du läser...
Ny - Kanal 5

En clown till kaffet tillbaka 2015

Kanal5Fick Eva Rydberg människor att skratta redan som barn? Varför kastade sig Petra Mede in i humorn som 35-åring och hur rolig är egentligen Johan Ulveson vid en söndagmiddag? Och framför allt: hur är det – egentligen – att vara en av Sveriges roligaste människor? När Kanal 5 samlar några av Sveriges främsta komiker i En clown till kaffet levereras både skratt, klassiker och svar på en hel massa frågor. 

I En clown till kaffet får vi lära känna sju av Sveriges absolut främsta komiker bättre och höra historierna bakom framgångarna. De representerar olika grenar av den svenska humorvärlden och vi får höra hur de själva ser på humor och den svenska humorskatten.

En clown till kaffet blev mycket populärt när det hade premiär i Kanal 5 i vintras. Nu har inspelningarna startat av en ny säsong med Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller. De samlas utanför scenen för att umgås, diskutera, utmana varandra och lyfta upp de skinande guldklimparna i varandras karriärer.

I varje avsnitt står en av de sju komikerna i centrum. Vem är hen och vilka insatser har gett den här personen en plats bland Sveriges främsta komiker? Det blir mycket glimtar från dennes karriär, blandat med snack, umgänge och en massa skratt tillsammans med de andra. Veckans komiker får också utse två av de andra till ”clown till kaffet” som ska underhålla hela sällskapet under middagen.

–  Det är verkligen jätteroligt att lära känna de andra och spännande att få höra om deras liv. De flesta kände jag inte sedan tidigare, men det är lite som att vi har känt varandra hela livet, säger Eva Rydberg.

Alla medverkande tar också med de andra på en aktivitet. Till exempel blir det balett med den f.d. dansaren Petra Mede och Johan Glans visar sig ha ett förflutet inom friidrott vilket de andra får prova på.

En clown till kaffet säsong 1 hade premiär i januari 2014 i Kanal 5 och där medverkade Robert Gustafsson, Felix Herngren, Sven Melander, Anna Blomberg, Annika Andersson och Peter Magnusson.

En clown till kaffet produceras av FLX för sändning i Kanal 5 2015.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: