FOX SVERIGE BÖRJAR SÄNDA SCORPION SOM ÄR DEN TREDJE BÄSTA AMERIKANSKA DRAMASERIEN

FOX Sverige börjar sända Scorpion som är den tredje bästa amerikanska dramaserien_den 3 december 2014

FOX Sverige börjar sända Scorpion som är den tredje bästa amerikanska dramaserien_den 3 december 2014

Den hyllade dramaserien Scorpion är inspirerad av en sann historia om det excentriska geniet Walter O’Brien och hans team av supersmarta personer som utgör den sista försvarslinjen mot dagens komplexa och högteknologiska hot. Scorpion premiärvisas på FOX Sverige onsdagen den 7 januari 2015 klockan 21.55.

I huvudrollen som Walter O’Brien ser vi Elyes Gabel (aktuell i Christopher Nolans science fiction-thriller ”Interstellar” och känd från ”Body of Proof” och ”Game of Thrones”). O’Briens ”Scorpion”-team består av Toby Curtis ( Eddie Kaye Thomas, känd för att ha spelat Finch i ”American Pie”-trilogin), expert i beteendevetenskap, Happy Quinn (Jadyn Wong), mekaniskt geni, samt Sylvester Dodd (Ari Stidham), statistikguru. Den socialt tafatta gruppen är bekväm med varandras underligheter, men livet utanför deras cirkel får dem att känna sig illa till mods. Därför förlitar de sig på Paige Dineens (Katharine McPhee) som hjälper dem att tolka omvärlden. FBI-agenten Cabe Gallon spelas av Robert Patrick, som efter sin genombrottsroll som den legendariska T-1000 i ”Terminator 2”, medverkat i flera ikoniska filmer såsom ”Die Hard 2” och ”Gangster Squad”, samt i populära tv-serier, bland annat i ”The Unit” och ”Sopranos”.

Scorpion, vars premiäravsnitt sågs av 13,9 miljoner tittare, är rankad som den näst bästa nya dramaserien för hösten 2014 och som den tredje bästa dramaserien på amerikansk tv. Serien har också blivit hyllad i Kanada och Storbritannien. Scorpion är producerad av CBS Television Studios och seriens exekutiva producenter är Alex Kurtzman, Roberto Orci, Nick Santora, Nicholas Wootton, Justin Lin, Heather Kadin, Scooter Braun och Walter O’Brien.

Se intervju med den riktiga Walter O’Brien (huvudkaraktären i Scorpion, och även med som producent): http://www.cnet.com/news/the-origin-of-scorpion-the-real-world-story-behind-cbss-new-drama/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: