KLART FÖR NY SÄSONG AV SUCCEN PARADISE HOTEL

tv3_prideParadise Hotel fick i augusti Kristallen för Årets dokusåpa och har under hösten fortsatt växa som det stora samtalsämnet i tv-soffor, på kultursidor och i fikarum runt om i Sverige. Nästan en halv miljon svenskar har vecka efter vecka följt vad som blivit ett av de absolut största programmen i både sociala medier och i pressen. Nu påbörjar vi på TV3 arbetet med att hitta nästa års Saga, Smail och Kristian. Och även denna gång spelas äventyret in i Mexiko under ledning av programledaren Malin Gramer.

– Paradise Hotel har det senaste året vuxit explosionsartat och etablerat sig som Sveriges favoritdokusåpa. Programmet älskas inte bara av de unga tittarna utan har fans i alla åldrar och samhällsklasser, och att fortsätta succén var ett självklart beslut för oss, säger Karin Stjärne, programdirektör på MTG TV.

Paradise Hotel har blivit mer än ett tv-program, det är idag ett fenomen. I genomsnitt har sammanlagt 450 000 svenskar tittat på varje avsnitt hittills denna säsong, en ökning från föregående säsong med nästan en femtedel. Och när det gäller tittandet på webben så sitter Paradise Hotel ohotat på tronen som höstens största format på svenska playtjänster. Även TV3 Plays direktsända Studio Paradise efter varje veckofinal ligger högt på tittartoppen med i genomsnitt 70 000 starter per avsnitt.

Programmet är även ett av årets mest omskrivna och har under hösten krossat allt motstånd i sociala medier. Vid ett tillfälle under premiärveckan var #ParadiseHotelSE det femte mest twittrade ämnet i världen, och inte ens dagen då Stefan Löfven utsågs till statsminister var han enligt svenska twittrare lika intressant som Paradise Hotel-Kristian.

Inspelningarna av en ny säsong av Paradise Hotel kommer att ske under 2015, och precis som de senaste två gångerna kommer deltagarna att flytta in i en lyxvilla i Mexiko. Även denna gång är det Malin Gramer som leder programmet, och redan nu kan de som känner att de är nästa års Saga, Smail, Paow, Samir eller Kristian skicka in sin ansökan på http://www.tv3.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: