One Direction till Idol-finalen

One Direction till Idol-finalen,Foto: TV4

One Direction till Idol-finalen,Foto: TV4

Idols tioårsjubileum når sitt crescendo i en hejdundrande final i Ericsson Globe den 5 december. Nu kan TV4 bekräfta att världsstjärnorna One Direction ansluter sig till festligheterna.

Sveriges största musiktävling fyller 10 år i år. Idol har under det gångna decenniet tänt otaliga stjärnor på artisthimlen och engagerat miljoner tittare. Firandet som pågår hela hösten exploderar i den stjärnsprakande finalen i Ericsson Globe den 5 december där vinnaren koras. Som socker på Idol-toppen har TV4 bjudit in supergruppen One Direction.

– Det är en dröm att kunna presentera One Direction som gästartister när Idol fyller tio år, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för Idol på TV4-Gruppen.

Senaste gången One Direction spelade i Sverige så sålde de ut Friends Arena två gånger. Framträdandet under Idol-finalen är bandets enda inbokade Sverige-gig under överskådlig framtid.

– Vi kommer bjuda på en final i världsklass och One Direction känns som den perfekta uppladdningen när vi ska kora vinnaren av Idol 2014, fortsätter Pelle.

Idol sänds varje fredag klockan 20.00 i TV4.

Biljetter:
Biljetterna till Idol-finalen i Ericsson Globe den 5 december släpps nu på måndag 6 oktober klockan 10.00 och går att köpa via globearenas.se eller axs.com.

One Direction:
One Direction består av medlemmarna Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles och Louis Tomlinson. One Direction bildades av Simon Cowell 2010 i musikprogrammet X Factor UK. Sedan dess har de erövrat världens topplistor och är nu en av världens absolut mest populära musikakter. One Direction är aktuella med nya singeln ”Steal My Girl” och nya albumet ”FOUR” som släpps världen över den 17 november

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: