SBS Discovery TV stärker regionalt sälj

Den 1 november tillträder Mose Haregot som säljchef för Region Stockholm på SBS Discovery TV. Samtidigt anställs även Johan Sundell i region Väst och Camilla Rosén i region Syd som Regional Account Managers.

Den 1 november tillträder Mose Haregot som säljchef för Region Stockholm på SBS Discovery TV. Samtidigt anställs även Johan Sundell i region Väst och Camilla Rosén i region Syd som Regional Account Managers.

Den 1 november tillträder Mose Haregot som säljchef för Region Stockholm på SBS Discovery TV. Han kommer närmast från jobbet som nordisk försäljningschef för Aloe Vera-drycken. Innan dess har han arbete för JCDecaux och SBS Discovery Radio.

– Vi har följt Mose noga sedan han lämnade vår koncern. Med sin breda erfarenhet och sitt resultatfokuserade arbete med kunderna i fokus, har han skapat toppresultat år efter år. Han har med åren även visat att han utvecklats till en stark ledare. Vi är väldigt glada över att anställa Mose som säljchef för Region Stockholm, säger Björn Aronsson, Head of Sales på SBS Discovery TV.

– Under min tid hos Aloe Vera-drycken lyckades vi expandera stort i Norden, bygga upp vår egna säljkår och det har varit extremt lärorikt. Jag kommer sakna alla fantastiska medarbetare, så det är med tunga steg jag lämnar. Samtidigt är det såklart en stor ära att få komma till världens största tv-bolag, där möjligheterna till fortsatt utveckling är stora – både linjärt och digitalt. Jag ser fram emot att påbörja min resa på SBS Discovery TV, säger Mose Haregot.

– Vi har tillsammans gjort en fantastisk resa där Mose varit en viktig faktor i uppbyggnaden av vår säljkår och expansion. Önskar honom all lycka och ser fram emot att i framtiden fortsätta jobba med Mose på olika sätt, säger Assan Njie, VD på Aloe vera-drycken.

Den regionala försäljningen är ett stort tillväxtområde för SBS Discovery TV, och försäljningen ökar på i stort sett alla orter i Sverige.

I Göteborg har Johan Sundell anställts som Regional Account Manager på Region Väst. Han kommer närmast från en tjänst på Aftonbladet och har tidigare varit säljchef på Wallstreet Media. På SBS Discovery TV Väst kommer han att arbeta med nyckelkunder i Göteborg samt ansvara för försäljningen i Skaraborgsregionen.

I Malmö har Camilla Rosén anställts som Regional Account Manager och kommer främst att jobba mot Helsingborg, Båstad och Halland. Camilla har lång erfarenhet som säljare och har arbetat för bland annat Metro, Skanska och Bring CityMail.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: