du läser...
Ny - C More

Robert Kviby ny Sverigechef för C More

Robert Kviby är C Mores nya Sverigechef.

Robert Kviby är C Mores nya Sverigechef.

Sedan 1 december är Robert Kviby ny Sverigechef för C More, Nordens ledande betaltv-företag för film, sport och serier. Kviby, som har mångårig erfarenhet av branschen sedan sin tid på MTG, är Manfred Aronssons första rekrytering sedan han tillträdde som VD i augusti.

– Jag förstärker nu C Mores organisation för de utmaningar branschen står inför. Med sin erfarenhet och innovativa förmåga är Robert helt rätt för oss, säger Manfred Aronsson, VD för C More.

– Det finns en skärningspunkt där starkt innehåll, tekniskt fokus och innovativ design möts, så att något nästan magiskt uppstår. Det är på den platsen som C More ska leva, och vi har alla förutsättningar att komma dit. Vi satsar på att ytterligare stärka C Mores kvalitetsvarumärke, säger Robert Kviby.

Kvibys första rekryteringar till det svenska teamet är Ulrika Wallin som i februari blir svensk marknadschef och Robert Eriksson som tillträder tjänsten som CRM-chef. Ulrika kommer senast från Tele 2 där hon var marknadsansvarig online. Robert lämnar tjänsten som Key Account Manager på Viasat för C More. Kviby anställer även Emma Frisk, som slutar på Röda Korset för att ta tjänsten som ansvarig för B2B-marknadsföring.

– Jag är jätteglad att Ulrika, Emma och Robert har valt att komma till oss, för att stärka C Mores digitala närvaro och användarfokus. Jag kommer snart att rekrytera fler till vårt fantastiska team, säger Robert Kviby.

Robert Kviby inledde karriären på MTG där han under nio år var bland annat produktchef för Viasat, försäljningschef och VD för MTG Radio och marknadschef för MTG-TV. Robert har skrivit spänningsromanerna De korrupta och Listan. Som Sverigechef för C More efterträder han Jonas Lönnqvist, som gått vidare till Boxer.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: