TV4-Gruppen storsatsar på innebandy-VM – sänder allt på TV4 Play Premium

tv4_hdTV4-Gruppen gör sin största satsning någonsin på ett innebandy-VM och sänder samtliga matcher på TV4 Play Premium. Dessutom sänds flera av Sveriges matcher i TV12 och finalen i TV4 14 december.

5 – 14 december avgörs innebandy-VM på hemmaplan i Sverige. Mästerskapet spelas i Scandinavium och Lisebergshallen i Göteborg. Nu är det klart att alla 48 matcher från turneringen sänds i TV4 Play Premium. Utöver storsatsningen på TV4 Play Premium så sänds även tre matcher i TV12, 2 i TV4 Sport och finalen i TV4 den 14 december.

TV4-Gruppen gör sin största satsning på ett innebandymästerskap någonsin och lanserar en egen VM-sajt där man kan följa allt som händer i turneringen med bland annat webbmagasin, höjdpunkter och livestatistik. Dessutom släpper TV4 en egen VM-app både för Android och iOS.

– Det känns otroligt kul att vi satsar så här stort på innebandy-VM nu när det avgörs på hemmaplan. Satsningen på TV-sändningarna, tillsammans med att vi erbjuder samtliga matcher och en egen sajt och app, gör bevakningen heltäckande, både för bredden och för de riktigt inbitna, säger Elin Ahnberg, exekutiv producent för innebandy-VM på TV4 Sport.

TV4 mönstrar ett stark lag vid sidan av planen för att bevaka mästerskapet. I studion finns ankaret Ida Björnstad och vid sin sida under turneringen har hon studioexperten Peter Kokocha. Matcherna kommenteras av Patric Skoglund och Conny Vesterlund. Intervjureporter är Per Skoglund.

Så här sänds Sveriges gruppspels-matcher:
6 december Sverige – Lettland, Grupp A. TV4 Sport, klockan 17.00
7 december Tyskland – Sverige, Grupp A. TV4 Sport, klockan 17.00
9 december Finland – Sverige, Grupp A. TV12, klockan 19.00

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: