du läser...
TV/Satellit nyheter

Idag blir Viaplay den första svenska appen på Xbox One

viaplayFrån och med idag kan Viaplays användare äntligen se serier som Deadbeat och Rush, livesport från bland annat Champions League och barnens favorit Svampbob Fyrkant på Xbox One.

– Många har efterfrågat appen, så vi är glada att nu kunna erbjuda våra Viaplay-användare Viaplay Premiere, familjefavoriter och livesport i världsklass, på ytterligare en plattform, säger Rikard Steiber, VD på Viaplay och Chief Digital Officer, MTG

Viaplay är den första lokala appen som lanseras på Xbox One och som användare behöver du inget Xbox Live guldabonnemang för att ta del utav den.

– Vi har sett ett fantastiskt intresse för Xbox One sedan den svenska lanseringen den 5 september, och är nu glada över att kunna erbjuda alla svenska användare ett utökat utbud av lokal nöjesunderhållning i form av Viaplay, säger Mattias Rosenkvist, Affärsområdeschef för Xbox i Sverige.

Viaplay satsar stort både på produkt och innehåll. Lanseringen är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra serier, film och det bästa barn innehållet samt direktsänd sport tillgänglig på så många plattformar som möjligt.

Viaplay finns redan på PC, Mac, Android- och iOS-mobiler, läsplattor, Smart TV, Viaplay-boxen, Xbox 360, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: