du läser...
Pr - TLC

Höjdpunkter i januari på TLC

Många tittarfavoriter är tillbaka i rutan i vår på TLC. Bland seriestarterna i januari finns sjätte säsongen av Masterchef Australia, dokumentärserien Too ugly for love och My five wives - med mera.

Många tittarfavoriter är tillbaka i rutan i vår på TLC. Bland seriestarterna i januari finns sjätte säsongen av Masterchef Australia, dokumentärserien Too ugly for love och My five wives – med mera.

Många tittarfavoriter är tillbaka i rutan i vår på TLC. Bland seriestarterna i januari finns sjätte säsongen av Masterchef Australia, dokumentärserien Too ugly for love och My five wives  – med mera

Masterchef Australien är tillbaka

Säsongsstart måndag 5 januari 20.00, sänds mån-tor + sön

Masterchef Australien är tillbaka med sjätte säsongen av fantastiska amatörkockar som tävlar i världens starkaste mattävlingsformat. Tusentals sökte när jurymedlemmarna Gary Mehigan, George Calombaris och Matt Preston höll auditions över hela Australien, för att till sist välja ut 24 tävlande som fått den stora äran att komma till Melbourne för att visa vad de kan i masterchef-köket. De tävlande har en sak gemensamt – sin passion för matlagning.

Too ugly for love

Premiär torsdag 8 januari 22.00

Alla människor söker efter kärlek och för de allra flesta är dejtande både nervöst och spännande. I dokumentärserien Too ugly for love följer vi tio unika singlar som alla döljer en hemlighet. De har ett dolt medicinskt problem som kanske inte är något man berättar om på första dejten. Men hur länge kan man hålla det hemligt? Och när blir det problem att man inte berättade något tidigare? I första avsnittet möter vi bland annat Vicki som lider av extrem svettning och Jen som drabbats av alopeci och är helt skallig.

TLC-favoriter tillbaka i rutan

Många tittarfavoriter tillbaka i vår

My five wives är tillbaka 14 januari, Beauty queen murders säsong 2 startar 2 januari, andra säsongen av 90 days to wed startar 20 januari med ett specialavsnitt veckan innan, tolfte säsongen av Say yes to the dress startar 13 januari och bjuder på några kända profiler i provrummet på brudbutiken.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: