du läser...
Pr - Kanal 11

Höjdpunkter i Kanal 11 vecka 3-6

Onsdag 4 februari 20.00 blir det ett extra långt avsnitt av Familjen Kardashian när bröllopsplaneringen når sin kulmen – veckan därefter är det nämligen dags för vägen till altaret för Kim och Kanye, onsdag 11 februari 20.00. Sextonde säsongen av amerikanska Biggest Loser startar nu på tisdag 13 januari med dubbelavsnitt 21.00.

Onsdag 4 februari 20.00 blir det ett extra långt avsnitt av Familjen Kardashian när bröllopsplaneringen når sin kulmen – veckan därefter är det nämligen dags för vägen till altaret för Kim och Kanye, onsdag 11 februari 20.00. Sextonde säsongen av amerikanska Biggest Loser startar nu på tisdag 13 januari med dubbelavsnitt 21.00.

Onsdag 4 februari 20.00 blir det ett extra långt avsnitt av Familjen Kardashian när bröllopsplaneringen når sin kulmen – veckan därefter är det nämligen dags för vägen till altaret för Kim och Kanye, onsdag 11 februari 20.00.

Sextonde säsongen av amerikanska Biggest Loser startar nu på tisdag 13 januari med dubbelavsnitt 21.00. Gentlemannatjuven Neal Caffrey är tillbaka i sjätte säsongen av White Collar som startar 24 januari 22.00.

Vecka 3

Red band society

Måndag 12 januari 20.00

Leo reagerar starkt på nyheten om Jordis läge efter operationen. Karas föräldrar tar hjälp av alla sina kontakter för att försöka hitta ett hjärta till Kara.

Film: Alice i Underlandet

Måndag 12 januari 21.00

En dag i trädgården följer 19-åriga Alice efter en kanin och när han försvinner in i ett kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon hamnar i Underlandet. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet förut som barn, men hon har inget minne av det. Här möter hon en uppsjö av annorlunda invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.
Skådespelare: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway. Regi: Tim Burton. Originaltitel: Alice in Wonderland.

Säsongsstart med dubbelavsnitt: Biggest Loser

Tisdag 13 januari 21.00

Den sextonde säsongen av Biggest Loser är här och denna gång är undertiteln Glory Days. Deltagarna består av tjugo före detta elitidrottare som levt med sin idrott under många år. Bland deltagarna finns både fd NFL-spelare, tennisproffs, olympiska guldmedaljörer och softballspelare. Till deras hjälp finns tränarna Bob Harper, Dolvett Quince och nya tränarförmågorna Jesse Pavelka och Jennifer Widerstrom tillsammans med återvändande programledaren Alison Sweeney . Nytt för säsongen är också att Bob Harper är värd för deltagarnas andra chans där utröstade deltagare tränas i hemlighet av Harper själv för ytterligare en chans att komma tillbaka in i tävlingen.

Familjen Kardashian

Onsdag 14 januari 20.00

Klanen är i Thailand på en välförtjänt semester. Kim får fin kontakt med en liten flicka på ett barnhem.

Film: Matte söker husse

Onsdag 14 januari 21.00

Den vackra, frånskilda förskoleläraren Sarah Nolan tvivlar på att hon någonsin ska finna Den Rätte. Hon är hopplöst dejtlös, ända tills hennes syster lägger ut en kontaktannons på en dejtingsajt i hennes ställe. Nu kan hon plötsligt välja och vraka. Men den ena katastrofala dejten följs av den andra, till hon möter Jake. Han är snygg och smart, men Sarah tycker att han är lite väl intensiv, så hon ger honom nobben. Skådespelare: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Dermot Mulroney. Regi: Gary David Goldberg. Originaltitel: Must Love Dogs.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 15 januari 20.00

Hunter tas tillfånga av general Talbot. May ger sig av efter Creel och obelisken.

The Flash

Torsdag 15 januari 21.00

Barry följer med Iris till universitetet på en hyllningskväll till vetenskapsmannen Simon Staggs ära. När sex beväpnade män stormar lokalen förvandlar sig Barry till The Flash och gör allt han kan för att skydda folksamlingen. På labbet försöker dr Wells ta reda på vad som hänt med Barry och nya uppgifter om incidenten på universitetet sätter saken i ett nytt ljus.

Arrow

Torsdag 15 januari 22.00

Oliver och hans team försöka hitta skytten som dödade Sara, och får upp spåret efter en yrkesmördare som kallar sig Komodo. Ray fortsätter att försöka anställa Felicity, och Roy funderar på om han ska berätta för Oliver varför Thea lämnade Starling City.

Film: Angel Eyes

Fredag 16 januari 21.00

Chicagopolisen Sharon Pogue blir överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch, ingriper och räddar Sharons liv. De blir kära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter. För de flesta är Catch udda och harmlös, för andra mystisk och farlig.
Skådespelare: Jennifer Lopez, James Caviezel, Sonia Braga. Regi: Luis Mandoki.
Originaltitel: Angel Eyes.

Film: Mickey Blue Eyes

Lördag 17 januari 21.00

För att få gifta sig med Gina känner Michael att det är dags att träffa hennes familj. Det han får möta är Familjen. Ginas pappa Frank är en gangster som skaffar pengar till maffian. Nu hamnar Michael plötsligt i sitsen att han måste använda sin konstauktionsfirma för att tvätta pengar. Och han måste se ut som en tvättäkta skurk och får smeknamnet Mickey Blue Eyes.
Skådespelare: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn, Burt Young, Joe Viterelli. Regi: Kelly Makin.

Bachelor Pad

Söndag 18 januari 20.00

Med 250.000 dollar inom räckhåll och en chockerande seger i en karaoketävling måste en tävlande välja mellan strategi och lojalitet, och kanske förråda en vän.

Vecka 4

Red band society

Måndag 19 januari 20.00

Någon från Jordis förflutna dyker upp och skakar om på sjukhuset. Dr McAndrews lyckas oavsiktligt svika en patient.

Film: Step up 2

Måndag 19 januari 21.00

Välkommen till The Streets. En rad av Nordamerikas hottaste dansare gör ”Step Up 2 the Streets” till den ultimata street danceupplevelsen från USA:s hippa dance-underground.
Skådespelare: Briana Evigan, Robert Hoffman, Cassie Ventura, Adam G Sevani. Regi: Jon M Chu.
Amerikansk romantiskt dramafilm från 2008. Originaltitel: Step Up 2: The Streets.

Dubbelavsnitt: Biggest Loser

Tisdag 20 januari 21.00

Deltagarna utmanas i en hinderbana där de ska bruta igenom en vägg av undanflykter. Dr Huizenga sitter ned med var och en av de 20 deltagarnaför att diskutera deras hälsa. S1603-04.

Familjen Kardashian

Onsdag 21 januari 20.00

Kourtney försöker hjälpa Khloé att inreda huset. Kris försöker hjälpa sin mamma att våga använda medicinsk marijuana.

Film: Step up 3D

Onsdag 21 januari 21.00

Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undervärld frestar. De träffar dansaren Luke som har samlat stans vildaste dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas. USAs bästa undergrounddansare drabbar samman i ett intensivt slag i världens mesta street-huvudstad, New York. Skådespelare: Rick Malambri, Sharni Vinson, Adam G Sevani, Alyson Stoner. Regi: Jon M Chu. Amerikansk romantiskt dramafilm från 2010. Originaltitel: Step Up 3D.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 22 januari 20.00

Orsaken till Jemmas avgång avslöjas. Fitz konfronterar Grant för första gången sedan Grant försökte döda honom.

The Flash

Torsdag 22 januari 21.00

Barry och hans vänner måste försöka besegra en oberörbar motståndare när en avrättad fånge som har kraft att förvandla sig till dödlig gas kommer tillbaka. Joe ska träffa Henry för första gången på flera år, och Eddie är frustrerad över att Iris inte berättar för sin pappa att de är ihop.

Arrow

Torsdag 22 januari 22.00

Felicity spårar Thea till ön Corto Maltese, och Oliver, Roy och Diggle åker dit för att föra henne tillbaka. Lyla ber Diggle att undersöka försvinnandet av ARGUS-agenten Mark Shaw, och Laurel försöker få utlopp för sina frustrationer.

Film: Rock star

Fredag 23 januari 21.00

Chris Cole, som på dagarna arbetar i Pittsburgh som reparatör av kopiatorer, lever bara för rockmusiken. Hans flickvän Emily försöker uppmuntra honom att skriva egna låtar. Men Chris är som besatt av den berömda gruppen Steel Dragons sångare Bobby Beers, som han gör allt för att efterlikna. En dag får Chris ett oväntat samtal från Kalifornien. Det visar sig verkligen vara från Kirk Cuddy, en av medlemmarna i Steel Dragon.
Skådespelare: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston, Jason Flemyng. Regi: Stephen Herek.
Amerikansk dramakomedifilm från 2001. Originaltitel: Rock Star.

Säsongsstart: White Collar

Lördag 24 januari 22.00

Peter anlitar Rebecca för att hjälpa till med att hitta Neal, som hålls fången av någon som hon brukade arbeta med.
Gentlemannatjuven Neal Caffrey släpps från fängelset på villkor att han ställer sin kunskap och erfarenhet som erfaren förfalskare och konstkännare till FBIs förfogande.
Skådespelare: Matt Bomer, Tim DeKay, Tiffani Thiessen, Willie Garson.
Amerikansk dramakomediserie från 2014.  Sjätte säsongen startade 4 december i USA.

Säsongsavslutning: Bachelor Pad

Söndag 25 januari 20.00

De två sista paren – Sarah och Chris samt Rachel och Nick – får möta sina forna huskompisar, som ska rösta om vilket par som ska till final.

Vecka 5

Red band society

Måndag 26 januari 20.00

Vänskap börjar uppstå när Jordi börjar sin behandling. Kara återvänder till skolan. Emma går på sin första dans.

Film: Sweet home Alabama

Måndag 26 januari 21.00

Melanie Carmichael är på väg mot det perfekta livet. Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När stadens mest eftertraktade ungkarl, son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake – hon är redan gift.
Skådespelare: Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Candice Bergen. Regi: Andy Tennant. Amerikansk komedifilm från 2002. Originaltitel: Sweet Home Alabama.

Dubbelavsnitt: Biggest Loser

Tisdag 27 januari 21.00

Deltagarna testas i näringslära och tävlar i uthållighet. För att motivera deltagarna påminns de om sina forna meriter som elitidrottare.

Familjen Kardashian

Onsdag 28 januari 20.00

Kim och Kourtney undrar vad som hänt med Khloé. Hon verkar ha bytt både kärleksintresse och vänner. Kris kan inte acceptera att hon inte får planera Kim och Kanyes bröllop. .

Film: Vad kvinnor vill ha

Onsdag 28 januari 21.00

Nick Marshall är en höjdare i reklambranschen och tycker själv att han är Guds gåva till kvinnorna. Efter en olycka i badkaret märker Nick att han kan höra kvinnors tankar. Först vill han bli av med sin nya förmåga men han märker snart att han kan ha nytta av den. Speciellt när det gäller den nyanställda Darcy som fick jobbet som han själv ville ha. Men just när hans plan börjar fungera, kommer kärleken i vägen.
Skådespelare: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Lauren Holly, Alan Alda. Regi: Nancy Meyers. Amerikansk romantisk komedifilm från 2000. Originaltitel: What Women Want.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 29 januari 20.00

Coulson och May går undercover för att få tag på en målning som kan vara nyckeln till Coulsons försämrade tillstånd. Men Hydra saboterar och Fitz kan vara den enda som kan rädda teamet.

The Flash

Torsdag 29 januari 21.00

Flash ställs mot en rånare som har skaffat ett vapen som inte ens den blixtsnabbe rår på. Men Flash blir chockad när han upptäcker att Cisco var den som skapade vapnet. Samtidigt kommer Felicity till Central City för att se hur det går för Barry.

Arrow

Torsdag 29 januari 22.00

Nyssa tror att Malcolm dödade Sara och tar upp jakten på honom för att hämnare sin älskares död. Oliver inser att han inte har något annat val än att försöka stoppa henne. Samtidigt återvänder Thea till Starling City. .

Film: The Aviator

Fredag 30 januari 21.00

Howard Hughes var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Han skapade enastående storfilmer, erövrade vackra Hollywood-stjärnor och byggde höghastighetsflygplan som han själv satte världsrekord med. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad, utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Och trots flygkrascher, bestialiska anklagelser och hotande konkurser förblev Howard Hughes sin egen värsta fiende.
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, Ian Holm. Regi: Martin Scorsese. Amerikansk dramafilm från 2004.

White Collar

Lördag 31 januari 22.00

Neal måste samarbeta med fienden från sitt förflutna för att kunna hjälpa Pink Panther.

Skräckfilm: Sorority Row

Lördag 31 januari 23.00

Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?
Skådespelare: Briana Evigan, Leah Pipes, Rumer Willis, Carrie Fisher, Matt O’Leary. Regi: Stewart Hendler. Amerikansk thrillerfilm från 2009. Originaltitel: Sorority Row.

Säsongsstart: The Bachelorette

Söndag 1 februari 20.00

Dejtingsåpan The Bachelorette fyller tio säsonger och denna gång står Andi Dorfman i centrum. Andi är en 27-årig advokat från Fulton County, Georgia som arbetar på stadens åklagarmyndighet. Hon medverkade i artonde säsongen av The Bachelor och fattade själv beslutet att lämna serien och ungkarlen Juan Pablo Galavis. Nu är det dags för Andi att få en andra chans på kärleken som huvudperson i sin egen säsong av The Bachelorette.

I första avsnittet anländer 25 friare med hopp om att vinna Andis hjärta. Under kvällens mingel försöker en före detta Bachelorette-medverkande utan lov ta sig in på festen. När kvällen är all har antalet friare minskats till 19.

Vecka 6

Red band society

Måndag 2 februari 20.00

Sanningen om Charlies olycka kommer ut och sjuksköterskan Jackson går över en gräns för att hålla ett löfte till honom. Jordi får äntligen friheten han vill ha.

Film: A thousand words

Måndag 2 februari 21.00

Bokagenten Jack McCall säger vad som helst för att få till en affär. Men efter att ha ljugit för en andlig guru hänger hans liv plötsligt på ett magiskt träd med 1000 löv, ett för varje ord han har kvar. Nu måste Jack sluta prata och istället hitta nya sätt att kommunicera på om han ska överleva.
Skådespelare: Eddie Murphy, Kerry Washington, Emanuel Ragsdale. Regi: Brian Robbins.
Amerikansk dramakomedifilm från 2012. Originaltitel: Thousand Words, A.

Biggest Loser

Tisdag 3 februari 21.00

En av lagmedlemmarna får ta med sig en tränare hem i en vecka. På ranchen ska de andra i laget klara sig utan tränare.

Familjen Kardashian

Onsdag 4 februari 20.00

Kourtney överraskar Scott med helt oväntade nyheter. Bröllopsplaneringen går bra tills Brody och Kim blir osams.

Film: The spy next door

Onsdag 4 februari 21.30

Bob Ho är internationell superagent som har varit med om det mesta, biljakter, explosioner, fall från höga byggnader med mera. Men inget kan mäta sig med hans nästa stora uppdrag: barnvakt åt flickvännens tre skitungar. Frukost och skolavgift är en sak. Men när lillebror lyckas reta upp en rysk terrorist tar helgen en helt ny vändning.
Skådespelare: Jackie Chan, Amber Valletta, Billy Ray Cyrus, Madeline Carroll. Regi: Brian Levant.
Amerikansk actionkomedifilm från 2010. Originaltitel: Spy Next Door, The.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

Torsdag 5 februari 20.00

När Skyes pappa vägrar att hjälpa henne är Raina tvungen att hota Jemmas täckmantel om inte Coulson hjälper henne att återställa obelisken.

The Flash

Torsdag 5 februari 21.00

En tjuv tar sig genom ett golv i en kontorsbyggnad och stjäl en viktig regeringsakt, och General Wade Elling kommer till Central City för att övervaka utredningen. Harrison har haft med Elling att göra förr och varnar teamet för att lita på honom.

Arrow

Torsdag 5 februari 22.00

Felicitys förflutna som hacker avslöjas när någon använder ett supervirus som hon skapat för att stoppa upp hela Starling City. Oliver och Thea arbetar på sin nya relation och Felicitys mamma kommer på besök. .

Film: Stranger than fiction

Fredag 6 februari 21.00

Harold Crick lever ett småtrist liv, men allt förändras när han vaknar upp en morgon och plötsligt hör en röst inuti sitt huvud som berättar om alla hans tankar och handlingar. Rösten tillhör författaren Karen Eiffel som precis håller på och skriva klart en bok där Harold är huvudpersonen. Karen har ingen aning om att Harold faktiskt existerar och nu måste Harold kämpa för att hitta henne innan hon har ihjäl honom i slutet av boken.
Skådespelare: Will Ferrell, Emma Thompson, Dustin Hoffman, Maggie Gyllenhaal, Linda Hunt. Regi: Marc Forster. Amerikansk komedifilm från 2006.

White Collar

Lördag 7 februari 22.00

Neal gör ett jobb för Pink Panthers men mår dåligt av att lura en oskyldig. Samtidigt arbetar Peter med en vårdslös Interpol-agent som riskerar att försätta hela operationen i fara.

Skräckfilm: Pakten

Lördag 7 februari 23.00

För eleverna på Spenser Academy är Sons of Ipswich skolans värstingar. Men det är inte det enda de har gemensamt. De fyra vännerna delar även en 300 år gammal hemlighet: de är ättlingar till en häxkult från 1800-talet och besitter övernaturliga krafter. Då dyker den sedan länge förvisade femte sonen upp och hotar att döda deras nära och kära.
Skådespelare: Steven Strait, Sebastian Stan, Toby Hemingway. Regi: Renny Harlin.
Amerikansk fantasyfilm från 2006. Originaltitel: Covenant, The.

The Bachelorette

Söndag 8 februari 20.00

Eric blir glad när han får äran att gå på årets första romantiska utflykt. Fjorton av friarna väljs ut för ett speciallt evenemang där de har chans att samla in pengar, men inte utan att bli lite generade. En man får be om ursäkt för sitt dåliga uppförande och hoppas att Andi ger honom en andra chans.

Amerikansk realityserie från 2014. S10E02. Premium på Kanal 11 Play.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: