig. Agneta berättar öppet om hur hon blundat och skämts, men också hur hon till slut gjort allt hon kunde för att få Hans att sluta supa, utan att lyckas. Vi möter också Rustan som växte upp med en pappa som var alkoholist och blev missbrukare själv. Vi hör Rustan berätta om den långa vägen tills att de både blev nyktra och kunde återförenas. Dessutom åker Sanna på behandlingshem och berättar om sina erfarenheter.

Downton Abbey  – Efter kl 22.30

Brittisk dramaserie från 2014. Femte säsongen.
Del 1 av 8. 1920-talet fortsätter och förändringens vindar blåser i Downton för familjen Crawley och deras tjänstestab. Vilken av Marys beundrare ska slutligen vinna hennes gunst? Ska Isobel och Lord Merton slutligen bli ett par? Kommer Ediths hemlighet att komma i dagen? Och nu när Mr Carson och Mrs Hughes funnit varandra på riktigt, kommer deras kärlek att blomstra? I rollerna: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Maggie Smith, Jim Carter, Brendan Coyle m.fl.

Tv-cirkeln – Efter kl 21.30

Passionerat och nördigt eftersnack till Downton Abbey. Johanna Koljonen och gäster diskuterar veckans avsnitt.

Full patte – Även del 1 -8, samtliga avsnitt
Systrarna Bianca & Tiffa har problem med mycket: pengar, hyra, Systemets öppettider, Sverige, Gud, att bli vuxna, gamlingar, barn, jobb, arbetslöshet och lite till. För att uttrycka det lite enklare: det enda dom inte har problem med är varandra. Följ systrarna Kronlöfs försök att hitta rätt i Sverige, labyrinten dom bor i. Del 1 av 8. Att ha barn, är det som att ha lagliga slavar? Vad får man göra naken? Vem är Hans-Kristian? Och framför allt: är det någon som tittar på oss? Frågorna är många, svaren kommer kanske här!
Tillgängligt till 2015.

Girls
Amerikansk komediserie från 2014. Tredje säsongen.
Del 2 av 12: Truth or Dare. Hannah, Shoshanna och Adam har hyrt en bil för att hämta hem Jessa. Marnie flyttar in en ny egen lägenhet. Under åkturen söker Hannah efter inspiration till sitt skrivande eftersom deadlinen för boken närmar sig. I rollerna: Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams, Zosia Mamet, Adam Driver m.fl
Tillgängligt till 14/10.

Gynekologen i Askim

Svensk dramaserie från 2011. Andra säsongen.
Del 2 av 10. Louise längtar efter att få någonting annat av Henning än bara klappar och kramar. Motvilligt får hon med sig Henning till en parterapeut som råder dem att prova ”saftiga” ord för att komma igång med sexlivet. Henning känner sig obekväm, apmänniskan Lucy behövde ju inga sådana konstigheter. I rollerna: Jacob Nordenson, Leif Andrée, Maria Kulle, Carina M Johansson, Julia Dufvenius m.fl.
Tillgängligt till 2015.

Hjärta för djur

Del 5 av 8. Kaninen Gustav övergavs och lämnades utanför Djurskyddsföreningen. Bosse samlar in pengar till hundhjälpen. Dessutom: kommer hästen Rush att galoppera?
En serie om djuren som hamnat på sidan om, som ingen ville ha och om dem som vigt sitt liv åt att hjälpa djuren. Människor med hjärta för djur.
Tillgängligt till 22/11.

Suits

Amerikansk advokatserie från 2013, tredje säsongen.
Del 6 av 16: The Other Time. Cameron fortsätter att använda sig av fula knep, något som påminner Harvey om varför han lämnade åklagarämbetet för att istället arbeta för Jessica. När Rachel besöker olika skolor reflekterar Mike över vad det var som kostade honom den enda chansen till examen.  I rollerna: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Gina Torres, Meghan Markle, Rick Hoffman m.fl
Tillgängligt till 17/10.

Vill du gifta dig med mig
Brittisk serie från 2014.
Del 4 av 6. Är det dags för livets största fråga? Har du bestämt dig och vill att ditt frieri blir så magiskt som du drömt om? Vi följer bröllopsplanerarna som även hjälper till med att skapa de rätta förutsättningarna för att frågan ställs på rätt sätt.
Tillgängligt till 2015.

 
Söndag 12 oktober

Atleterna
Svensk tävlingsunderhållning från 2014.
Del 8 av 10. I Atleterna tävlar 24 utvalda kvinnor och män mot varandra i tio olika idrottsgrenar. De både bor och tränar tillsammans, men målet är att slå ut varandra för att slutligen kunna bli kvar som segrare. Programledare: Kajsa Bergqvist. Tävlingsledare: Rickard Olsson.
Tillgängligt till 24/11.

Brevfilmen
Svenskt nöjesprogram.
Del 8 av 10. Måste man fläka ut sitt liv på sociala medier? Är det verkligen ok att ge ett kontantkort som enda 40-årspresent till sin partner? Och får man prata bebisspråk med varandra när man är vuxna? Programledaren Hannah Widell och hennes gäster David Batra, Jenny Skavlan och Martina Thun tittar på brevfilmer och löser relationsproblem.

Downton Abbey
Brittisk dramaserie från 2014. Femte säsongen.
Del 1 av 8. 1920-talet fortsätter och förändringens vindar blåser i Downton för familjen Crawley och deras tjänstestab. Vilken av Marys beundrare ska slutligen vinna hennes gunst? Ska Isobel och Lord Merton slutligen bli ett par? Kommer Ediths hemlighet att komma i dagen? Och nu när Mr Carson och Mrs Hughes funnit varandra på riktigt, kommer deras kärlek att blomstra? I rollerna: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Maggie Smith, Jim Carter, Brendan Coyle m.fl. 

Tv-cirkeln
Passionerat och nördigt eftersnack till Downton Abbey. Johanna Koljonen och gäster diskuterar veckans avsnitt.

Ginas värld
Del 7 av 8: Prepper. Tim Ralston är en av USA:s mest kända sk ”preppers”. Tim tar sin familjs överlevnad i sina egna händer och har förberett sig grundligt för de katastrofscenarier han tror kommer att drabba det amerikanska samhället förr eller senare. Gina reser till Arizona och får följa med Tim till hans hemliga tillflyktsort, en stuga i bergen som Tim utrustat på de mest uppfinningsrika sätt för att han och hans familj ska överleva ”den stora domedagen”.

 Kärlek och svek – del 1-5 av 110.
Brasiliansk telenovela från 2011.
Del 1 av 110. Ana Fonseca har allt. Hon är en lovande tennisstjärna, systern Manuela är hennes bästa vän och styvbrodern Rodrigo hennes stora kärlek. Men när äktenskapet mellan hennes mamma Eva och Rodrigos pappa Jonas knakar i fogarna ställs Anas och hennes familjs liv helt på ända. I rollerna: Fernanda Vasconcellos, Marjorie Estiano, Rafael Cardoso med flera.
Tillgängligt till 2015.

 Landet brunsås
Ett program för dig som äter. Första säsongen.
Del 4 av 8. Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren tar reda på varför vi svenskar äter som vi gör. I fjärde avsnittet tittar de på färdigmaten. Den genomsnittliga svensken ägnar inte mer än 14 minuter om dagen åt matlagning. Att många väljer att mikra en industriellt hårdprocessad produkt brukar förklaras med att svensken inte hinner laga mat. Men den västerländska människan har aldrig har haft mer fritid än nu. Är vår tidsbrist verklig eller bara upplevd? Och vad skiljer Sverige från de länder där man hinner laga mat?
Tillgängligt till 7/12.
Please like me
Australisk komediserie från 2014. Andra säsongen.
Del 5 av 10. I rollerna: Josh Thomas, Thomas Ward, Debra Lawrance, Renee Lim m.fl.
Tillgängligt till 6/11.

Röda bandets sällskap
Katalansk dramaserie från 2013. Andra säsongen.
Två år har gått sedan vi mötte vännerna, ”De röda banden” senast. De flesta av dem har nu fått lämna sjukhuset men några är fortfarande där periodvis. Gruppen delar många dramatiska upplevelser i det förflutna och några minnen är smärtsamma. Alla vill heller inte minnas. I den nya säsongen sätts vänskapen sätts på prov och nya karaktärer tillkommer. Livet går vidare. Del 4 av 15. I rollerna: Àlex Monner, Igor Szpakowski, Joana Vilapuig, Nil Cardoner m.fl.
Tillgängligt till 2015.

Salamander

Belgisk thriller från 2012.
Del 6 av 6. Vid en middagsbjudning hemma hos Wolfs, upptäcker Gerardi ett fotografi taget under kriget och inser att han kommit närmare en förklaring till inbrottet på Jonkhere Bank. Gil Wolfs litar inte helt och hållet på sin dotters nye pojkvän, och beordrar Klaus att göra en bakgrundskoll på ”Paul Vander Velde”. I rollerna: Filip Peeters, An Miller, Violet Braeckman, Jo De Meyere, Koen De Bouw, m.fl.
Tillgängligt till 10/11.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: