du läser...
Ny - Discovery Networks, Ny - Eurosport, Ny radio - Norden

Rockklassiker storsatsar på sport i samarbete med Eurosport

rockklassikerSBS Discoverys radionätverk Rockklassiker startar den 10 januari en ny sportshow på helgerna i samarbete med Eurosport.

Programmet ”Rocksporten” kommer att sändas lördagar och söndagar mellan kl 12.00 och 16.00 över hela Rockklassikers nätverk samt på www.radioplay.se.

Tillsammans med Eurosport kommer Rocksporten bjuda sina lyssnare på fullmatade sporthelger med de senaste från stora sportevenemang, sportsnackisar, intervjuer och reportage med aktuella sportstjärnor.

Programledare för Rocksporten är Johan Kindmark som närmast kommer från Sveriges Radio. Eurosport representeras främst av kanalens välkända profil Roberto Vacchi som kommer att ha ett fast inslag i ”Rocksporten” varje helg. I övrigt kommer programmet även att gästas av andra Eurosportprofiler kopplade till de sporter som är aktuella just den helgen.

– Oerhört roligt och spännande att äntligen kunna inleda den sportsatsning vi har velat göra. Tillsammans med vår syskonkanal Eurosport har vi nu möjligheten att leverera den sportradion som våra lyssnare har efterfrågat. Genom att addera sport till Rockklassikers starka musikformat är vi övertygade om att vi kommer underhålla våra nuvarande, men även dra nya lyssnare till stationen, säger Håkan Morland, programdirektör SBS Discovery Radio.

– Radio är en helt ny erfarenhet för oss och det ska bli väldigt spännande att dra igång det här projektet med Rockklassiker. När SBS Discovery Radio presenterade Rocksporten för oss kändes det klockrent. Vi sänder upp mot 60 timmar direktsänd sport varje helg på våra TV-kanaler, i extremfall upp mot 80 timmar, och här når vi tillsammans med våra experter och profiler ut i ett helt nytt format, säger Dennis Andersson, VD för Eurosport i Norden.

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: