Viaplay kommer till Xbox One!

viaplayViaplay kommer snart till Xbox One. I och med lanseringen så gör Viaplay det ännu enklare för fler användare att ta del av det unika utbudet av serier, film och det bästa innehållet för barn, samt direktsänd sport – och det på så många plattformar som möjligt!

Inom kort kommer du kunna se serierfavoriter såsom Deadbeat och Rush, sport i världsklass från bland annat Champions League och barnens absoluta favorit Svampbob Fyrkant på Xbox One. Som användare behöver du inte Xbox Live guldabonnemang för att ta del av Viaplayappen.

– Den mest efterfrågade plattformen just nu av våra Viaplayanvändare är Xbox One, så det är fantastisk att kunna bekräfta att vi inom kort kommer finnas tillgängligt på spelkonsolen med hela Viaplays innehåll, säger Rikard Steiber, VD på Viaplay och Chief Digital Officer, MTG.

Lanseringen är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra serier, film och det bästa barn innehållet samt direktsänd sport tillgänglig på så många plattformar som möjligt.

Viaplay finns redan på PC, Mac, Android- och iOS-mobiler, läsplattor, Smart TV, Xbox 360, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: