du läser...
Pr - Kanal 5

Höjdpunkter i Kanal 5 vecka 3-6

Torsdag 29 januari är det dags för Ninja Warrior Sverige 20.00. Januari brukar innebära diettips och knökfulla gym – här möter vi några som har tagit det ganska mycket längre. Se vilka svenskar som klarar världens svåraste hinderbana. Missa inte humordignitärerna i andra säsongen av En clown till kaffet som startar torsdag 22 januari 21.00.  Foto: Johan Halsius/Kanal 5.

Torsdag 29 januari är det dags för Ninja Warrior Sverige 20.00. Januari brukar innebära diettips och knökfulla gym – här möter vi några som har tagit det ganska mycket längre. Se vilka svenskar som klarar världens svåraste hinderbana. Missa inte humordignitärerna i andra säsongen av En clown till kaffet som startar torsdag 22 januari 21.00. Foto: Johan Halsius/Kanal 5.

Torsdag 29 januari är det dags för Ninja Warrior Sverige 20.00. Januari brukar innebära diettips och knökfulla gym – här möter vi några som har tagit det ganska mycket längre. Se vilka svenskar som klarar världens svåraste hinderbana.

Castle är tillbaka med femte säsongen 14 januari 21.55 och i vecka 6 sänds dubbla Castle-avsnitt när Castle byter sändningsdag till söndagar 20.00.

Och såklart: Missa inte humordignitärerna i andra säsongen av En clown till kaffet som startar torsdag 22 januari 21.00. De tre första huvudpersonerna är Johan Glans (avs 1), Måns Möller (avs 2) och Petra Mede (avs 3).

Vecka 3

Gordon’s Costa del Nightmare

Måndag 12 januari 20.00

Gordon åker till den fantastiska vitkalkade bergsbyn Gaucin, en halvtimme från Costa del Sol, och en ny restaurang som redan är på väg mot katastrof.  Observera att tredje avsnittet sänds på onsdag 14 januari.

CSI

Måndag 12 januari 21.00

En kvinna som har druckit och tagit droger hittas död i en pool på en rehabanläggning och CSI-teamet utreder.

Premiär: Stalker

Måndag 12 januari 21.55

Kriminalpolisen Jack Larsen (Dylan McDermott) lämnar New York för att hjälpa Los Angeles-polisen med ett fall och få en chans att starta om. Han är en beryktad mordutredare, men ökänd för sitt dåliga omdöme. Larsen hamnar på avdelningen för hot och arbetar sida vid sida med enhetens chef Beth Davis (Maggie Q, Nikita) med att utreda hot och förföljelse mot stadens invånare och stoppa nya brott. Larsen visar sig ha en naturlig fallenhet för jobbet med sin unika förståelse för besatthet och Beth Davis är en välrenommerad expert på området med egna erfarenheter i bagaget.

I premiäravsnittet hittas en kvinna bränd till döds i sin bil och polisen fastställer att hon haft en stalker. Dessutom träffar Davis en student som anklagar rumskompisen för trakasserier.

Denna psykologiska thrillerserie startade på amerikanska CBS i oktober och bakom serien står exekutive producenten Kevin Williamson som även producerat The Following och The Vampire Diaries.

Tillbaka: Hart of Dixie

Säsongsavslutningen ur säsong 3 sänds tisdag 13 januari 20.00

Om två veckor startar fjärde säsongen av Hart of Dixie – men inför säsongsstarten sänder Kanal 5 säsongsavslutningen ur säsong 3. I säsongsavslutningen försöker Zoe agera som en god vän till Wade, men hennes generösa gest tvingar honom att fatta ett svårt beslut om hans framtid i Bluebell. Lavon och George träffar sin hjälte och Bettie försöker övertyga lemon om att hon måste ta jakten på drömprinsen på allvar.

Nästa vecka sänder Kanal 5 Handbolls-VM – 27 januari startar fjärde säsongen av Hart of Dixie.

Premiär: Black-ish

Tisdag 13 januari 21.55

Serien hade smygpremiär 25 november med de två första avsnitten.

Andre ”Dre” Johnson jobbar i reklamvärlden och blir befordrad. Han blir därmed företagets första afroamerikanska vice VD. Hans fru Rainbow ser fram emot hans befordran. Men under tiden gör Andre Jr ett tillkännagivande – han ska konvertera till judendomen så att han kan ha en bar mitzva, precis som alla sina vänner.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin, Laurence Fishburne. .

Säsongsstart: Cougar Town

Tisdag 13 januari 22.25

Jules lovar att sluta dricka under Lauries graviditet, men resten av gänget lovar ingenting. Därför öppnar Tom en hemlig bar i garaget. Grayson försöker förbereda Travis på att bli pappa med hjälp av en griskulting. Startar 6 januari i USA.
Skådespelare: Courteney Cox, Busy Philipps, Dan Byrd, Christa Miller, Brian Van Holt.
Sista säsongen av Cougar Town! 

Säsongsavslutning: Gordon’s Costa del Nightmare

Onsdag 14 januari 20.00

Gordon besöker en familjedriven restaurang på Costa Blanca som förlorar 3000 euro i veckan och kommer inte att klara sig över sommaren om inte Gordon kan hjälpa.

The Mysteries of Laura

Onsdag 14 januari 21.00

En populär MC-barägare blir mördad och Laura och Jake hamnar på den plats där de hade sin första träff.

Tillbaka: Castle

Onsdag 14 januari 21.55

Gitarristen i ett rockband blir mördad och inspelningsteamet som håller på att göra en dokumentärfilm om bandet börjar istället att följa Castle och Beckett när de försöker lösa fallet.

Batra & Robin

Torsdag 15 januari 20.00

Föreställning med två av Sveriges populäraste ståuppkomiker, David Batra och Robin Paulsson. Den dynamiska duon Batra & Robin är på turne genom Sverige och här gör de sin gemensamma show på hemmaplan i Skåne, närmare bestämt i Lund. De prisbelönta komikerna David Batra och Robin Paulsson har tillhört Sveriges populäraste komiker under många år. Batra har skapat svensk humorhistoria med “Kvarteret Skatan” och gjort stor publiksuccé med sin soloshow “Det här var ju tråkigt” och Robin har kallats en blandning av Seinfeld och David Letterman för sitt sätt att leda den egna talkshowen ”Robins” i SVT. Skådespelare: David Batra, Robin Paulsson.

Film: National Treasure – hemligheternas bok

Torsdag 15 januari 21.00

När en saknad sida ur John Wilkes Booths dagbok dyker upp blir plötsligt Bens gammel-gammel-farfar misstänkt för att ha varit inblandad i komplotten kring Abraham Lincolns död. För att bevisa sin förfaders oskuld följer Ben en internationell kedja av ledtrådar genom bland annat London och Paris. Skådespelare: Nicolas Cage, Diane Kruger, Jon Voight, Ed Harris, Helen Mirren. Regi: Jon Turteltaub. Originaltitel: National Treasure: Book of Secrets.

Handbolls-VM

Fredag 16 januari 16.30, kl 18.30 spelar Sverige-Island

Herrarnas VM i handboll i Qatar. Gruppspel. Kl 16.30 Polen-Tyskland. Kl 18.30 Sverige-Island. Från Doha, Qatar.

Film: En förtrollad romans

Fredag 16 januari 22.00

För att få fart på sin egen karriär och ta sig tillbaka till rampljuset i Hollywood ger den egotrippade skådespelaren Jack Wyatt den okända Isabel chansen att spela mot honom i en ny version av den gamla tv-serien Bewitched. Men när Isabel – som är häxa på riktigt – får nys om hans planer, använder hon sina speciella förmågor på ett sätt som han sent kommer att glömma.
Skådespelare: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine. Regi: Nora Ephron.
Originaltitel: Bewitched.

Film: Real steel

Lördag 17 januari 21.30

I en nära framtid är robot-boxning en populär sport. En före detta boxare, och numera misslyckad promotor, tror sig ha hittat en mästare i en övergiven robot och börjar ta sig uppåt i boxningsvärlden. Samtidigt upptäcker han att han har en 11-årig son som vill lära känna sin far.
Skådespelare: Hugh Jackman, Evangeline Lilly , Anthony Mackie. Regi: Shawn Levy.

Handbolls-VM

Söndag 18 januari 16.30, kl 18.30 Tjeckien-Sverige

Herrarnas VM i handboll i Qatar. Gruppspel. Kl 16.30 Tyskland-Ryssland. Kl 18.30 Tjeckien-Sverige. Från Doha, Qatar.

Film: Meet the Fockers – Little Fockers

Söndag 18 januari 21.00

Efter tio år, under vilka Greg fått två små Fockers med frun Pam, börjar den minst sagt skeptiske svärfadern Jack äntligen acceptera Greg. När den panke tvåbarnspappan tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar dock Jack att fatta misstankar mot sin favoritsjuksköterska. När Greg och Pams hela släkt, inklusive Pams trånande ex, Kevin, dyker upp på tvillingarnas födelsedagskalas måste Greg ännu en gång bevisa för Jack att han är fullt kapabel att vara mannen i huset.
Skådespelare: Ben Stiller, Teri Polo, Robert DeNiro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Jessica Alba, Blythe Danner, Owen Wilson. Regi: Paul Weitz.

Vecka 4

Säsongsstart: Ullared

Måndag 19 januari 20.00

I säsongens första avsnitt av Ullared tackar koncern VDn Boris för sig och stammisen Kjell filosoferar kring ämnet teknik. Ola-Conny hjälper Morgan på lagret, men de får problem när de ska pressa plastemballage. Systrarna Gunnel och Maritta från Hofors ska bo på campingen. Men Gunnel vet inte är att Maritta planerat att de ska bo i tält.

Hemvideofantasten Stefan är så inne i att dokumentera familjens besök, att han tappar bort familjen. Väktaren Pudden berättar om sin stora kärlek, Ullareds rullband.

På Gekås möter vi kunder, stammisar såväl som nyfrälsta, som med gott mod och hög ambition styr kundvagnarna mot de stora fynden. Givetvis får vi även denna säsong följa Morgan, Ola-Conny och andra eldsjälar som jobbar i varuhuset. Förra året besökte 4,8 miljoner kunder varuhuset och här möter vi några av dem. Superstammisarna systrarna Gunnel och Maritta fortsätter utforska Gekås utbud, denna gång ska de land annat testa campinglivet. Medverkande: Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren, Boris Lennerhov. Svensk realityserie från 2015.
Nästa vecka är det uppehåll för Ullared när Kanal 5 sänder Handbolls-VM.

CSI

Måndag 19 januari 21.00

CSI-teamet hamnar i en kinky värld av ”gummidockor” när de utreder mordet på en man som hittas knivhuggen i en gränd.

Stalker

Måndag 19 januari 21.55

Beth, Jack och TAU-teamet rycker ut när en stalker bryter sig in i en tonårsflickas hem.

Direkt: Handbolls-VM

Tisdag 20 januari 16.30, 18.30 Sverige-Algeriet

Herrarnas VM i handboll i Qatar. Gruppspel. Kl 16.30 Polen-Ryssland. Kl 18.30 Sverige-Algeriet. Från Doha, Qatar.

Reprisstart: The Big Bang Theory (dubbelavsnitt)

Tisdag 20 januari 21.00

Chans att se åttonde säsongen igen från början. Nya avsnitt ur åttonde säsongen är tillbaka i februari.

Leonard och Amy tar en roadtrip till Arizona för att hämta Sheldon. Penny går på anställningsintervju för ett jobb på Bernadettes företag, och Howard är chockad av Stuarts relation med hans mamma.

Black-ish

Tisdag 20 januari 21.55

Serien hade smygpremiär 25 november med de två första avsnitten.

Dre erbjuder sin son Andre Jr ett allvarligt samtal man till man. Något som han snart får ångra när sonen överöser honom med en massa frågor om sex.

Premiär: Arga Snickaren VIP

Onsdag 21 januari 20.00

Sveriges mest passionerade snickare Anders Öfvergård tar sig an några av landets kändisar. Anders synar deras brister och ifrågasätter varför de hamnat i den sits de hamnat i. Pernilla Wahlgren, Börje Salming, Johan Petersson, Nour El Refai och Markoolio är framgångsrika och ambitiösa. Vad många inte vet är att de har tummen mitt i handen och är helt oförmögna att få ändan ur vagnen och komma igång med hemmafixarprojekt. Till deras hjälp kommer nu Sveriges mest sanningssökande snickare.

I första avsnittet: För tre år sedan flyttade Pernilla Wahlgren till ett mindre hus med sina tre barn och lovade att de skulle få det lika mysigt som i deras gamla hem – men så blev det inte. Nu kommer Anders Öfvergård till hennes hjälp.Programledare: Anders Öfvergård. Svensk inredningsserie från 2015. Nästa vecka är det uppehåll för Arga Snickaren VIP när Kanal 5 sänder Handbolls-VM.

The Mysteries of Laura

Onsdag 21 januari 21.00

Efter en politisk sexskandal utreder Laura älskarinnan som påstås vara inblandad. Omständigheterna tvingar snart in detektiverna i en värld av onlinegaming. Skådespelare: Debra Messing, Josh Lucas, Laz Alonso, Janina Gavankar, Max Jenkins.

Castle

Onsdag 21 januari 21.55

I efterdyningarna av en katastrofal ”Meet the Parents”-middag får Castle och Beckett i uppdrag att hämta det enda vittnet till ett mord. Men de råkar ut för ett bakhåll och blir tvungna att fly med vittnet för att hindra att han blir mördad.

Direkt: Handbolls-VM

Torsdag 22 januari 16.30

Herrarnas VM i handboll i Qatar. Gruppspel. Kl 17.00 Sverige-Egypten. Från Doha, Qatar.

Säsongstart: En clown till kaffet

Torsdag 22 januari 21.00

Johan Glans dag. I En clown till kaffet får vi lära känna sju av Sveriges absolut främsta komiker bättre och höra historierna bakom framgångarna. De representerar olika grenar av den svenska humorvärlden och vi får höra hur de själva ser på humor och den svenska humorskatten.

Johan Glans är Eslövssonen som via standup blivit en av landets främsta komiker, både som skådespelare och ståuppkomiker. Under hans dag i En clown till kaffet får vi lära känna honom bättre, höra om hans uppväxt, hans humorinspirationer och inte minst se hans gamla hemmafilmade sketcher som Johan gjorde hemma i pojkrummet med en granne. Johan tar med de andra på sin ungdoms stora fritidsintresse – friidrott! Han utser två av de andra till clown till kaffet. De får i uppdrag att göra en nytolkning av Monty Pythons klassiska papegojsketch och fasar naturligtvis inför uppgiften.

Hur är det att vara en av Sveriges roligaste människor? Kanal 5 samlar gräddan av svenska komiker och det blir skratt, klassiker och svar på många frågor. Johan Ulveson, Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Peter Apelgren och Måns Möller möts utanför scenen för att umgås, diskutera och se tillbaka på varandras karriärer.
Svensk humorserie från 2015.

Tillbaka: Resurrection

Torsdag 22 januari 22.00

Margaret övertalar Lucille att ha en middag för att fira Jacobs återkomst. Men när oväntade gäster dyker upp blir påfrestningarna på familjen Langston tydliga. Bellamy fortsätter att utforska de mystiska benen. Premium.

Film: Signs

Fredag 23 januari 22.00

Graham Hess är en präst som förlorat gudstron sedan hans fru omkommit i en bilolycka. Han bor på en gård i Pennsylvania med sina två barn och sin bror Merrill. En morgon upptäcker Graham stora symmetriska cirklar på sin åker. Vem har gjort dem? Och varför? Är det hela bara ett bisarrt skämt utfört av traktens ungdomar? Snart börjar de mystiska åkercirklarna dyka upp överallt i världen. Skådespelare: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abigail Breslin. Regi: M Night Schyamalan. Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2002. Originaltitel: Signs.

Direkt: Handbolls-VM

Lördag 24 januari 19.00 Frankrike-Sverige

Herrarnas VM i handboll i Qatar. Gruppspel. Kl 19.00 Frankrike-Sverige. Från Doha, Qatar.

Film: The Pacifier

Lördag 24 januari 21.30

Den före detta marinsoldaten Shane Wolfe är tränad av världens bästa insatsstyrka och är förberedd på alla uppdrag… förutom att sitta barnvakt och skydda fem små barn från fienden. Shane tvingas inte bara slåss mot fienden utan även mot tonårsrebellerna Zoe och Seth, dessutom kräver åttaåriga ”ninja-wanna-be” Lulu, treåriga Peter och babyn Tyler uppmärksamhet.
Skådespelare: Vin Diesel, Lauren Graham, Brittany Snow, Max Thieriot, Brad Garrett. Regi: Adam Shankman. Amerikansk actionkomedifilm från 2005. Originaltitel: Pacifier, The.

Direkt: Handbolls-VM

Söndag 25 januari 18.30

Slutspel. Åttondelsfinal. Herrarnas VM i handboll i Qatar. Från Doha, Qatar.

Film: Up in the air

Söndag 25 januari 21.00

Ryan Bingham har högflygande planer. Han flyger över hela världen i affärer och stannar aldrig upp, förrän han möter medpassageraren Alex och inser att livet inte handlar om resan, utan om de kontakter vi knyter längs vägen.
Skådespelare: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Melanie Lynskey. Regi: Jason Reitman. Amerikansk dramakomedifilm från 2009.

Vecka 5

Direkt: Handbolls-VM

Måndag 26 januari 18.30

Direktsändning Herrarnas VM i handboll i Qatar.

Ullared är tillbaka nästa vecka.

CSI

Måndag 26 januari 21.00

En fånge rymmer från ett fängelse och vakterna tar upp jakten. Mitt i flykten upptäcker den flyende fången en död kropp. CSI-teamet utreder. .

Stalker

Måndag 26 januari 21.55

En brud blir skjuten av en krypskytt under sitt bröllop och Beth och John försöker ta reda på om hennes förföljare har återvänt. y.

Säsongsstart: Hart of Dixie

Tisdag 27 januari 20.00

Zoe är nöjd med att Wade har bestämt sig för att stanna i stan, samtidigt kommer någon från Bricks förflutna på besök.
Skådespelare: Rachel Bilson, Scott Porter, Jamie King, Wilson Bethel, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black. Amerikansk dramaserie från 2015. SSäsong 4 startade 15 december i USA.

Black-ish

Tisdag 27 januari 21.55

Dre försöker hjälpa Andre Jr att utvidga sin umgängeskrets medan hustrun Rainbow försöker inspirera dottern Diane genom att ta med henne till sjukhuset. Men inget går som planerat. .

Direkt: Handbolls-VM

Onsdag 28 januari 16.00

Direktsändning Herrarnas VM i handboll i Qatar.

Arga Snickaren VIP är tillbaka nästa vecka.

The Mysteries of Laura

Onsdag 28 januari 21.00

En oidentifierad kropp hittas i ett badrum och detektiverna försöker lista ut vem offret är och om ett brott ligger bakom.

Castle

Onsdag 28 januari 21.55

En skäggig, rund man i röd tomtedräkt faller från himlen i Central Park, och Castle och Beckett tar upp jakten på den som dödade Jultomten. Samtidigt håller Castle och Beckett på att förbereda sin första jul tillsammans.

Premiär: Ninja Warrior Sverige

Torsdag 29 januari 20.00

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Nu börjar tävlingarna där 125 svenskar tar sig an Ninja Warrior-banan i jakt på ära och en halv miljon kronor. Ikväll ska den första gruppen tävlande kasta sig ut i kvalificeringsbanan – sex tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll.

Ninja Warrior har blivit ett internationellt succéfenomen och kommer nu till Sverige. Världens i särklass svåraste och mest spännande hinderbana kommer i vår att skörda offer bland de allra starkaste i landet. Programmet startade i Japan 1997 spred sig sedan till USA. Trots att tävlingarna har pågått i sjutton år är det bara tre personer någonsin som klarat banan, alla tre japaner. En svensk Ninja Warrior ska koras i tre steg. De som tar sig genom kvalificeringsomgången går vidare till semifinalen där svårighetsgraden ökar väsentligt. De som gör bäst ifrån sig där går vidare till finalen som består av tre olika banor. Den sista av finalbanorna är finaltornet, Midoriyama. En 21 meters klättring uppför ett rep på begränsad tid. Det har bara tre personer genom tiderna klarat. Programledare: Adam Alsing. Medverkande: Karin Frick, Mårten Nylén.

Svensk tävlingsserie från 2015.

En clown till kaffet

Torsdag 29 januari 21.00

Måns Möllers dag.

I En clown till kaffet får vi lära känna sju av Sveriges absolut främsta komiker bättre och höra historierna bakom framgångarna. De representerar olika grenar av den svenska humorvärlden och vi får höra hur de själva ser på humor och den svenska humorskatten.

39-årige Måns Möller har varit komiker på heltid i över 15 år och har gjort både klassisk stand up, sketcher och lett tv-program. När han nu är huvudperson i veckans En clown till kaffet får vi lära känna personen Måns bättre och höra vad som drev honom huvudstupa in i humorns svåra värld. Måns tar också med de andra på ett av hans kanske lite otippade fritidsintressen – segling. Som huvudperson i avsnittet utser han två av de andra till clown till kaffet. De får i uppdrag att underhålla den övriga gruppen till kaffet efter middagen.

Svensk humorserie från 2015.

Resurrection

Torsdag 29 januari 22.00

Margaret försöker hindra Barbara från att lägga sig i hennes relation med Fred och Maggie. Bellamy kämpar för att behålla sin hemlighet och tvingas ta till desperata åtgärder när sjukdomen fortsätter att sprida sig.

Direkt: Handbolls-VM

Fredag 30 januari 16.00

Direktsändning Herrarnas VM i handboll i Qatar.

Film: The Rebound

Fredag 30 januari 22.00

Den medelålders tvåbarnsmamman Sandy upptäcker att hennes man har varit otrogen. Hon skiljer sig och flyttar till New York med barnen. Där inleder honen relation med sina barns barnvakt, som är en mycket yngre man.
Skådespelare: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry, Sam Robards, Joanna Gleason. Regi: Bart Freundlich. Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Film: Sex and the city 2

Lördag 31 januari 21.30

Samanthas erbjudande om en gratis resa till Abu Dhabi kommer som en skänk från ovan för de problemtyngda väninnorna. Långt borta från livets vardagsbekymmer förlustar de sig i allt vad landet har att erbjuda. När Carrie springer på sin tidigare kärlek Aidan börjar hon fundera på om hon verkligen gjorde rätt val. Men samtidigt kommer de alla till nya insikter och inser att deras liv hemma kanske inte är så dumt trots allt.
Skådespelare: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon. Regi: Michael Patrick King. Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.
Originaltitel: Sex and the City 2.

Direkt: Handbolls-VM

Söndag 1 februari 16.30

Final i herrarnas VM i handboll i Qatar. Från Doha, Qatar.

Film: Dinner for Schmucks

Söndag 1 februari 21.00

Tim är mitt i karriären. Bara en sak hindrar honom från att klättra ännu högre inom företaget. Han måste hitta den perfekta gästen att ta med till sin chefs middagsbjudning där kvällens vinnare är den som har tagit med sig den största pajasen. Som tur är träffar Tim Barry, som återskapar kända konstverk med hjälp av uppstoppade möss. När duon dyker upp till middagen börjar galenskaperna verkligen ta fart. Det blir en festlig berättelse om två osannolika vänner och en galen middag.
Skådespelare: Steve Carell, Paul Rudd, Stephanie Szostak, Zach Galifianakis, Lucy Punch. Regi: Jay Roach. Amerikansk komedifilm från 2010.

Vecka 6

Ullared

Måndag 2 februari 20.00

I säsongens andra avsnitt av Ullared handlar det om hälsa. Morgan tycker att han blivit lite bukig och ändrar livsstil genom att handla nyttig mat och tränar simning. Ensamstående papporna Roger och Mattias från Boden kör 140 mil för att bjuda sina busiga döttrar på en heldags shopping. Ola-Conny visar hur man kan träna kroppen samtidigt som man jobbar. Den glade shopparen Åke köper fiskeutrustning för att sedan åka på en fisketur där han både blir av med sina fiskedrag och roddbåten. Martin och Mikael köper rekvisita till sin nya skräckfilm och vi får även se ett smakprov från filmen.

Säsongsuppehåll: CSI

Måndag 2 februari 21.00

CSI-teamet försöker reda ut det bisarra dödsfallet med en man som blir dödad två gånger. CSI är tillbaka längre fram, nästa vecka startar tionde säsongen av Criminal Minds.

Stalker

Måndag 2 februari 21.55

En stalker utnyttjar sina offers fobier. Beths vän börjar träffa någon som har kopplingar till Beth. .

Hart of Dixie

Tisdag 3 februari 20.00

Zoe gräver ner sig i jobb och i sin förvirring söker Wade råd hos Lemon. Lavon och George samarbetar motvilligt för att få reda på sanningen om vem Lemons nye pojkvän är.

Black-ish

Tisdag 3 februari 21.55

Dre går med på att ta över Rainbows ”mamma-uppgifter” i en vecka, men det överväldigande beröm han får av alla på sina barns skola stiger honom snart åt huvudet. Han försöker överglänsa alla, även skolans ”galna mamma”.

Arga Snickaren VIP

Onsdag 4 februari 20.00

När Markoolio köpte sitt hus var han singel och hans hem blev en renodlad ungkarlslya med bubbelpool i sovrummet och middagar framför tv:n i soffan. När hans fru Jessica Westergård flyttar in trivs hon inte alls: det finns ingen förvaring, på somrarna blir det stekhett eftersom inget skyddar mot solen i husets stora fönster och det är rörigt precis överallt. Anders hjälper Marko och Jessica med att få ordning i sovrummet, ge barnen ett lekrum samt att sänka värmen i huset. Ut med ungkarlslyan och in med familjemyset!

Säsongsuppehåll: The Mysteries of Laura

Onsdag 4 februari 21.00

Ett mord inträffar under modeveckan i New York och Laura tvingas jobba under täckmantel och lära sig om modeförfalskningar.  Nästa vecka är Grey’s Anatomy tillbaka med nya avsnitt ur säsong 11.

Castle

Onsdag 4 februari 21.55

En mäktig skilsmässaadvokat som bara representerade kvinnor blir mördad och då konfronterar Castle och Beckett en mängd arga ex-makar som var och en skulle kunna vara mördaren. Castles exfru Meredith flyttar in och situationen blir jobbig.

Observera att nästa avsnitt av Castle sänds på söndag 20.00 och att det innebär att serien flyttar till söndagar kl 20.00.

Ninja Warrior Sverige

Torsdag 5 februari 20.00

Mer information kommer snart.

Ninja Warrior är ett tävlingsprogram där de allra bästa och fysiskt mest vältränade personerna tar sig an världens svåraste hinderbana. Ikväll kastar den andra gruppen tävlande sig ut i kvalificeringsbanan – sex långa och tuffa hinder som kräver både styrka, smidighet och total kroppskontroll.

Programledare är Adam Alsing, sportankaret Karin Frick är reporter och träningsexperten Mårten Nylén är kommentator.

En clown till kaffet

Torsdag 5 februari 21.00

Petra Medes dag.

I En clown till kaffet får vi lära känna sju av Sveriges absolut främsta komiker bättre och höra historierna bakom framgångarna. De representerar olika grenar av den svenska humorvärlden och vi får höra hur de själva ser på humor och den svenska humorskatten.

Petra Mede slog igenom med dunder och brak som komiker i 35-årsåldern efter att ha haft en karriär som bland annat dansare och guide. Hon har lett såväl humorprogram, talkshows och naturligtvis Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. I En clown till kaffet tar hon med sig de andra komikerna på en balettlektion, till några av de andras stora fasa. Vi får lära känna Petra mer som person och dessutom berättar hon om den jobbiga tiden då en skada förstörde hennes danskarriär. Som huvudperson i avsnittet utser hon två av de andra till clown till kaffet. De får i uppdrag att underhålla den övriga gruppen till kaffet efter middagen. Medverkande är Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller.

Resurrection

Torsdag 5 februari 22.00

Bellamy söker hjälp av en överraskande källa. Ytterligare ett försvinnande startar en jakt på svar.

Film: Kung Fu panda 2

Lördag 7 februari 18.10

Pos drömmar har slagit in. Nu är han den legendariska Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De fruktade fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny fiende dyker upp måste Po och De fruktade fem beskydda hela Kina och rädda Kung Fu.
Skådespelare: animerad. Regi: Jennifer Yuh.
Amerikansk animerad äventyrsfilm från 2011. Originaltitel: Kung Fu Panda 2.

Film: Sharknado

Lördag 7 februari 21.30

En enorm orkan sveper in över Los Angeles samtidigt som tusentals hajar terroriserar den vattendränkta befolkningen. När de snabba vindarna formar tornados i öknen härskar naturens dödligaste djur över vattnet, luften och jorden.
Skådespelare: Ian Ziering, Tara Reid, John Heard. Regi: Anthony C Ferrante.
Amerikansk skräckfilm från 2013. Originaltitel: Sharknado.

NY dag: Castle

Söndag 8 februari 20.00

En DJ på uppgång blir dödad på en releasefest och Beckett och Castle tvingas in i New Yorks vilda musikbransch. Utredningen leder till en besvärlig tonåring och Esposito försöker få in honom på rätt väg innan det är för sent.

Film: Unknown

Söndag 8 februari 21.00

Dr Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har stulit hans identitet. Han jagas av både myndigheter och lönnmördare och med taxichauffören Gina som enda hjälp försöker han finna sanningen och ta tillbaka sitt liv.
Skådespelare: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz. Regi: Jaume Collet-Serra.
Brittisk thrillerfilm från 2011.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: