du läser...
Pr - Discovery Channel

Höjdpunkter i Discovery Channel januari

Bland januaris höjdpunkter på Discovery Channel finns Edge of Alaska där vi lär känna den isolerade staden McCarthy och dess invånare. Dessutom är Fast'n'Loud tillbaka med nya avsnitt och Bear Grylls nya serie med äventyrslystna kändisar startar 14 januari. Bland följeslagarna finns Zac Efron, Ben Stiller och Channing Tatum.

Bland januaris höjdpunkter på Discovery Channel finns Edge of Alaska där vi lär känna den isolerade staden McCarthy och dess invånare. Dessutom är Fast’n’Loud tillbaka med nya avsnitt och Bear Grylls nya serie med äventyrslystna kändisar startar 14 januari. Bland följeslagarna finns Zac Efron, Ben Stiller och Channing Tatum.

Bland januaris höjdpunkter på Discovery Channel finns Edge of Alaska där vi lär känna den isolerade staden McCarthy och dess invånare. Dessutom är Fast’n’Loud tillbaka med nya avsnitt och Bear Grylls nya serie med äventyrslystna kändisar startar 14 januari. Bland följeslagarna finns Zac Efron, Ben Stiller och Channing Tatum.

Följ med till Alaska

Edge of Alaska startar tisdag 6 januari 22.00

Alaska: The Last Frontier säsong 4 startar tisdag 3 februari 20.00

I Alaskas vildmark gömmer sig en av de hårdaste städerna i USA. Staden McCarthy hade tidigare rykte om sig att vara staten Alaskas Las Vegas och är nu en tillflykt för människor som vill leva isolerat och hålla sig undan från myndigheterna. Staden ligger mitt i Alaskas mest extrema vildmark och trots att många av invånarna gärna ser att platsen fortsätter att vara lika isolerad, finns det krafter som vill utveckla området och ta med staden in i 2000-talet. McCarthy byggdes under guldruschen tidigt på 1900-talet och då var det en ort med hög tillströmning av människor. Idag bor enbart ett 40-tal människor i staden och det är hundratals mil mellan dem och närmaste polisstation. Neil Darish flyttade till McCarthy med förhoppningen att återbörda staden till sin forna glans. I åratal har han köpt upp fastigheter för att modernisera och rusta upp. Jeremy Keller är det närmaste man kommer hans motsats – Jeremy har bott i staden länge och är beredd att slåss för att fortsätta slippa det moderna samhällets gissel.

I nya serien Edge of Alaska följer vi björnjägarna, guldgrävarna, vapensmederna och överlevarna som bor i McCarthy och gärna står ut med utmaningarna som det isolerade läget och den tuffa naturen erbjuder – för att få leva sina liv i total frihet.

Den Emmynominerade serien Alaska: the last frontier är tillbaka med en fjärde säsong den 3 februari. I denna säsong delar vi familjen Kilchers vardag när de möter nya och överväldigande utmaningar på grund av en ovanligt varm vinter. Senare i vår ser vi även andra säsongen av Rail road Alaska och redan 6 januari startar Buying Alaska.

Dubbla Bear Grylls i vår

Premiär för Running Wild with Bear Grylls onsdag 14 januari 22.00

Premiär för Bear Grylls: Breaking point onsdag 25 februari 22.00

Överlevnadsexperten Bear Grylls har två nya utmaningar framför sig under våren i Discovery Channel. I Running wild with Bear Grylls tar Bear med sig sex kändisar till världens mest isolerade vildmarksområden på deras livs största äventyr. Kändisarna som var och en ska resa med Bear är skådespelaren Zac Efron, skådespelaren och regissören Ben Stiller, skådespelaren Channing Tatum, fd NFL-stjärnan Deion Sanders, skådespelaren Tom Arnold och nyhetsankaret Tamron Hall. Tillsammans med Bear utsätter sig den kända reskamraten för extremt väder och rör sig i en otillgänglig natur med högoktaniga och självsvådliga utmaningar som grädde på moset.

I Bear Grylls: Breaking point beger sig överlevnadsexperten Bear ut på en annorlunda resa tillsammans med två vanliga människor. I varje avsnitt möter Bear och en psykolog två människor som lider av en allvarlig fobi eller ångest som hindrar dem från att klara sin vardag. Efter Bears egen utvärdering av deras situation beger de sig ut på en resa på egen hand i vildmarken under ett dygn. Den ensamma resan avslutas med att Bear utmanar dem med en strapats och försöker bemöta deras hinder.

Motormåndag

Säsong 3 av Fast ’n’ Loud startar måndag 5 januari 22.00

Spinoffen Misfit Garage startar måndag 2 februari 22.00

Givetvis är Fast ’n’ loud tillbaka med sin tredje säsong redan 5 januari, men i vår får vi även följa seriens spinoff Misfit Garage. I Misfit Garage följer vi fyra bilmekaniker som tidigare gjort jobb åt Richard Rawlings verkstad Gas Monkey men nu bestämt sig för att slå sig samman för att bli en av Richards konkurrenter på marknaden. Under de två första säsongerna med Fast ’n’loud hade Rawlings, som äger Gas Monkey, vid ett flertal tillfällen konflikter med de briljanta men egensinniga meknikerna Tom och Jordan. Nu har Tom och Jordan startat ett eget företag tillsammans med Thomas och Scot – hot rod-verkstan Fired Up Garage. Nu är det dags att visa framfötterna för att ta upp kampen med Rawlings Gas Monkey Garage.

Dessutom kommer måndagarna i vår förgyllas av Dealing steel, Overhaulin, Cars that rock och självklart även storfavoriten Wheeler Dealers.

Återkommande serier

Flera tittarfavoriter återkommer under januari

Redan 25 januari startar femte säsongen av Through the wormhole with Morgan Freeman, på nyårsafton startar fjärde säsongen av Moonshiners och 5 januari startar sjunde säsongen av Mighty ship.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: